ozosept

Ozosept®:
gel 40 ml,
rastvor 100 ml,
sprej 30 ml,
sprej 100 ml

Ozosept® vam efikasno pomaže jer:

  • ublažava simptome oboljenja sluzokože usne duplje i ždrela
  • smiruje upale desni.
whole-imuno

Whole Immuno Cink & Vitamin C

15 pastila

Uzimanjem samo 2 pastile dnevno  Whole Immuno, zadovoljićete dnevne potrebe cinka i vitamina C. Cink se najbolje i najbrže resorbuje bukalno i sublingvalno. Otapanjem pastile u usnoj duplji se aktivni materijali momentalno resorbuju i za svega 10 minuta simptomi prouzrokovani rinovirusom prestaju.

makulin

Makulin plus
30 kapsula

Makulin
30 kapsula

Kod makularne degeneracije i katarakte. Kod slabljenja oštrine vida. Kod dugotrajnog naprezanja očiju.

whole-imuno

Pro Nerv

30 kapsula

Pro Nerv je prirodna pomoć za umirenje. Preporučuje se njegova primena za ublažavanje stresa, napetosti, nervoze i razdražljivosti, u situacijama pojačane mentalne aktivnosti, za poboljšanje raspoloženja, kod nesanice i nemirnog, isprekidanog sna.

altiprim

Altiprim® i Altiprim P®

rastvori za oralnu upotrebu za odrasle i decu

Altiprim® i Altiprim P® sadrže ekstrakte lekovitih biljaka čiji aktivni sastojci pomažu u smirivanju suvog kašlja i olakšavaju iskašljavanje.

oligovit20

Oligovit®

30 film tableta

Oligovit® film tablete predstavljaju idealan balans 10 vitamina i 10 minerala za celu porodicu. Dovoljna je jedna tableta dnevno da podmiri povećane potrebe organizma za vitaminima i mineralima i da nadoknadi njihov nedostatak u ishrani.

beviplex

Beviplex®B

30 film tableta

Beviplex®B film tablete sadrže optimalnu kombinaciju vitamina B grupe. Povoljno deluju na nervni sistem, doprinose poboljšanju prokrvljenosti kože, sprečavaju njeno sasušenje i stvaraju uslove za stimulisanje regeneracije i normalan rad lojnih žlezda.

pantenol

Pantenol rastvor

100 ml

Pantenol rastvor kosi daje raskošnost i nežno neguje kožu. Idealan je za negu tanke kose bez sjaja. Hidrira i oporavlja tretiranu kosu, kosu isušenu od stilizovanja pod visokim temperaturama. Kosa ostaje sjajna, hidrirana i bujna, a istovremeno neguje, hrani i umiruje kožu glave.

mustikle

Antinicotea filteri,

muštikla “Mini”,

muštikla “Super mini”

Kristalni filteri zadržavaju štetne materije iz duvanskog dima. Ne menjaju aromu i ukus cigarete. Sprečavaju pojavu novih i odstranjuju stare pušačke tegobe. Prirodna detoksikacija od nikotina i dr. štetnih jedinjenja duvanskog dima. 1 filter = 20 cigareta.

livsane-maramice

Baby vlažne maraMice Sensitive

80 komada

Namenjene su za svakodnevno čišćenje i negu osetljive kože beba. Blagi losion sa pantenolom, bez parfema, pomaže umirivanju iritiranih regija i održanju prirodnog pH osetljive kože.

livsane-multivitamin-kid

Multivitamini za decu sa ukusom tropskog voća

20 šumećih tableta

Dodatak ishrani koji sadrži 12 vitamina i 3 minerala koji doprinose očuvanju zdravlja dece.

livsane-ulosci-za-dojilje

Ulošci za dojilje

30 komada

Ulošci za dojilje imaju visoku moć upijanja  i štite odeću od mleka zbog posebno apsorbujućeg celuloznog materijala.

livsane-krema-za-ruke1

Krema za ruke

50ml

Krema za ruke sa glicerolom i pantenolom za svakodnevnu negu, hidrataciju i zaštitu ruku. Čuva kožu ruku čineći je mekom i glatkom.

livsane-krema-za-ruke2

Urea krem 5%

100ml

Urea krem 5 % se koristi za negu i tretman suve kože sklone perutanju. Hidrira i umiruje suvu kožu čineći je gipkom.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.