Naša robna marka LIVSANE

LIVSANE je evropski brend čije proizvode u Srbiji možete pronaći u BETTY apotekama.

LIVSANE proizvodi su visokog kvaliteta i cenovno prilagođeni širokoj populaciji.

Široka paleta LIVSANE proizvoda pokriva veliki broj kategorija od vitamina i minerala, šejkova, kozmetičkih proizvoda. U portfoliju LIVSANE brenda postoji i deo asortimana lokalne proizvodnje, Galenska laboratorija, koja se nalazi u Novom Sadu. Takođe određeni deo asortimana čini i program čajeva proizvedenih sa lokalnim, domaćim proizvođačima.

U nastavku pogledajte odabrane LIVSANE proizvode.

BETTY apoteke, kao partnerski program PHOENIX Pharme, aktivno učestvuju u inicijativi pod nazivom „Podržimo zajedno“. Više informacija možete pročitati u nastavku:

Posvećeni zdravoj budućnosti!

PHOENIX grupa Srbija (koju čine: PHOENIX Pharma d.o.o., Apotekarska ustanova BENU, Evropa Lek Pharma d.o.o. i INO-Pharm d.o.o.) svakodnevno sprovodi svoju misiju – brigu o zdravlju ljudi u Srbiji. Deo te misije čini i pažnja koju poklanjamo društvenoj zajednici kroz brojne aktivnosti i inicijative. U tom domenu, naše strateško opredeljenje jeste podrška najranjivijim ciljnim grupama i onima kojima je medicinska pomoć najhitnije potrebna. Zato podršku pružamo kroz saradnju sa udruženjima i drugim organizacijama koje za cilj imaju podršku u lečenju najtežih bolesti, skupih terapeutskih potreba i najhitnijih potreba koje direktno utiču na ishod bolesti. Prioritetno smo opredeljeni podršci potrebama kod dece i omladine.

U tom cilju kreirali smo inicijativu pod nazivom „Podržimo zajedno“. Nosioci inicijative su kompanija PHOENIX Pharma d.o.o. i Apotekarska ustanova BENU. Ovom inicijativom, od svakog prodatog LIVSANE proizvoda 3 dinara uputićemo korisnicima fondacije Budi human za pokriće hitnih troškova bolničkog lečenja. LIVSANE je privatna robna marka kompanije PHOENIX group, sa sedištem u Manhajmu, Nemačka. Deo proizvodnog portfolia proizveden je na teritoriji EU čiji je distributer PHOENIX Pharma d.o.o. Drugi deo portfolia proizvodi se u galenskoj laboratoriji AU BENU u Novom Sadu. LIVSANE proizvodi se mogu nabaviti u apotekama AU BENU i apotekama sa oznakom BETTY (BETTY je partnerski program PHOENIX Pharme) u kojima će tokom trajanja inicijative biti označeni voblerom kod police sa proizvodima. Sve apoteke koje učestvuju u inicijativi obeležene su nalepnicom na izlogu/vratima apoteke, koja sadrži osnovne informacije.

Trajanje inicijative je od 15.08.2023. godine do 15.08.2024.

LIVSANE
Galenska proizvodnja