1

Glukozamin sulfat 500
30 kapsula
Kondroin Forte®
40 tableta

Kondroin Forte® i Glukozamin sulfat 500 kapsule preporučuju se:
• za smanjenje bola i poboljšanje funkcije zglobova
• kod degenerativnih promena na zglobovima
• za preventivnu zaštitu zglobova

2

Anbol® cardio, 30 tableta

Anbol® CARDIO, 100 mg, gastrorezistentne tablete se koriste kod sekundarna profilakse cerebrovaskularnih i kardiovaskularnih trombotičkih oboljenja i nakon by-pass hirurgije.

3

MULTILAC® sinbiotik
10 kapsula
MULTILAC® baby sinbiotik
10 kesica

MULTILAC® sadrži 9 sojeva probiotskih bakterija i prebiotik oligofruktozu. Preporučuje se: uz terapiju antibioticima, kod zatvora ili dijareje, kod povećane osetljivosti na infekcije.

4

Antimetil®, 15 tableta

Antimetil® je prirodno rešenje za smanjenje osećaja neprijatnosti izazvane mučninom i povraćanjem tokom putovanja. Za decu stariju od tri godine, odrasle i trudnice. Antimetil® ne izaziva pospanost i poremećaj motorike, a tablete su male i lako se gutaju.

5

Perskindol Active Gel
100 ml

Švajcarski gel za mišiće i zglobove prirodnog sastava koji sadrži mentol i eterična biljna ulja. Zahvaljujući svom sastavu poseduje dvostruki efekat – trenutno hladi, a zatim brzo zagreva i umiruje bolno mesto. Ne ostavlja mastan trag na koži i odeći.

6

Tea Tree Balance Intim gel, 20 ml
Hemostop Intim gel, 20 ml

Tea Tree Balance Intim gel – Imunostimulativno delovanje ulja čajevca doprinosi očuvanju prirodne vaginalne flore i kiselosti sluzokože, koja je štiti od razvoja bakterijskih, virusnih i gljivičnih infekcija. Hemostop Intim gel – namenjen tretmanu unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida, kao i tretmanu analnih fisura. Deluje protivupalno, smanjuje krvarenje i pospešuje regeneraciju sluzokože.

7

Pantenol krem, 30 g

Pantenol već godinama rešava sve tegobe sa kožom, istovremeno je čineći glatkom i nežnom. Vaš verni sveznik u zaštiti i nezi – Pantenol krem.

8

Liposomalni VIT C 1000,
20 ampula

Liposomalni VIT-C 1000 – ekskluzivna formulacija na bazi liposomalnog vitamina C u jednodoznom tečnom obliku sa naprednom tehnologijom oslobađanja.

9

Super Collagen + C
60 tableta

Super Collagen + C sadrži kolagen tipa I & III i vitamin C koji utiče na podmlađivanje kože i organizma.

10

OB TAMPONI PROCOMFORT SUPER, 16 komada
OB TAMPONI PROCOMFORT NORMAL, 8 komada

O.B.® ProComfort®, naš najudobniji tampon ikada, da možeš da se usredsrediš na ono što radiš

11

Hypervag vaginalete
7 patrona
Hypervag Intim gel
20 ml

Hypervag – na bazi kantarionovog ulja, smiruje upalne procese, prirodni je antiseptik, ubrzava epitelizaciju. Kao dopuna u terapiji upala i infekcija intimne regije praćenih pojačanim sekretom i svrabom, ali i preventivno, kao i kod žena u menopauzi kao pomoć kod suvoće i atrofije vaginalne sluzokože.

12

Propovag vaginalete
7 patrona
Propovag Intim gel
20 ml

Propovag – na bazi propolisa i ekstrakta hajdučke trave. Smiruje upalu vaginalne sluznice i ublažava neugodnosti  poput svraba, peckanja, nadraženosti, neprijatnog mirisa i suvoće. Kod osoba sklonih infekcijama intimne regije i onih na antibiotskoj terapiji.

13

DOCTOR`S STOP – Kolekcija protiv komaraca

• Prirodna i efikasna zaštita od svih vrsta insekata.
• STOP komarcima, krpeljima i drugim insektima.
• četvoročasovna zaštita, 100% prirodno, bez toksičnih materija

14

Magnezijum Citrat Direkt
30 kesica

Oralni prašak za direktnu upotrebu je dodatak ishrani sa magnezijumom u obliku citrata za bolju bioraspoloživot.

15

Biljni gel sa ekstraktima kantariona, kamilice i aloje, 30 ml

Pomoć u tretmanu blažih opekotina, uboda insekata, crvenila kože posle brijanja, depilacije i znojenja. Neguje kožu i ublažava upalne promene. Nanosi se u tankom sloju više puta u toku dana.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.