Mesečna akcija – preporuka meseca

Pogledajte našu preporuku meseca i nabavite u bilo kojoj BETTY apoteci proizvode po sniženim cenama i do 30%

FemmaBiotic

Upotreba FemmaBiotic obezbeđuje zdravu vaginalnu mikrobiotu, a samim tim je i od presudne važnosti za kompletno zdravlje žene. Namenjen je svim ženama koje osećaju intimne nelagodnosti u različitim periodima svog života.

Immuno Bimbi 1+ sirup

Immuno bimbi 1+ sirup – dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema.

Sinulan DUO forte, Sinulan forte

SINULAN DUO FORTE – sadrži ekstrakt 6 biljnih vrsta koje umiruju gornji i donji respiratorni trakt i podržavaju imuni sistem.
SINULAN FORTE – jedinstvena kombinacija 5 biljnih ekstrakata. Umiruje gornje disajne puteve. Podržava imunološki sistem i respiratorni trakt.

Tyrosur gel

Tyrosur gel ubrzava zarastanje rana, kao što su ogrebotine, oderotine, raščešani ujedi od komaraca. Bezbojan je i prijatno hladi kožu. Za odrase i decu stariju od jedne godine. Sastavni deo svake kućne i putne apoteke.

Aspirin Rapid, Aspirin 500

Aspirin® RAPID obložene tablete se upotrebljavaju za simptomatsku terapiju febrilnih stanja i/ili blagog do umerenog bola.
Aspirin® 500 tablete se upotrebljavaju za: simptomatsko lečenje povišene telesne temperature i/ili lečenje blagog do umerenog bola kao što je glavobolja, sindrom sličan gripu, zubobolja, bol u mišićima.

Linex®, Linex® Forte

Preventivna i potporna terapija kod proliva, nadimanja i ostalih digestivnih poremećaja koji su uzrokovani:
-virusnim i bakterijskim infekcijama
-antibioticima
-zračenjem abdominalnih i karličnih organa

Oligogal Se

Dodatak ishrani Oligogal® Se sadrži selen u kombinaciji sa vitaminima A, C i E, smanjuje rizik od nastanka: kardiovaskularnih, respiratornih, neurodegenerativnih i kancerogenih oboljenja. Dovoljna je jedna kapsula dnevno!

Digestal

Dodatak ishrani Digestal® je optimalna kombinacija enzima lipaze, proteaze i amilaze, sa dodatkom ekstrakta žuči. Kvalitetan prirodni proizvod koji efikasno eliminiše simptome nadutosti, bola i otežanog varenja.

Intesta Max

Intesta Max su kesice koje predstavljaju dodatni izvor natrijum-butirata, namenjene za ishranu osoba sa gastrointestinalnim poremećajima.

Altiprim®- rastvor za oralnu upotrebu za odrasle, Altiprim P® – rastvor za oralnu upotrebu za decu

Altiprim® i Altiprim P® sadrže ekstrakte lekovitih biljaka čiji aktivni sastojci pomažu u smirivanju suvog kašlja i olakšavaju iskašljavanje.

EdeMax

EdeMax kapsule sadrže serapeptazu jačine 120.000 SPU u jednoj gastrorezistentnoj kapsuli. Koriste se kao pomoć kod upalnih stanja praćenih otokom i bolom.

Floradix tonik sa gvožđem, Floradix Kindervital

Dodatak ishrani sa gvožđem i vitaminima, u tečnom obliku na bazi biljnih i voćnih sokova, sa medom, ekstraktom pšeničnih klica i kvascem.
Kindervital je specijalno formulisano sredstvo za decu u razvoju koje precizno zadovoljava dnevne potrebe organizma za nutrijentima. Odličnog je ukusa. Ne sadrži veštačke sastojke koji opterećuju dečji organizam.

Gumedići, Betavitevit B

Gumedići – vitamini i minerali za pravilan rast i razvoj dece, jačanje imuniteta. Za svakodnevnu upotrebu, posebno u sezoni gripa i prehlada kod dece koja borave u kolektivima (vrtić, škola, dečije igraonice).
Betavitevit B – tablete na bazi pivskog kvasca obogaćene vitaminima B kompleksa (B1, B2, B6) i vitaminom C.

Revita orange, Revita Forte

Osvežavajući napici na bazi matičnog mleča, obogaćeni vitaminom C, ukusa pomorandže. Pogodni za jačanje imuniteta.
Revita Forte sadrži 3 puta više matičnog mleča. Pogodan za brzi oporavak organizma posle virusa i prehlada.

EGO Deo krema Soft, EGO Deo krema Silky Touch, EGO Deo krema Relax

Dugotrajna zaštita od neprijatnog mirisa tela sa moćnim antiperspirantnim dejstvom. Malu količinu kreme naneti na čistu, suvu kožu pazuha i dobro utrljati. Ne sadrži alkohol i ne iritira kožu.

Dekspantenol sprej za nos, Morska voda sprej za nos, Morska voda sprej za nos za bebe

Za svakodnevnu higijenu, čišćenje i pročišćavanje nazalnih puteva. Intenzivno hidrira nosnu šupljinu zahvaljujući mehaničkom ispiranju i uklanjanju sadržaja, te čini nosne puteve prohodnim.