Preporuka meseca – Septembar 2022 – Betty
proizvodi-betty-preporuka-meseca-

Immuno bimbi 1+ sirup, 200ml

Immuno bimbi 1+ sirup 200ml je dodatak ishrani sa biljnim ekstraktima, vitaminima E i B6 i mineralima cinkom i bakrom za normalno funkcionisanje imunog sistema.

proizvodi-betty-preporuka-meseca-2

MG 400 ACTIVE, 20 kesica

MG 400 ACTIVE granule su dijetetski suplement koji doprinosi ravnoteži elektrolita, normalnoj funkciji mišića, smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom funkcionisanju nervnog sistema.

proizvodi-betty-preporuka-meseca-3

Pro Bio C 500, 60 kapsula

Pro Bio C-500 sadrži specifičnu formu vitamina C – natrijum-askorbat koji je najbolje iskoristljiv oblik vitamina C, jača imunitet i učestvuje u mnogobrojnim životno važnim metaboličkim procesima. Natrijumaskorbat je rastvorljiv u vodi, sa snažnim antioksidacionim dejstvom, koji se može dugotrajno uzimati bez neželjenih posledica. Ne opterećuje digestivni trakt i prilagođen je osetljivom želucu. Pogodno za vegane.

proizvodi-betty-preporuka-meseca-4

Oligogal Zn+vitamin C, 30 kapsula

Cink ima značajnu ulogu kao aktivni sastojak velikog broja enzima koji učestvuju u metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti. Neophodan je za stvaranje hormona insulina kao i za rad imunog sistema. Potreban je za rast, deobu i sazrevanje ćelija. Ima povoljno dejstvo na funkcije i organe reproduktivnog sistema (jajnici, prostata) kao i na rast kostiju. Preporučuje se uzimanje kapsula Oligogal® Zn sa vitaminom C odmah na početku kijavice ili prehlade čime može da se ublaži njihova jačina i trajanje, ojača otpornost i poboljša imunitet.

proizvodi-betty-preporuka-meseca-5

Chymoral, 30 tableta

Proteolitički enzimi u Chymoralu dovode do smanjenja otoka sluznice gornjih disajnih puteva izazvanih zapaljenskim procesom ili alergijom. Takođe smanjuju otok i kod krvnih podliva. Reši problem na prirodan način!

proizvodi-betty-preporuka-meseca-6

Altiprim® i Altiprim P® – rastvori za oralnu upotrebu za odrasle i decu

Altiprim® i Altiprim P® sadrže ekstrakte lekovitih biljaka čiji aktivni sastojci pomažu u smirivanju suvog kašlja i olakšavaju iskašljavanje.

proizvodi-betty-preporuka-meseca-7

Marisol Jet Hypertonica / Marisol Strong Jet Hypertonica, sprej rastvori za nos, 120ml

Hipertonični sprejevi za nos na bazi morske vode prirodno bogate mineralima, 100 % prirodni, bez konzervansa, sa delikatnim raspršivanjem, odnosno sa raspršivanjem optimalne jačine i mlazom u vidu gejzira kod Strong spreja.

Za svakodnevno korišćenje, pogodni za primenu kod dece od 3. godine i odraslih, dok se Marisol Jet Hypertonica može koristiti i za bebe već od 3. meseca.

proizvodi-betty-preporuka-meseca-8

Linex forte, 14 kapsula
Linex, 16 kapsula

Imas proliv uzmi LINEX

proizvodi-betty-preporuka-meseca-9

Persen® forte , 125mg+25mg+25mg, 20 kapsula
Persen®, 50mg+25mg+25mg, 40 obloženih tableta

Tradicionalni biljni lek
Sastav: valerijana, matičnjak, nana

proizvodi-betty-preporuka-meseca-10

Bepanthol, kapi za oči, 10ml

Intenzivno vlaži i ublažava tegobe kod suvih i nadraženih očiju.

proizvodi-betty-preporuka-meseca-11

Multi B complex, 50 tableta
Multi B complex Direct, 20 kesica

Multi B complex zadovoljava dnevne potrebe za vitaminima B kompleksa. 8 B vitamina = 8 pozitivnih efekata (nervni sistem, imunitet, metabolizam, psihološke funkcije, hormonski balans, koža, kosa i nokti). Za decu i odrasle.

Samo 1 tableta ili kesica dnevno.

proizvodi-betty-preporuka-meseca-12

Zankaf, 10 tableta

Da bol ne bude izgovor, jer brzina je njegova vrlina.

proizvodi-betty-preporuka-meseca-14

5-HTP+SAMe Stress&Mood, 15 kapsula

5 HTP+SAMe STRESS & MOOD je doza sreće u kapsuli. Ove kapsule serotonina uz dodatak vitamina B6, vitamina B12 i inozitola predstavljaju sjajnu kombinaciju najbitnijih sastojaka koji: brzo podižu nivo raspoloženja, podižu nivo osećaja sreće i efikasno otklanjaju posledice stresa i anksioznosti.

proizvodi-betty-preporuka-meseca-13

Dečije multivitaminske gumene bombone, 90 g

Dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor 9 vitamina. Vitamin D doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju kod dece i normalnoj funkciji imunskog sistema dece i odraslih. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunskog sistema. Vitamini B2, B3 i vitamin C normalnom energetskom metabolizmu i smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamini B2 i B3 doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema.

proizvodi-betty-preporuka-meseca-15

Dekstroza lizalice sa 10 vitamina, ukus tropskog voća

Dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor 10 vitamina i namenjen je deci i svim ostalim uzrastima.

proizvodi-betty-preporuka-meseca-16

Ulošci za dojilje, 30 komada

LIVSANE Ulošci za dojilje imaju visoku moć upijanja i štite odeću od mleka zbog posebno apsorbujćeg celuloznog materijala.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.