1

CI-TRI-MAG FORTE®
30 tableta

CI-TRI-MAG FORTE® sadrži 371mg magnezijum-citrata uz dodatak vitamina B6 i D3. Naročito se preporučuje tokom perioda intenzivnog fizičkog i mentalnog napora, kao i kod pojačanog stresa ili zamora.

2

Iberogast Kapi
20ml i 50ml

Iberogast® je biljni lek koji se koristi u terapiji stomačnih i crevnih tegoba koje se javljaju kod funkcionalne dispepsije i sindroma iritabilnog creva.

3

Bepanthol kapi za oči
bočica 10ml i ampule 20×0,5ml

Bepanthol® kapi za oči stvaraju na rožnjači oka sterilan, viskozno elastičan i proziran zaštitni film bez konzervansa. Mešavina natrijum hijaluronata (koji stabilizuje suzni film) i dekspantenola (koji neguje i smiruje oko) štiti, vlaži i podmazuje površinu oka.

4

Joint MD® Revolution
30 tableta
Joint MD® Repair gel
50ml

Joint MD Revolution je farmaceutski proizvod namenjen za zglobove i pomoć kod artritisa.
Joint MD Repair Gel je inovativna i najkompleksnija formula koja se koristi kao pomoć za lečenje bola u zglobovima, tetivama i mišićima.

5

Flonivin® plus
10 kapsula

Probiotik Flonivin® plus je jedinstvena kombinacija probotskih kultura Saccharomyces boulardii i Bifidobacterium bifidum, sa dodatkom Cinka. Namenjen je smenjenju učestalosti i trajanju dijareje izazvane upotrebom antibiotika, kod putničke dijareje, opstipacije i nadutosti.

6

Oligovit®Q10
30 kapsula

Oligovit® Q10 je dijetetski proizvod koji sadrži koenzim Q10 u kombinaciji sa vitaminima C i E. Koenzim Q10 je snažan antioksidans koji štiti ćelijske membrane od oštećenja izazvanog slobodnim radikalima. Bitan je za normalno funkcionisanje srčanog mišića i pozitivno deluje na imuni sistem.

7

MAKULIN® complete care
rastvor za kontaktna sočiva 380ml
MAKULIN® plus 30 kapsula

MAKULIN® COMPLETE CARE Višenamenski rastvor za dezinfekciju, čuvanje, čišćenje, hidrataciju, podmazivanje, vlaženje, ispiranje i uklanjanje naslaga belančevina. Za sve vrste kontaktnih sočiva, uključujući i sočiva od silikonskog hidrogela.
MAKULIN® PLUS kapsule su dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor antioksidanata luteina, zeaksantina, vitamina C i E, ribljeg ulja (omega-3 masnih kiselina) i minerala – cinka i bakra.

8

COLAFIT
30 kockica

COLAFIT –„živi kolagen“ Nemodifikovani oblik prirodnog kolagena. Sa čistim kristalnim kolagenom do snažne podrške muskulo-skeletnom sistemu i vidljivih anti-age rezultata uz jednu kockicu na dan.

9

EGO Deo krema Silky Touch 50ml
EGO-deo krema 50ml

EGO deo kreme sa moćnim antiperspirantnim dejstvom za efikasnu i dugotrajnu zaštitu od neprijatnih mirisa. Ne sadrže alkohol i ne iritiraju kožu. Veoma korisne i omiljene kod mladih ljudi i sportista, Silky Touch posebno kod žena.

10

OB TAMPONI PROCOMFORT NORMAL, 8 komada
OB TAMPONI PROCOMFORT SUPER, 16 komada

“O.B.® ProComfort®, naš najudobniji tampon ikada da možeš da se usredsrediš na ono što radiš”

11

ANTINICOTEA FILTERI,
MUŠTIKLA “SUPER MINI”,
MUŠTIKLA “MINI”

Program za odvikavanje od pušenja, filteri i muštikle ANTINICOTEA Kristalni filteri zadržavaju štetne materije iz duvanskog dima do 70%. Ne menja aromu i ukus cigarete. Sprečava pojavu novih i odstranjuje stare pušačke tegobe – kašalj, teško disanje, opstrukciju, zamor, bol u grudima, probleme sa glasom i grlom.

12

Četkica za dečije mlečne zube

Sa mekim, zaobljenim vlaknima za nežno čišćenje mlečnih zuba.

13

Balzam za usne Sun Protect
4,8 g

Neguje i štiti usne od štetnog dejstva sunčevog zračenja (SPF 30). Nanosi se pre izlaganja suncu.

14

Urea krem 10%
100ml

Za intenzivan tretman suve i izrazito suve kože. Preporučuje se za omekšavanje zadebljale kože laktova i peta. Hidrira, omekšava i umiruje suvu i iritanu kožu vraćajući joj nežnost i gipkost.

15

Dnevna krema za lice
50ml

Dnevna krema za lice sa jojobinim uljem namenjena je za negu svih tipova kože. Pruža dugotrajnu vlažnost, uspostavlja balans u prekomernom lučenju sebuma.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.