1

Iberogast oralne kapi, 20ml
Iberogast oralne kapi, 50ml

Iberogast® je biljni lek koji se koristi u terapiji stomačnih i crevnih tegoba koje se javljaju kod funkcionalne dispepsije i sindroma iritabilnog creva.

2

Serrap MD, 20 kapsula
Serrap MD Forte, 10 kapsula

Serapeptaza efikasno uklanja bol u telu i otoke, dok istovremeno smanjuje mogućnost stvaranja tromba i tromboza koje uzrokuju srčani napad i moždani udar. Time radi na očuvanju kardiovaskularnog sistema i prevenciji kardiovaskularnih bolesti koje su vodeće zdravstvene tegobe.

3

IMUNO PROTECT, 30 kapsula

NOVO, A DAVNO POZNATO Specijalno formulisan da obezbedi sve povoljne i korisne principe Zn (cink citrat) 25mg, Vitamin D3 (cholekalciferol) 1000I.U. (25µg), Vitamin C (natrijum ascorbate) 320mg. Najveći potencijal ima u periodima povećane incidence virusnih infekcija i u borbi sa alergijama.

4

Fluxiv, 30 tableta

Doprinosi zdravoj vaskularnoj cirkulaciji. Rešite se osećaja „teških nogu“, bola, jutarnjeg umora u nogama. Diosmin, hesperidin i trokserutin deluju sinergetski; efekat ove kombinacije je superioran u odnosu na bilo koju komponentu korišćenu kao monoterapiju.

5

BIOFAR PHYTO DIGESTION
8 šumećih tableta

Biofar Phyto Digestion – Prirodno rešenje za efikasno varenje. Ukoliko vas nakon obroka muči neprijatan osećaj u stomaku, težina u želucu i crevima, potražite pomoć sastojaka iz prirode. ARTIČOKA, ANANAS, PAPAJA, biljna vlakna i kompleks B vitamina.

6

FemiSan A biljne kapi, 30 ml
FemiSan A plus Maca, biljne kapsule sa zlatnom makom, 60 kapsula

Pomoć za ginekološke probleme na biljnoj bazi u obliku kapi i kapsula
• bez hormona
• bez fitoestrogena
• ublažava PMS i bolne cikluse
• povećava plodnost
• ublažava simptome policističnih jajnika
• prirodan regulator menstrualnog ciklusa

7

CI-TRI-MAG FORTE®, 30 tableta

CI-TRI-MAG FORTE® sadrži 371mg magnezijum-citrata uz dodatak vitamina B6 i D3. Naročito se preporučuje tokom perioda intenzivnog fizičkog i mentalnog napora, kao i kod pojačanog stresa ili zamora.

8

PERSEN ® FORTE, 20 kapsula
PERSEN ®, 40 tableta

Tradicionalni biljni lek. Sastav: valerijana, matičnjak, nana.

9

SIDERAL® FOLIC, 20 kesica

SIDERAL® FOLIC – za potrebe ishrane sa povećanim unosom gvožđa. Posebno se preporučuje : tokom trudnoće i laktacije, kod menometroragije i obilnih menstrualnih krvarenja, za prevenciju predmenstrualnog sindroma.

10

Multi B complex, 50 tableta

Multi B complex zadovoljava dnevne potrebe za svim vitaminima B kompleksa. 8 B vitamina = 8 pozitivnih efekata (nervni sistem, imunitet, metabolizam, psihološke funkcije, hormonski balans, koža, kosa i nokti). Samo 1 tableta dnevno.

11

Flonivin® plus, 10 kapsula

Probiotik Flonivin plus je jedinstvena kombinacija probotskih kultura Saccharomyces boulardii i Bifidobacterium bifidum, sa dodatkom cinka. Namenjen je smenjenju učestalosti i trajanju dijareje izazvane upotrebom antibiotika, kod putničke dijareje, opstipacije i nadutosti.

12

Pantenol sa vitaminom C
20 orbileta

Pantenol oriblete: u svom sastavu imaju pantotensku kiselinu I vitamin C. Povoljno utiču na regeneraciju sluzokože usne duplje I ubažavanje bolnih stanja u ustima. Tokom zime zaštitite I svoja usta – Pantenol oriblete!

13

LISTERINE TEč. COOLMINT, 250ml
LISTERINE TEČ. FRESHBURST, 250ml

LISTERINE tečnosti za ispiranje usta
Pružaju 24 časa zaštitu od plaka i osvežavaju dah, ukusa sveže mente i zelene mente.

14

Vitamin D3 4000 IJ, 30 kapsula

Dijetetski proizvod – hrana sa posebnom medicinskom namenom sa vitaminom D, namenjen za potrebe ishrane osoba u stanjima deficita vitamina D (u zimskom periodu, starijih od 50 godina, gojaznih), osoba sa osteomalacijom, osteoporozom, imunodeficijentnih osoba, osoba sa autoimunim oboljenjima, malignim oboljenjima i ostalim oboljenjima kod kojih je nadoknada vitamina D od esencijalne važnosti.

15

Urea krem 10%, 100ml

Za intenzivan tretman suve i izrazito suve kože. Za omekšavanje suve i zadebljale kože laktova, kolena i peta. Hidrira, umiruje i štiti kožu emolijentnim efektom.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.