Preporuka meseca – Jul 2022 – Betty
betty-jul_

Linex forte, 14 kapsula
Linex, 16 kapsula

Imaš proliv, uymi LINEX.

betty-jul_2

Super Collagen Beauty Direct, 20 kesica

U formi mikro granula koje se rastapaju direktno u ustima bez dodavanja vode što omogućava bržu i bolju apsorpciju. Super Collagen Beauty Direct sa vitaminom C se sastoji od dva tipa kolagena i biotina koji su takođe veoma važni za lepši izgled. Ovo je jedini preparat na našem tržištu koji sadrži dva različita tipa kolagena u maksimalnoj dozi. Vitamin C u preparatu takođe poseduje izvrsna svojstva za podmlađivanje kože.

betty-jul_3

Magnezijum 400+vitamin B6, 30 kapsula

I smanjuje i smiruje!

betty-jul_4

Aerogal®, 10 film tableta

Jedna Aerogal® film tableta sadrži 5 mg desloratadina. Aerogal® je indikovan kod odraslih i adolescenata (uzrasta 12 godina i starijih) za ublažavanje simptoma povezanih sa:
– alergijskim rinitisom
– urtikarijom

betty-jul_5

GS Flex gel, 75 ml

 

GS Flex gel je originalna formulacija koja sadrži 6 aktivnih sastojaka (serapeptazu, ekstrakt gaveza, metil salicilat, magnezijum, mentol, kamfor) zahvaljujući kojima ublažava otok, upalu i bol, i ubrzava oporavak kod uganuća, iščašenja, istegnuća, trauma, sportskih povreda i napora, preloma.

betty-jul_6

Mapez sprej, 100 ml

• Prirodna zaštita od komaraca i drugih insekata
• Mapez sprej je mešavina netoksičnih, neiritirajućih, efikasnih prirodnih ekstrakata pogodan za upotrebu kod najmlađe dece, od prvih dana života.

betty-jul_7

Pantenol 9% pena, 150 ml

Pantenol 9% pena uravnotežava sadržaj vlage u koži izloženoj sunčevoj svetlosti, vetru, hladnoći i vodi. Regeneriše i kožu održava vlažnom i negovanom. Pogodna je za osetljivu kožu, lako se nanosi na površinu tela, brzo se upija i ne ostavlja tragove. Preporučuje se za negu i hidrataciju velikih regija kože.

betty-jul_8

CortinaT krem, 75ml

CortinaT krem je potpuno prirodan krem. Sadrži jedinstvenu kombinaciju 6 biljnih ekstrakata i ulja sa lekovitim aktivnim sastojcima koji udruženim dejstvom efikasno umiruju nadraženu kožu lica i tela dece od 0 meseci i odraslih osoba.

betty-jul_9

Flonivin kids immuno, 10 kesica

Doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema, normalnom rastu i razvoju kostiju. Namenjen imunitetu i digestivnoj mikroflori kod dece uzrasta iznad godinu dana

betty-jul_10

Makulin® Fresh kapi, 10 ml
Makulin®, 30 kapsula

MAKULIN® FRESH KAPI pomažu kod iritacije, suvoće i pečenja, osećaja stranog tela u očima koji su posledica uticaja iz okoliine ili u slučaju operacije oka, konjunktivitisa te učestale i duge upotrebe kontaktnih sočiva.
MAKULIN® kapsule su dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor antioksidanata luteina, zeaksantina i vitamina E.

betty-jul_11

Oto Perfect Aqua clean sprej za uvo, 30ml
Oto Perfect Aqua acida sprej za uvo, 30ml
Oto Perfect Olive oil sprej za uvo, 30ml

• Oto Perfect Aqua Clean sprej – na bazi vodonik peroksida; efikasno sredstvo za ispiranje ušnog kanala, omekšavanje i uklanjanje ušnog voska.
Oto Perfect Aqua Acida sprej – za prevenciju i tretman nekomplikovanih infekcija i zadržavanja vode u spoljašnjem ušnom kanalu.
Oto Perfect olive oil sprej sadrži maslinovo ulje koje omekšava cerumen i olakšava njegovo uklanjanje. Ulje čajevca deluje antimikrobno, a vitamin A stimuliše epitelizaciju iritirane i upaljene sluznice uva.

betty-jul_12

Silikonski tamponi za uši, 2 komada
Silikonski tamponi za uši, 4 komada
Gumeni tamponi za uši sa vezicom, 2 komada

Anatomski tamponi za uši, zaštita od zvuka do 21000 db, zaštita od vode, buke i visokog vazdušnog pritiska.

betty-jul_13

OB Tamponi Procomfort Super, 16 komada
OB Tamponi Procomfort Normal, 8 komada

O.B.® ProComfort®, naš najudobniji tampon ikada! Da možeš da se usredsrediš na ono što radiš.”

betty-jul_14

Grickalica za nokte na rukama

 

betty-jul_15

Četkica za dečije mlečne zube
Pasta za mlečne zube, 50 ml

Dečija četkica sa mekim, zaobljenim vlaknima za nežno čišćenje mlečnih zuba.
Dečija pasta za zube koja jača zubnu gleđ sa blagim ukusom mente. Sadrži natrijum-fluorid (500 ppm fluorida) i kalcijum.

betty-jul_16

Dnevna krema za lice, 50ml

Dnevna krema za lice sa jojobinim uljem namenjena je za negu svih tipova kože. Pruža dugotrajnu vlažnost, uspostavlja balans u prekomernom lučenju sebuma.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.