BETTY Club Ponuda

februar 2024

BETTY Club Ponuda

februar 2024

Flonivin Boulardii,
Flonivin Kids Immuno

Flonivin® Boulardii, kapsule sa 10 milijardi korisnih mikroorganizama Saccharomyces boulardii, cinkom i vitaminom D3. Koristi se kod akutne i putničke dijareje, dijareje uzrokovane antibioticima, uz standardnu terapiju infekcije bakterijom Helicobacter pilory, kod zapaljenskih bolesti creva (Kronova bolest, ulceroznog kolitisa) i sindroma „nervoznih creva“, kao pomoć u regulaciji crevne mikroflore. Za odrasle i decu uzrasta iznad 12 godina – jedna kapsula dnevno.
Flonivin Kids Immuno namenjen imunitetu i digestivnoj mikroflori kod dece uzrasta iznad godinu dana.

MARSOVCI sa prebiotikom

Marsovci sa prebiotikom kompleks vitamina i minerala sa dodatkom inulina. Za pravilan rast, razvoj i podršku imunom sistemu. Poboljšavaju apetit, obezbeđuju normalno varenje, održavaju ravnotežu crevne mikroflore.

Marsovci® ACUTE PROimun

Marsovci® PROimun ACUTE brza podrška imunološkom sistemu. Sadrži beta-glukane, ekstrakt ploda zove i lista matičnjaka, vitamin C, cink, inulin i galaktooligo-saharide.

Immusan C 800

Immusan C 800 5 u 1 odbrambeni kompleks sa depo efektom sadrži 5 najvažnijih vitamina i minerala potrebnih za jačanje imuniteta: vitamin C, zink, vitamin D3, selen i vitamin B12 u samo jednoj tableti.

Linex®,
Linex® Forte

Preventivna i potporna terapija kod proliva, nadimanja i ostalih digestivnih poremećaja koji su uzrokovani:
-virusnim i bakterijskim infekcijama
-antibioticima
-zračenjem abdominalnih i karličnih organa

CENTRUM A-Ž

Obogaćivanje ishrane – kombinacija esencijalnih materija koje zadovoljavaju elementarne nutritivne potrebe. Sadrži 24 ključna hranljiva sastojka i svih 13 esencijalnih vitamina za podršku opštem zdravlju odraslih.

MaxoMucil 600

MaxoMucil 600 omogućava lakše iskašljavanje kod produktivnog kašlja, olakšava disanje i doprinosi bržem oporavku organizma.

OPERIL sprej za nos za odrasle,
OPERIL kapi za nos za odrasle,
OPERIL P sprej za nos za decu,
OPERIL P kapi za nos za decu,

Prodišite već u prvim minutima.

CARDIOVITAMIN FD3

Cardiovitamin FD3 sadrži aktivni folat nove generacije koji ima višestruko veću bioraspoloživost u odnosu na običnu folnu kiselinu. Kombinacija 1000IU D3 + B1, B6, B12 i vitamina C deluje na smanjenje homocisteina. Preporučuje se svim osobama koje osećaju lupanje srca, gubitak daha, umor.

Midol 100

Lek Midol se koristi: U sprečavanju nastanka krvnog ugruška nakon srčanog ili moždanog udara ili sprečavanju nastanka ponovnog srčanog ili moždanog udara kod pacijenata koji su već imali ova stanja.

CAFFETIN COLD

Caffetin Cold se koristi za ublažavanje simptoma prehlade i gripa (glavobolja, bolovi u mišićima, bolovi u grlu, nazalna kongestija (zapušen nos), groznica i suvi kašalj.

PROSTENAL® PERFECT

Prostenal® PERFECT tablete predstavljaju dodatak ishrani i kombinaciju biljnih ekstrakata testeraste palme i korena koprive uz dodatak cinka. Prostenal® PERFECT je namenjen urinarnom traktu muškaraca i ublažavanju neprijatnih simptoma kod problema urinarnog trakta povezanih sa uvećanjem prostate.

Beviplex® NEURO

Beviplex Neuro tablete koriste se kao dodatak ishrani za normalnu funkciju nervnog sistema i u stanjima pojačane potrebe za zaštitom od oksidativnog stresa. Doprinose smanjenju osećaja bola i drugih nervnih senzacija poput trnjenja, peckanja, žarenja i mravinjanja.

Ibesan, Ibesan Forte

Ibesan je dodatak ishrani na bazi natrijum butirata (buterne kiseline) koji pomaže brzom olakšanju simptoma vezanih za sindrom razdražljivih creva (IBS) kao što su nadimanje, bol u stomaku, gasovi i zatvor. Normalizuje peristatiku čime sprečava opstrukciju creva, ubrzava zarastanje i regeneraciju creva. Preporuka je dve kapsule dnevno (1 ujutru, 1 uveče) tokom tri meseca.
Ibesan Forte kapsule sadrže 240mg buterne kiseline u obliku Na-butirata. Visoka doza buterne kiseline omogućava komfornije doziranje 1×1, pakovanje je za dva mesceca.

Floradix®, tonik sa gvožđem,
Floradix Kindervital®, sirup
Alpenkraft®, sirup

Floradix® tonik sadrži organsko gvožđe, vitamin C, vitamine B grupe, biljne ekstrakte i koncentrisane voćne sokove. Namenjen za trudnice i dojilje, starije osobe, decu i omladinu.
Floradix Kindervital® ukusan je dodatak ishrani za decu i odrasle sa vitaminima C, D, E, A, vitaminima B1, B2, niacinom, B6, B12 i kalcijumom.Preporučuje se za imunitet, kod umora, iscrpljenosti i nedostatka energije.
Alpenkraft® sirup je dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima i destilatima i medom. Preporučuje se kod nadražaja gornjih disajnih puteva, osobama koje dodatno naprežu glasne žice ili borave u zadimljenim i prostorijama sa suvim vazduhom.

GELOREVOICE,
GELOREVOICE CITRUS,
GELOREVOICE CASSIS MENTOL

Pomaže kod promuklosti, osećaja grebanja i peckanja u grlu. Tri ukusa: trešnja, citrus i mentol.

Ginko Omega

Ginko Omega kapsule su dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor ekstrakta lista ginka, DHA, omega-3 masnih kiselina i kompleksa B vitamina, namenjen za cirkulaciju i pamćenje.

BIOSTATINE FORTE

Biostatine forte – Štiti srce i krvne sudove, snižava nivo holesterola i triglicerida na prirodan način.

Oligovit® Se

Sadrži selen u kombinaciji sa vitaminima A, C i E. Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Uzimanjem jedne kapsule Oligogal®Se – održava se prirodna ravnoteža u organizmu i doprinosi mogućem usporavanju procesa starenja.

CINK MINERAL ZN

Cink Mineral podstiče imunitet i otpornost organizma na infekcije. Doprinosi jačanju: kose, kože, noktiju. Neophodan je za sintezu proteina i DNK.

Supradyn Imuno Boost,
Supradyn Imuno Boost Kids

Dodatak ishrani sa vitaminima C i D i cinkom.

Anginal Max Junior sprej za grlo

Anginal Max Junior pomaže kod suvog i nadražajnog kašlja, bola u grlu, promuklosti i otežanog gutanja. Sadrži sastojke biljnog porekla, ne sadrži alkohol, ima prijatan ukus i pogodan je za primenu kod najmlađih.

BLOKMAX gel

Ublažava bol, smanjuje upalu i otok.

Bepanthol® kapi za oči

Bepanthol® kapi za oči intenzivno vlaže i ublažavaju tegobe kod suvih i nadraženih očiju.

Pantenol 9% pena

Pantenol 9% pena uravnotežava sadržaj vlage u koži izloženoj sunčevoj svetlosti, vetru, hladnoći i vodi. Regeneriše, i kožu održava vlažnom i negovanom. Pogodna je za osetljivu kožu, lako se nanosi na površinu tela, brzo se upija i ne ostavlja tragove. Preporučuje se za negu i hidrataciju velikih regija kože.

LIVSANE Elasto Colagen beauty

LIVSANE elasto colagen podržava kožu neophodnim vitaminima, cinkom, peptidima kolagena i ekstraktom voća acerole. Kolagen igra važnu ulogu za elastičnost kože i pomaže koži da sačuva neophodnu vlažnost.

LIVSANE Magnezijum 400

Magnezijum sa vitaminom B6, namenjen nervnom i koštano-mišićnom sistemu. Magnezijum doprinosi održavanju zdravlja kostiju i normalnoj funkciji mišića. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema, održavanju stabilnog energetskog metabolizma i smanjenju umora i iscrpljenosti.

LIVSANE Slim Shake čokolada, LIVSANE Slim Shake vanila

LIVSANE Slim Shake je zamena za obrok za kontrolu telesne mase. Može se koristiti kao hrana za osobe na dijeti ili kao zamena jednog i više obroka u toku dana. Dva ukusa: vanila i čokolada.

LIVSANE merač krvnog pritiska

LIVSANE digitalni inteligentni merač krvnog pritiska sa velikim LCD ekranom. Namenjen za merenje krvnog pritiska i pulsa kod odraslih i dece starije od 12 godina.

MARISOL® ISOTONIC, sprej za nos

Marisol isotonic rastvor vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sposobnost samoprečišćavanja i normalne produkcije sluzi koja je štiti od isušivanja i mehaničkih nadražaja (dima, prašine, itd.).

MARISOL® PANTENOL, sprej za nos

Marisol panthenol sprej rastvor za nos je rastvor morske soli obogaćen kalcijum-D-pantotenatom. Namenjen je osobama kod kojih je otežana fiziološka funkcija nosne sluzokože, kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina.

MARISOL® HYPERTONIC, sprej za nos

Marisol hypertonica rastvor brzo olakšava tegobe kod zapušenog nosa, a da pritom ne postoje ograničenja za dužinu njegove primene, jer ne oštećuje sluzokožu nosne šupljine i ne dovodi do pojave tolerancije.

MARISOL® SINUSOL, sprej za nos

MARISOL® Sinusol sprej rastvor za nos čisti nosne šupljine, ublažava zapušenost nosa, bolove u sinusima i glavobolje povezane sa ovim simptomima. Usled ovih efekata, doprinosi postizanju boljeg sna i smanjenju hrkanja. Takođe ispoljava povoljne efekte kod alergijskog rinitisa, ublažavajući simptome kao što su nazalna opstrukcija, kongestija i curenje iz nosa.

MARISOL® JET HIPERTONICA, sprej za nos

Marisol jet je 100 % prirodan, na bazi morske vode bogate mineralima, bez konzervansa. Ima snažan dekongestivni efekat, zahvaljujući hipertoničnim svojstvima. Vlaži i regeneriše nazalnu sluznicu i ispiranjem otklanja alergene i čestice iz spoljašnje sredine koje dovode do iritacije. Marisol jet ima ergonomski aplikator koji omogućava jednostavno i komforno korišćenje.

MARISOL® STRONG JET, sprej za nos

Marisol Strong Jet je 100 % prirodan, i bez konzervansa dok je posebnim tehnološkim postupcima omogućemo da najvažnija blagotvorna svojstva prirodne morske vode budu potpuno očuvana. Ima snažan dekongestivni efekat, zahvaljujući hipertoničnim svojstvima. Vlaži i regeneriše nazalnu sluznicu   i ispiranjem otklanja alergene i čestice iz spoljašnje sredine koje dovode do iritacije.

Flonivin Boulardii,
Flonivin Kids Immuno

Flonivin® Boulardii, kapsule sa 10 milijardi korisnih mikroorganizama Saccharomyces boulardii, cinkom i vitaminom D3. Koristi se kod akutne i putničke dijareje, dijareje uzrokovane antibioticima, uz standardnu terapiju infekcije bakterijom Helicobacter pilory, kod zapaljenskih bolesti creva (Kronova bolest, ulceroznog kolitisa) i sindroma „nervoznih creva“, kao pomoć u regulaciji crevne mikroflore. Za odrasle i decu uzrasta iznad 12 godina – jedna kapsula dnevno.
Flonivin Kids Immuno namenjen imunitetu i digestivnoj mikroflori kod dece uzrasta iznad godinu dana.

MARSOVCI sa prebiotikom

Marsovci sa prebiotikom kompleks vitamina i minerala sa dodatkom inulina. Za pravilan rast, razvoj i podršku imunom sistemu. Poboljšavaju apetit, obezbeđuju normalno varenje, održavaju ravnotežu crevne mikroflore.

Marsovci® ACUTE PROimun

Marsovci® PROimun ACUTE brza podrška imunološkom sistemu. Sadrži beta-glukane, ekstrakt ploda zove i lista matičnjaka, vitamin C, cink, inulin i galaktooligo-saharide.

Immusan C 800

Immusan C 800 5 u 1 odbrambeni kompleks sa depo efektom sadrži 5 najvažnijih vitamina i minerala potrebnih za jačanje imuniteta: vitamin C, zink, vitamin D3, selen i vitamin B12 u samo jednoj tableti.

Linex®,
Linex® Forte

Preventivna i potporna terapija kod proliva, nadimanja i ostalih digestivnih poremećaja koji su uzrokovani:
-virusnim i bakterijskim infekcijama
-antibioticima
-zračenjem abdominalnih i karličnih organa

CENTRUM A-Ž

Obogaćivanje ishrane – kombinacija esencijalnih materija koje zadovoljavaju elementarne nutritivne potrebe. Sadrži 24 ključna hranljiva sastojka i svih 13 esencijalnih vitamina za podršku opštem zdravlju odraslih.

MaxoMucil 600

MaxoMucil 600 omogućava lakše iskašljavanje kod produktivnog kašlja, olakšava disanje i doprinosi bržem oporavku organizma.

OPERIL sprej za nos za odrasle,
OPERIL kapi za nos za odrasle,
OPERIL P sprej za nos za decu,
OPERIL P kapi za nos za decu,

Prodišite već u prvim minutima.

CARDIOVITAMIN FD3

Cardiovitamin FD3 sadrži aktivni folat nove generacije koji ima višestruko veću bioraspoloživost u odnosu na običnu folnu kiselinu. Kombinacija 1000IU D3 + B1, B6, B12 i vitamina C deluje na smanjenje homocisteina. Preporučuje se svim osobama koje osećaju lupanje srca, gubitak daha, umor.

Midol 100

Lek Midol se koristi: U sprečavanju nastanka krvnog ugruška nakon srčanog ili moždanog udara ili sprečavanju nastanka ponovnog srčanog ili moždanog udara kod pacijenata koji su već imali ova stanja.

CAFFETIN COLD

Caffetin Cold se koristi za ublažavanje simptoma prehlade i gripa (glavobolja, bolovi u mišićima, bolovi u grlu, nazalna kongestija (zapušen nos), groznica i suvi kašalj.

PROSTENAL® PERFECT

Prostenal® PERFECT tablete predstavljaju dodatak ishrani i kombinaciju biljnih ekstrakata testeraste palme i korena koprive uz dodatak cinka. Prostenal® PERFECT je namenjen urinarnom traktu muškaraca i ublažavanju neprijatnih simptoma kod problema urinarnog trakta povezanih sa uvećanjem prostate.

Beviplex® NEURO

Beviplex Neuro tablete koriste se kao dodatak ishrani za normalnu funkciju nervnog sistema i u stanjima pojačane potrebe za zaštitom od oksidativnog stresa. Doprinose smanjenju osećaja bola i drugih nervnih senzacija poput trnjenja, peckanja, žarenja i mravinjanja.

Ibesan, Ibesan Forte

Ibesan je dodatak ishrani na bazi natrijum butirata (buterne kiseline) koji pomaže brzom olakšanju simptoma vezanih za sindrom razdražljivih creva (IBS) kao što su nadimanje, bol u stomaku, gasovi i zatvor. Normalizuje peristatiku čime sprečava opstrukciju creva, ubrzava zarastanje i regeneraciju creva. Preporuka je dve kapsule dnevno (1 ujutru, 1 uveče) tokom tri meseca.
Ibesan Forte kapsule sadrže 240mg buterne kiseline u obliku Na-butirata. Visoka doza buterne kiseline omogućava komfornije doziranje 1×1, pakovanje je za dva mesceca.

Floradix®, tonik sa gvožđem,
Floradix Kindervital®, sirup
Alpenkraft®, sirup

Floradix® tonik sadrži organsko gvožđe, vitamin C, vitamine B grupe, biljne ekstrakte i koncentrisane voćne sokove. Namenjen za trudnice i dojilje, starije osobe, decu i omladinu.
Floradix Kindervital® ukusan je dodatak ishrani za decu i odrasle sa vitaminima C, D, E, A, vitaminima B1, B2, niacinom, B6, B12 i kalcijumom.Preporučuje se za imunitet, kod umora, iscrpljenosti i nedostatka energije.
Alpenkraft® sirup je dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima i destilatima i medom. Preporučuje se kod nadražaja gornjih disajnih puteva, osobama koje dodatno naprežu glasne žice ili borave u zadimljenim i prostorijama sa suvim vazduhom.

GELOREVOICE,
GELOREVOICE CITRUS,
GELOREVOICE CASSIS MENTOL

Pomaže kod promuklosti, osećaja grebanja i peckanja u grlu. Tri ukusa: trešnja, citrus i mentol.

Ginko Omega

Ginko Omega kapsule su dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor ekstrakta lista ginka, DHA, omega-3 masnih kiselina i kompleksa B vitamina, namenjen za cirkulaciju i pamćenje.

BIOSTATINE FORTE

Biostatine forte – Štiti srce i krvne sudove, snižava nivo holesterola i triglicerida na prirodan način.

Oligovit® Se

Sadrži selen u kombinaciji sa vitaminima A, C i E. Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Uzimanjem jedne kapsule Oligogal®Se – održava se prirodna ravnoteža u organizmu i doprinosi mogućem usporavanju procesa starenja.

CINK MINERAL ZN

Cink Mineral podstiče imunitet i otpornost organizma na infekcije. Doprinosi jačanju: kose, kože, noktiju. Neophodan je za sintezu proteina i DNK.

Supradyn Imuno Boost,
Supradyn Imuno Boost Kids

Dodatak ishrani sa vitaminima C i D i cinkom.

Anginal Max Junior sprej za grlo

Anginal Max Junior pomaže kod suvog i nadražajnog kašlja, bola u grlu, promuklosti i otežanog gutanja. Sadrži sastojke biljnog porekla, ne sadrži alkohol, ima prijatan ukus i pogodan je za primenu kod najmlađih.

BLOKMAX gel

Ublažava bol, smanjuje upalu i otok.

Bepanthol® kapi za oči

Bepanthol® kapi za oči intenzivno vlaže i ublažavaju tegobe kod suvih i nadraženih očiju.

Pantenol 9% pena

Pantenol 9% pena uravnotežava sadržaj vlage u koži izloženoj sunčevoj svetlosti, vetru, hladnoći i vodi. Regeneriše, i kožu održava vlažnom i negovanom. Pogodna je za osetljivu kožu, lako se nanosi na površinu tela, brzo se upija i ne ostavlja tragove. Preporučuje se za negu i hidrataciju velikih regija kože.

LIVSANE Elasto Colagen beauty

LIVSANE elasto colagen podržava kožu neophodnim vitaminima, cinkom, peptidima kolagena i ekstraktom voća acerole. Kolagen igra važnu ulogu za elastičnost kože i pomaže koži da sačuva neophodnu vlažnost.

LIVSANE Magnezijum 400

Magnezijum sa vitaminom B6, namenjen nervnom i koštano-mišićnom sistemu. Magnezijum doprinosi održavanju zdravlja kostiju i normalnoj funkciji mišića. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema, održavanju stabilnog energetskog metabolizma i smanjenju umora i iscrpljenosti.

LIVSANE Slim Shake čokolada, LIVSANE Slim Shake vanila

LIVSANE Slim Shake je zamena za obrok za kontrolu telesne mase. Može se koristiti kao hrana za osobe na dijeti ili kao zamena jednog i više obroka u toku dana. Dva ukusa: vanila i čokolada.

LIVSANE merač krvnog pritiska

LIVSANE digitalni inteligentni merač krvnog pritiska sa velikim LCD ekranom. Namenjen za merenje krvnog pritiska i pulsa kod odraslih i dece starije od 12 godina.

MARISOL® ISOTONIC, sprej za nos

Marisol isotonic rastvor vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sposobnost samoprečišćavanja i normalne produkcije sluzi koja je štiti od isušivanja i mehaničkih nadražaja (dima, prašine, itd.).

MARISOL® PANTENOL, sprej za nos

Marisol panthenol sprej rastvor za nos je rastvor morske soli obogaćen kalcijum-D-pantotenatom. Namenjen je osobama kod kojih je otežana fiziološka funkcija nosne sluzokože, kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina.

MARISOL® HYPERTONIC, sprej za nos

Marisol hypertonica rastvor brzo olakšava tegobe kod zapušenog nosa, a da pritom ne postoje ograničenja za dužinu njegove primene, jer ne oštećuje sluzokožu nosne šupljine i ne dovodi do pojave tolerancije.

MARISOL® SINUSOL, sprej za nos

MARISOL® Sinusol sprej rastvor za nos čisti nosne šupljine, ublažava zapušenost nosa, bolove u sinusima i glavobolje povezane sa ovim simptomima. Usled ovih efekata, doprinosi postizanju boljeg sna i smanjenju hrkanja. Takođe ispoljava povoljne efekte kod alergijskog rinitisa, ublažavajući simptome kao što su nazalna opstrukcija, kongestija i curenje iz nosa.

MARISOL® JET HIPERTONICA, sprej za nos

Marisol jet je 100 % prirodan, na bazi morske vode bogate mineralima, bez konzervansa. Ima snažan dekongestivni efekat, zahvaljujući hipertoničnim svojstvima. Vlaži i regeneriše nazalnu sluznicu i ispiranjem otklanja alergene i čestice iz spoljašnje sredine koje dovode do iritacije. Marisol jet ima ergonomski aplikator koji omogućava jednostavno i komforno korišćenje.

MARISOL® STRONG JET, sprej za nos

Marisol Strong Jet je 100 % prirodan, i bez konzervansa dok je posebnim tehnološkim postupcima omogućemo da najvažnija blagotvorna svojstva prirodne morske vode budu potpuno očuvana. Ima snažan dekongestivni efekat, zahvaljujući hipertoničnim svojstvima. Vlaži i regeneriše nazalnu sluznicu   i ispiranjem otklanja alergene i čestice iz spoljašnje sredine koje dovode do iritacije.