BETTY Club Ponuda

novembar2023

BETTY Club Ponuda

novembar 2023

Prostenal perfect

Brzo i efikasno eliminiše sve neprijatne simptome tokom mokrenja do kojih dovodi uvećana prostata.Jedna tableta Prostenal perfect-a ima tri dejstva i predstavlja kombinaciju biljaka sa dodatkom cinka.

Probiotic FORTE®

Probiotic forte je dijetetski proizvod koji sadrži optimalnu kombinaciju probiotskog kvasca (S.boulardii) i 3 soja probiotskih bakterija sa sinergijskim delovanjem. Zahvaljujući tome, ima snažno delovanje na očuvanje zdravlja i normalno funkcionisanje digestivnog trakta u uslovima prisustva patogenih mikroorganizama.

Prospan® liquid

Pobedite kašalj snagom prirode uz Prospan® liquid, sirup sa ukusom mentola, koji je posebno pogodan za odrasle. Bez šećera i veštačkih boja.

OPERIL sprej za nos za odrasle,
OPERIL kapi za nos za odrasle,
OPERIL P sprej za nos za decu,
OPERIL P kapi za nos za decu

Prodišite već u prvim minutima!

Oligogal Cr

Oligogal Hrom reguliše nivo šećera i holesterola u krvi. Najznačajnija uloga hroma je u poboljšanju dejstva insulina (povećava se broj i osetljivost insulinskih receptora) i održavanju normalnog nivoa šećera u krvi.

Flonivin® Boulardii

Flonivin® Boulardii, kapsule sa 10 milijardi korisnih mikroorganizama Saccharomyces boulardii, cinkom i vitaminom D3. Koristi se kod akutne i putničke dijareje, dijareje uzrokovane antibioticima, uz standardnu terapiju infekcije bakterijom Helicobacter pilory, kod zapaljenskih bolesti creva (Kronova bolest, ulceroznog kolitisa) i sindroma „nervoznih creva“, uz terapiju infekcije bakterijom Clostridium difficile, kao pomoć u regulaciji crevne mikroflore. Za odrasle i decu uzrasta iznad 12 godina – jedna kapsula dnevno.

ACC® akut 600

Ja rešavam kašalj ti rešavaj dan! Smanjuje gustinu sekreta u disajnim putevima, olakšava i potpomaže iskašljavanje.

PropoMucil® forest berry,
PropoMucil® eucalyptus,
PropoMucil® orange

PropoMucil® pastile -Preporuka broj 1 za zdravo grlo!Jedinstveni propolis bogat polifenolima sa N-acetilcisteinom, cinkom i vitaminom C. Kod promuklosti, grebanja, bola i upale grla.

REGULEX

Regulex kapsule povoljno deluju na regulaciju nivoa glukoze i lipida u krvi. Inhibišući neenzimsku glikozilaciju proteina uz izraženo antioksidativno dejstvo, Regulex kapsule ublažavaju komplikacije dijabetesa kao što su: gubitak vida, otkazivanje rada bubrega, neuropatija, dijabetičarsko stopalo i oštećenje krvnih sudova koje dovodi do infarkta i šloga.

Alphalipoin Forte

Alphalipoin Forte u jednoj kapsuli sadrži 300mg alfalipoinske kiseline poznate kao univerzalni antioksidans. Doprinosi zaštiti organizma na ćelijskom nivou. Posebno se preporučuje kod već postojećih oštećenja perifernih nerava izazvanih, oksidativnim stresom usled poremećaja metabolizma glukoze kod šećerne bolesti. Svojim antiinflamatornim delovanjem, pacijenti sa neuropatskim problemima imaju poseban benefit od upotrebe ovog proizvoda.

Caffetin COLDmax

Caffetin COLDmax je kombinovani preparat, koji sadrži dve aktivne komponente: paracetamol i fenilefrin. Caffetin COLDmax se koristi za kratkotrajno ublažavanje simptoma prehlade i gripa (glavobolja, bolovi u mišićima, bolovi u grlu, nazalna kongestija (zapušen nos), groznica.

FORTACELL IMMUNO

Fortacell Immuno je dijetetski proizvod namenjen za nutritivnu podršku u imunodeficijentnim stanjima, nakon hemioterapije i zračenja, kao i kod povećanog psihofizičkog napora. Kompleksni sastav vitamina, minerala i AK (aminokiselina) dovodi do redukcije umora, povećanja mentalnih i fizičkih performans, jačanja imunološkog odgovora, a samim tim i redukciji rizika od infekcija.

FITOBALM BALZAM gel

Fitoblam je prirodni balsam gel koji sadrži visoko prečišćene biljne ekstrakte i ulja, može se koristiti kao umirujući balsam za decu i bebe.

GeloMyrtol forte

GeloMyrtol forte je biljni lek, sadrži etarska ulja eukaliptusa, slatke narandze, mirte i limuna. Razgrađuje gust sekret i olakšava njegovu eliminaciju iz disajnih puteva. Preporučuje se kod akutnog i hroničnog sinuzitisa i bronhtisa.

SEPTOLETE TOTAL spray

Lek Septolete total, sprej za usnu sluznicu, indikovan je kod odraslih i dece starije od 6 godina za antiinflamatornu, analgetsku i antiseptičnu terapiju grla, usta i desni, kod gingivitisa, faringitisa i laringitisa.

K2D3 VIVA

Za zdrave kosti I vitalne zglobove!

Cimet Cimisens za regulaciju nivoa šećera

Cimet Cimisens tablete doprinose snižavanju i održavanju nivoa šećera u krvi, pa se njihova primena preporučuje kao pomoć kod pacijenata koji boluju od dijabetesa tipa 2. Cimet deluje blagotvorno na sistem organa za varenje: olakšava varenje, pomaže kod nadutosti, grčeva i gasova.

CENTRUM WOMEN,
CENTRUM A-Ž

Obogaćivanje ishrane – kombinacija esencijalnih materija koje zadovoljavaju elementarne nutritivne potrebe. Sadrži 24 ključna hranljiva sastojka i svih 13 esencijalnih vitamina za podršku opštem zdravlju odraslih

Aspirin Plus C

Aspirin plus C šumeće tablete se upotrebljavaju za:
-blage do umerene bolove: glavobolja, zubobolja, menstrualni bolovi
-simptomatsko lečenje bola povezanog sa prehladom
-stanja sa povišenom temperaturom

Hartikol plus

Dodatak ishrani na bazi crvenog pirinča i artičoke pomaže u regulisanju nivoa holesterola u krvi, doprinosi normalnoj funkciji srca, normalnom metabolizmu lipida i homocisteina.

Kolagenezin

Dodatak ishrani na bazi crvenog pirinča i artičoke pomaže u regulisanju nivoa holesterola u krvi, doprinosi normalnoj funkciji srca, normalnom metabolizmu lipida i homocisteina.

Marisol Jet Hypertonica sprej rastvor za nos,
Marisol Strong Jet Hypertonica sprej rastvor za nos

Marisol Jet Hypertonica sprej rastvor za nos je prirodni nazalni dekongestiv koji čisti i oslobađaja gornje disajne puteve i olakšava disanje. Pogodan je za svakodnevnu primenu kod beba već od 3. meseca i dece.
Marisol Strong Jet je prirodni nazalni dekongestiv koji omogućava mehaničko čišćenje i oslobađanje gornjih disajnih puteva, kao i smanjenje otoka mukoznih membrana. Može se koristiti svakodnevno i pogodan je za primenu kod dece od 3. godine i odraslih.

VOLTAREN FORTE gel

Lek Voltaren Forte se koristi za lokalno simptomatsko ublažavanje bolova i zapaljenja kod: povrede tetiva, ligamenata, mišića i zglobova, usled iščašenja, istezanja mišića i tetiva i kod hematoma, lokalizovanih oblika reumatizma mekih tkiva.

Livsane Magnezijum oksid 400

Dijetetski suplement sa Magnezijumom i vitaminom B6, namenjen nervnom i koštano-mišićnom sistemu. Magnezijum doprinosi održavanju normalnih kostiju i normalnoj funkciji mišića. Magnezijum i vitamin B6 doprinose normalnoj psihološkoj funkciji, normalnoj funkciji nervnog sistema, održavanju normalnog energetskog metabolizma i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Hepalpan gel 1000

Dodatna terapija kod površinskog tromboflebitisa (lokalizovane upale površinskih vena) i za olakšanje tegoba kod površinskih modrica i hematoma (krvni podliv)

Simetoral®

Simetoral® tablete za žvakanje, koriste se za ublažavanje tegoba uzrokovanih gasovima, kao što je nadutost, osećaj punoće stomaka, bol u gornjem abdomenu, podrigivanje, sindrom nervoznog creva. Deluje tako što eliminiše mehuriće gasa i smanjuje pritisak u stomaku. Potpuno je bezbedan, može se primenjivati i kod trudnica i dojilja, deluje na nivou creva i ne absorbuje se u krvotok.

Enzynorm

Enzynorm sadrži patentirani kompleks digestivnih enzima koji olakšavaju varenje i doprinose da se iz namirnica usvoje svi korisni nutrijenti (vitamini, minerali, amino kiseline i dr.).

Hextend rastvor

Lokalni antiseptik u terapiji površinskih infekcija usne duplje, kao i za njihovu prevenciju u preoperativnom periodu kod stomatoloških intervencija .

Livsane Merac krvnog pritiska

Ovaj proizvod je namenjen za merenje krvnog pritiska i pulsa kod odraslih i dece starije od 12 godina.

Livsane Aktivni Ugalj

Livsane Active Carbon 250 je dijetetski suplement sa aktivnim ugljem, namenjen sprečavanju nastanka viška gasova u stomaku. Aktivni ugalj je adsorbens sa visokim afinitetom vezivanja različitih jedinjenja: prirodnih i sintetskih lekova, otrova, gasova, produkata bakterijskog metabolizma i sl.

Medimento balzam za ruke

Tretman za grube i suve ruke. Regeneriše i obnavlja.Ne sadrži parabene. Pogodno za kožu koja je sklona ekcemima, psorijazi, dermatitisu. Pogodno za vegene.

Medimento balzam za pete

Balzam za pete je balzam za prevenciju i lečenje suvih, tvrdih i ispucalih peta sa visokim sadržajem uree 25%. Pogodan je za upotrebu kod dijabetičara. Medicinski dokazana efikasnost, prvi rezultati su vidljivi nakon 1 dana. Novozelandski manuka med je prirodni humektant – on privlači vlagu i hidrira kožu čineći pete prijatno hidriranim i prelepo glatkim

Propolis kapi,
Propolis kapi za decu,
Propoherb G sprej za grlo,
Propoherb N sprej za nos

Propoherb G – sprej za grlo pomaže kod upala i infekcija usne duplje i ždrela i ublažava tegobe kod oboljenja desni.
Propoherb N – sprej za nos pomaže kod upala nosne duplje i sinusa, poboljšava prohodnost disajnih puteva i olakšava simptome zapušenog nosa.
Propolis kapi za odrasle, Propolis kapi za decu doprinose očuvanju prirodne otpornosti organizma i pomažu u ublažavanju tegoba kod upala usta i grla, prehlada i drugih bolesti gornjih disajnih puteva..