fervex

Fervex®

protect-kontrol

PROTECTkontrol
30 kapsula

PROTECTkontrol je, zahvaljujući sastojcima, saveznik vašeg imuniteta. Alfa-lipoinska kiselina, vitamin D, L-glutation, vitamin C i cink samostalno i udruženo doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

sideral

SIDERAL® FOLIC
20 kesica

SIDERAL® FOLIC – Za potrebe ishrane sa povećanim unosom gvožđa. Posebno se preporučuje: tokom trudnoće i laktacije, kod menometroragije i obilnih menstrualnih krvarenja, za prevenciju predmen­strualnog sindroma.

max-medica-zinc

Cink-Zn
50 tableta

Cink-Zn sadrži 15 mg cinka u jednoj tableti. Cink-Zn tablete doprinose pravilnoj funkciji imunog i nervnog sistema, očuvanju kognitivnih funkcija, zaštiti organizma od oksidativnog stresa i poboljšanju njegove odbrambene sposobnosti.

saint-e-gal

Sant•E•Gal®
30 tableta za žvakanje

Dodatan unos vitamina E preporučuje se i kao dopuna u terapiji kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa, oboljenja jetre i štitaste žlezde, malignih bolesti. Redovan unos vitamina E može da doprinese povećanju opšteg zdravstvenog stanja i zaštiti organizma od preranog starenja.

chymoral

Chymoral®
30 tableta

Proteolitički enzimi, tripsin i himotripsin, u Chymoral® tabletama imaju specifičnu aktivnost koja razlaže krv van krvnog suda. Smanjuje otok, deluje na krvne podlive, razlaže gust bronhijalni sekret i olakšava iskašljavanje. Chymoral® – original je samo jedan!

ervvit

ErvaVit® D3 2000 IJ
30 kapsula

ErvaVit® D3 2000 IJ kapsule namenjene su za potrebe ishrane kod osoba u stanjima deficita ili u stanjima kod kojih je povećana potreba za ovim nutrijentom, kod osoba sa osteopenijom i osteoporozom, osoba sa autoimunim, kardiovaskularnim i malignim oboljenjima. Doprinosi jačanju imuniteta.

hartikol

Hartikol®
30 kapsula

Hartikol® – za održavanje normalnog nivoa holesterola u krvi. Prirodni proizvod koji, osim fermentisanog crvenog pirinča, u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje delovanje. Monakolin K uspešno snižava koncentraciju holesterola u krvi pacijenata.

winterhot

DOCTOR`S Broncho Salep
DOCTOR`S Winter Hot

DOCTOR`S Broncho Salep – pročišćava disajne puteve, umanjuje bol u grudima, smanjuje upalu grla, smiruje kašalj i olakšava iskašljavanje. Kod prehlade, gripa, upale grla ili za svakodnevno uživanje. Instant napitak. DOCTOR`S Winter Hot – dodatak ishrani na biljnoj bazi sa dodatkom vitamina C i cinka, koji doprinose održavanju normalne funkcije imunog sistema. Deluje brzo i efikasno sa prvim simptomima prehlade i gripa.

listerine

LISTERINE COOL MINT 250ml
LISTERINE FRESH BURST 250ml

COOL MINT – pruža 24 časa zaštitu od plaka i osvežava dah, ima ukus sveže mente. FRESH BURST – pruža 24 časa zaštitu od plaka i osvežava dah, ima ukus zelene mente.

livsane-cetkica

Četkica za dečije mlečne zube

Sa mekim, zaobljenim vlaknima za nežno čišćenje mlečnih zuba.

livsane-vit-kosti-i-zubi

Vitamini za kosti i zube
30 tableta

Vitamini za kosti i zube je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor kalcijuma, vitamina D3 i K u obliku tableta.

livsane-mleko-skidanje-sminke

Mleko za skidanje šminke
150 ml

Mleko za skidanje se koristi za skidanje šminke i drugih nečistoća sa kože, lica, vrata i dekoltea. Ne ispire se nakon primene.

livsane-dnevna-krema

Dnevna krema za lice
50 ml

Dnevna krema za lice sa jojobinim uljem namenjena je za negu svih tipova kože. Pruža dugotrajnu vlažnost, uspostavlja balans u prekomernom lučenju sebuma.

livsane-baby-mast-protiv-objeda

Baby mast protiv ojeda
30 ml

Baby mast protiv ojeda se koristi za prevenciju i tretman ojeda i pelenskog osipa. Štiti od iritacija i crvenila na koži i na pregibima.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.