uroprostal

UroProstal
30 kapsula

  • Ekstrakt ploda testeraste palme i korena koprive doprinose normalnoj funkciji prostate
  • Ekstrat ploda testeraste palme doprinosi normalnoj funkciji mokraćnih puteva
  • Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji
  • Samo 1 kapsula dnevno između obroka
multi-b-complex-desno

Multi B complex tablete

50 tableta

Multi B complex sadrži optimalan odnos B vitamina, koji doprinose pravilnoj funkciji nervnog i imunog sistema. Preporučuju se kod stresa, psihofizičkog napora, za pravilan rast i razvoj, jačanje imuniteta i bolji metabolizam, kao i za očuvanje zdravlja kože i kose.

canespor-skatla-srb

Canespor® krem

15 g

Za dermalnu upotrebu, za lečenje gljivičnih infekcija kože.

ten-herbs-novi

TEN HERBS

40 tableta

Formulisan na bazi vodonik peroksida. Koristi se za ispiranje ušnog kanala, omekšavanje i uklanjanje ušnog voska, formiranje ceruminoznog čepa, kod osoba koje nose slušne aparate i za ispiranje uva neposredno pre primene lekova za aurikularnu primenu.

kutija_-hypervag-7

Hypervag vaginalete

7 patrona

Formulisane su na bazi kantarionovog ulja koje smiruje upalne procese, deluje kao prirodni antiseptik i ubrzava epitelizaciju. Ublažavaju neugodnosti koje se javljaju kao posledica infekcija, preventivno i nakon menstrualnog ciklusa.

kutija_-propovag-7

Propovag® vaginalete

7 patrona

Formulisane su na bazi prirodnih aktivnih sastojaka propolisa i ekstrakta hajdučke trave. Lokalno podstiču epitelizaciju kože i sluzokože, zahvaljujući kompleksnom sastavu propolisa. Smiruju upalu vaginalne sluznice i smanjuju osećaj nekomfornosti.

flonivin-plus-kutija

Flonivin® plus

10 kapsula

Probiotik Flonivin® plus je jedinstvena kombinacija probotskih kultura Saccharomyces boulardii i Bifidobacterium bifidum, sa dodatkom Cinka. Namenjen je smenjenju učestalosti i trajanju dijareje izazvane upotrebom antibiotika, kod putničke dijareje, opstipacije i nadutosti.

jekoderm_long_rectangle_box_mockup_frontview_shadow_s

Jekoderm® mast

25 g

S.O.S. za vašu kožu. Jekoderm® mast sa ribljim uljem i prijatnom aromom kokosa, primenjuje se za negu i zaštitu kože svih generacija. Kod ojeda, za suvu, perutavu kožu, kao i kožu oštećenu suncem.

pantenol_krem_box_mockup_frontview

Pantenol krem

30 g

Pantenol već godinama rešava sve tegobe sa kožom, istovremeno je čineći glatkom i nežnom. Vaš verni saveznik u zaštiti i nezi – Pantenol krem.

livsane_magnesium-citrate-direct_group

Magnezijum Citrat Direkt

30 kesica

Oralni prašak za direktnu upotrebu je dodatak ishrani sa magnezijumom u obliku citrata za bolju bioraspoloživost.

livsane_iron_vitamin_c_effervescent-tablets

Gvožđe i vitamin C sa ukusom crne ribizle

20 šumećih tableta

Šumeće tablete sa zaslađivačima i ukusom crne ribizle predstavljaju dopunski izvor gvožđa i vitamina C u ishrani. Proizvod je namenjen odraslima i deci starijoj od 6 godina. Ne sadrži šećer. Primeniti 2 tablete dnevno. U cilju poboljšanja resorpcije gvožđa, tabletu popiti 1 do 2 sata pre obroka.

livsane_cranberry-plus_angled

Brusnica Plus

30 kapsula

Dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor proantocijanidina iz brusnice, vitamina B2, vitamina C i selena u obliku kapsula. Namenjen je kao nutritivna podrška održavanju normalnog urinarnog trakta i imunog sistema. Ne sadrži šećer, gluten ni laktozu.

li_mleko-za-skidanje-sminke-150-ml

Mleko za skidanje šminke

150 ml

Mleko za skidanje šminke koristi se za skidanje šminke i drugih nečistoća sa kože, lica, vrata i dekoltea. Ne ispire se nakon primene.

livsane_nail-clippers

Grickalica za nokte na rukama

untitled-2

DOCTOR`S silikonski tamponi za uši

pakovanje 2 komada/4 komada

Za decu i odrasle. Sluh je najzapostavljenije čulo, zaštitite ga na poslu, od buke, na plivanju, gnjurenju, spavanju.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.