aspitin-plus-c

Aspirin® plus C 10 tableta
Aspirin® plus C 20 tableta

ASPIRIN® PLUS C šumeće tablete se upotrebljavaju za:
• blage do umerene bolove, kao što su glavobolja, zubobolja, menstrualni bolovi
• simptomatsko lečenje bola povezanog sa prehladom
• stanja sa povišenom temperaturom

dacom-vitamin-d3

DACOM VITAMIN D3 2000 I.U.
30 kapsula

DACOM vitamin D3 2000 I.U. + INULIN
• Jedinstvena kombinacija za dnevnu dozu vitamina D3 i prebiotika
• Inulin, prebiotik, jača imuni sistem, smanjuje loš holesterol, poboljšava apsorbciju kalcijuma i magnezijuma.
KADA NAM JE IMUNITET PRIORITET BIRAMO DOBITNE KOMBINACIJE!

vitami-c-plus-zn

Vitamin C+Zn
20 kapsula

Vitamin C+Zn kapsule (300mg+10mg) namenjen je jačanju imuniteta i odbrani organizma od bakterijskih i virusnih infekcija. Pospešuje apsorpciju gvožđa, poseduje snažan antioksidativni efekat i oslobađanje od slobodnih radikala, pogotovo kod pušača.

imunobeta

Imunoβeta β-glukan
30 kapsula
Imunoβeta β-glukan eliksir+Zn
200 g

Imunoβeta β-glukan eliksir i kapsule u svom sastavu sadrži beta-D-glukan izolovan iz gljive bukovače, cink i vitamin C. Ova kombinacija sastojaka doprinosi poboljšanju imunog odgovora i odbrambene reakcije na viruse, bakterije, gljivice i toksine.

multivita-vitamin-c-1000

Vitamin C 1000 mg,
20 šumećih tableta

Multivita Vitamin C od 1000 mg je jedini vitamin C u obliku šumećih tableta, za per os primenu,  koji je registrovan kao lek na našem tržištu.

altiprim

ALTIPRIM® 200 ml
ALTIPRIM P® 100 ml
rastvori za oralnu upotrebu za odrasle i decu

Altiprim® i Altiprim P® sadrže ekstrakte lekovitih biljaka čiji aktivni sastojci pomažu u smirivanju suvog kašlja i olakšavaju iskašljavanje.

flonivin

Flonivin® plus
10 kapsula

Probiotik Flonivin® plus je jedinstvena kombinacija probotskih kultura Saccharomyces boulardii i Bifidobacterium bifidum, sa dodatkom cinka. Namenjen je smanjenju učestalosti i trajanju dijareje izazvane upotrebom antibiotika, kod putničke dijareje, opstipacije i nadutosti.

imuno-cd

Imuno CD®
30 kapsula

Imuno CD® kapsule sadrže vitamin C u obliku kalcijum-askorbata koji blago deluje na sluznicu želuca i ima dobru bio raspoloživost kao i cink u obliku glukonata koji se lako apsorbuje.

Jedinstvena kombinacija pseudoefdrina i ibuprofena za ublažavanje simptoma prehlade i gripa! Snižava povišenu telesnu temperaturu, ublažava glavobolju, bolove u mišićima, bol u grlu i zapušenost nosa. Kad je baš važno- Defrinol!

propolaid

Propolaid balsamico
sirup 180 ml
PropolAid Rino Act
sprej za nos 20ml

Propolaid® balzamični sirup za odrasle, na bazi meda, propolisa, ehinacee i etarskih ulja doprinosi jačanju imuniteta, ublažava kašalj i olakšava disanje kod gripa i prehlade.
Propolaid® Rino Act – sprej za nos na bazi fiziološkog rastvora sa propolisom, alojom i eukaliptusom olakšava disanje, neguje sluznicu nosa i deluje antiseptički. Koristi se kod kijavice, ali i za svakodnevnu higijenu nosa. Pogodno i za decu od 6. godine života.

digestal

Digestal®
30 tableta

Kombinacija proteolitičkih enzima, otklanja tegobe izazvane unosom masne hrane. Za lakše varenje!

pantenol_krem_box_mockup_frontview

Pantenol
krem 30 g

Pantenol već godinama rešava sve tegobe sa kožom, istovremeno je čineći glatkom i nežnom. Vaš verni saveznik u zaštiti i nezi – Pantenol krem.

doctors-aniacne

Doctor’s antiinfection sapun
Doctor’s antidandruf sapun
Doctor’s antiacne sapun

Antiinfection – sa uljem eukaliptusa, koristi se kod masne kože, kože sklone bubuljicama i aknama, kože sklone infekcijama.
Antidandruf – sumporni sapun, preporučuje se kod seboreje (naročito masne), peruti, akni, mitisera, šuge.
Antiacne – ulje od mente i antibakterijski dodaci odstranjuju suvišne masnoće kože, smanjujući mogućnost pojave bakterija koje izazivaju bubuljice.

aktivni-ugalj

Aktivni ugalj
20 kapsula

Aktivni ugalj kapsule eliminišu toksine i štetne produkte metabolizma i na taj način doprinose detoksikaciji organizma. Pružaju trenutno olakšanje kod nadutosti, gasova, aerofagije (nesvesnog gutanja vazduha tokom jela). Obavezan je deo kućne i putne apoteke.

pepto-soda-sumece-gtablete

Pepto Soda šumeće tablete
20 tableta

Neutrališe kiselinu u želucu, smanjuje gorušicu, otklanja bol i druge tegobe koje prate prekomerno lučenje želudačne kiseline.

magbet

Magbet kapsule
40 kapsula

Magbet sadrži optimalnu dnevnu dozu magnezijuma i vitamina B kompleksa u samoj jednoj kapsuli. Smanjuje napetost, stres, umor i iscrpljenost, ublažava grčeve i bolove u mišićima i doprinosi pravilnoj funkciji srca, nervnog i imunološkog sistema.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.