Mesečna akcija – preporuka meseca

Pogledajte našu preporuku meseca i nabavite u bilo kojoj BETTY apoteci proizvode po sniženim cenama i do 30%

Aspirin Rapid, Aspirin 500

• Aspirin® RAPID obložene tablete se upotrebljavaju za simptomatsku terapiju febrilnih stanja i/ili blagog do umerenog bola. Dvostruko brže delovanje. • Aspirin® 500 tablete se upotrebljavaju za: simptomatsko lečenje povišene telesne temperature i/ili lečenje blagog do umerenog bola kao što je glavobolja, sindrom sličan gripu, zubobolja, bol u mišićima.

Marsovci Proimun Accute

Marsovci® PROimun ACUTE prašak, brza podrška imunološkom sistemu, je dodatak ishrani sa ukusom maline, koji sadrži beta-glukane, ekstrakt ploda zove i lista matičnjaka, vitamin C, cink, inulin i galaktooligo-saharide.

Propomint Med i Limun, Propomint Eukaliptus, Magnevital Direct

Propomint pastile – standardizovani ekstrakt propolisa koji povoljno deluje na simptome prehlade i imuni sistem. Pomažu kod prehlade, promuklosti, upale desni i grla, daju prijatan osećaj svežine i ublažavaju bol u grlu. Bez šećera. Magnevital Direct – Magnezijum 400mg sa dodatkom cinka, vit. B i C.

Palisept

Kapsule sa etarskim uljem origana pomažu kod upale mokraćnih puteva, tegoba pri mokrenju i čestih urinarnih infekcija.

Rupurut

Rupurut® tablete za žvakanje koriste se za ublažavanje tegoba kod poremećaja koji zahtevaju smanjenje želudačne kiselosti.

Broncamil bimbi 1+ sirup

Broncamil bimbi 1+ sirup… i kašalj prestaje. Dodatak ishrani jedinstvenog prirodnog sastava. Razređuje gustu nagomilanu sluz i olakšava iskašljavanje, za decu od 1 godine života.

Oligogal Zn + vit. C

Cink ima značajnu ulogu kao aktivni sastojak velikog broja enzima koji učestvuju u metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti. Neophodan je za stvaranje hormona insulina kao i za rad imunog sistema. Potreban je za rast, deobu i sazrevanje ćelija. Ima povoljno dejstvo na funkcije i organe reproduktivnog sistema (jajnici, prostata) kao i na rast kostiju. Preporučuje se uzimanje kapsula Oligogal® Zn sa vitaminom C odmah na početku kijavice ili prehlade čime može da se ublaži njihova jačina i trajanje, ojača otpornost i poboljša imunitet.

Linex®, Linex® Forte

Preventivna i potporna terapija kod proliva, nadimanja i ostalih digestivnih poremećaja koji su uzrokovani: -virusnim i bakterijskim infekcijama -antibioticima -zračenjem abdominalnih i karličnih organa

Puzzle gel facial wash, Puzzle losion, Puzzle krema

PUZZLE antibakterijski proizvodi su specijalno formulisani za potpuni tretman i negu mladalačke kože sklone pojavi akni i bubuljica. Sprečavaju razvoj bakterija koje prouzrokuju bubuljice, smanjuju i ublažavaju crvenilo, obezbeđuju dubinsko čišćenje i odmašćivanje kože, umiruju nadraženu kožu.

Septolete total eucaliptus

Brđanski melem protiv hemoroida, Brđanski melem protiv virusnih bradavica

Prirodnim melemom rešite se hemoroida zauvek! Moćnim 100% Prirodnim melemom uklonite virusne bradavice.

Revita Fe Forest berries, 250g

Osvežavajući napitak na bazi matičnog mleča i vitamina C, ukus šumskog voća. Pogodan za osobe koje žele brzo i prirodno da nadoknade nedostatak gvožđa.

Aspirin protect®, gastrorezistente tablete

Aspirin® protect – originalni lek kome veruju milioni pacijenata i koji spašava živote svakog dana.

Probiovag

PROBIOVAG pruža podršku prirodnoj zaštiti vaginalne mikroflore kada je ona smanjena usled delovanja spoljašnjih faktora kao što su: upotreba antibiotika, često korišćenje tampona, životni stil i navike, kontracepcija, nepravilna intimna higijena, trudnoća, porođaj i dr.

Refluxan

Medicinsko sredstvo za oralnu upotrebu koje deluje mehanički za lečenje gastroezofagealnog refluksa. Indikovan je u slučajevima gastrične piroze, ezofagitisa i iritativnog kašlja.

Dekspantenol sprej za nos, Morska voda sprej za nos, Morska voda sprej za nos za bebe

Za svakodnevnu higijenu, čišćenje i pročišćavanje nazalnih puteva. Intenzivno hidrira nosnu šupljinu zahvaljujući mehaničkom ispiranju i uklanjanju sadržaja, te čini nosne puteve prohodnim.