flonivil-plus

FLONIVIN PLUS

10 kapsula

Probiotik Flonivin plus je jedinstvena kombinacija probiotskih kultura Saccharomyces boulardii i Bifidobacterium bifidum,sa dodatkom Cinka. Namenjen je smanjenju učestalosti i trajanju dijareje izazvane upotrebom antibiotika, kod putničke dijareje, opstipacije i nadutosti.

oligogal-se

OLIGOGAL®SE

30 kapsula

Oligogal®Se sadrži selen u kombinaciji sa vitaminima: A, C i E. Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Pravilan izbor antioksidanasa za početak jeseni! Mislite na Sebe! Zaštitite Se od štetnih uticaja!

beviplex-b

BEVIPLEX®B

30 film tableta

Beviplex®B tbl., kombinacija vitamina B grupe. Povoljno deluju na nervni sistem, poboljšavaju prokrvljenost kože, sprečavaju njeno sasušenje i stvaraju uslove za stimulisanje regeneracije. Dovoljna je jedna tableta dnevno da podmiri potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknadi nedostatak u ishrani.

b12-neuro-max

B12 NEURO MAX

30 kapsula

B12 Neuro Max kapsule su formulisane na bazi vitamina B12 (1000 µg), folne kiseline i biotina. Sinergistički efekat ovih aktivnih sastojaka doprinosi poboljšanju periferne i moždane cirkulacije.

Dijetetika

deep-relif-gel

DEEP RELIEF GEL

50 g

Deep Relief je gel protiv bolova koji se primenjuje spolja, na kožu. Upotrebljava se za ublažavanje: -reumatskih bolova -mišićnih bolova -bolova i otoka kod uganuća, istegnuća i sportskih povreda -bolova u zglobovima kod blažih oblika artritisa

deep-heat-krema

DEEP HEAT KREMA

50 g

Deep Heat Muscle Rescue Neck & Shoulder Cream je krem za zagrevanje sa uljem ruzmarina. Ublažava svakodnevni stres i napetost mišića vrata i ramena. Aplikatorom u vidu sunđera postiže se nanošenje krema direktno na predeo na kom se oseća napetost.

vitamil-d3

VITAMIL D3

30 kapsula

Proizvod namenjen novorođenčadima na prirodnoj i mešovitoj ishrani od 3. meseca do kraja prve godine života, a nakon toga u zimskim mesecima, kao i novorođenčadima na mlečnim formulama od 8. dana života.

vitamil-k1d3

VITAMIL K1+D3

30 kapsula

Potpuno prirodni proizvod namenjen preveremeno rođenim bebama, novorođenčadima na prirodnoj ishrani, kao i za prevenciju kasne hemoragijske bolesti i rahitisa.

prolife-pastile

PROLIFE PASTILE

24 pastile

PROLIFE je dodatak ishrani sa živom bakterijskom kulturom Bacillus coagulans i vitaminima B grupe. Vitamini B6 i B12 doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. 1-2 pastila dnevno otopiti u ustima ili sažvakati.

prolife-suspenzija

PROLIFE SUSPENZIJA

7 bočica

PROLIFE je dodatak ishrani sa živom bakterijskom kulturom Bacillus coagulans i vitaminima B grupe. Vitamini B6 i B12 doprinose normalnom funkcionisanju imunološkog sistema i smanjuju umor, pogotovo u periodima intenzivne fizičke i mentalne aktivnosti. Jednu bocicu dnevno dobro promućkati i popiti njen sadržaj.

livsane-gvo-e-plus

LIVSANE GVOŽĐE PLUS, TABLETE

60 tableta

Gvožđe Plus, tablete je dijeteski suplement koji predstavlja dopunski izvor gvožđa, bakra, vitamina B2, B6, B12 i vitamina C

livsane-gel-za-herpes

LIVSANE GEL ZA HERPES NA USNAMA

10 g

MS

livsane-hidratantna-krema

LIVSANE HIDRATANTNA KREMA

50 ml

Hidratantna krema za lice održava prirodni pH i intenzivno vlaži kožu, čineći je mekom i glatkom. Lako razmaziva, nanosi se na čistu i suvu kožu i omogućava celodnevnu hidrataciju.

livsane-baby-krema

LIVSANE BABY KREMA

100 ml

Za svakodnevnu negu i zaštitu osetljive kože beba. Štiti i umiruje nadraženu kožu ispod pelena i pomaže smanjenju osipa i iritacije. Nanosi se na čistu kožu, više puta u toku dana.

parusan-ampon-stimulator-protiv-opadanja-kose-i-tonik-energizer-protiv-opadanje-kose

PARUSAN ŠAMPON STIMULATOR PROTIV OPADANJA KOSE I PARUSAN TONIK ENERGIZER PROTIV OPADANJA KOSE

200 ml

Jača kosu u korenu
– Pospešuje cirkulaciju u temenu i snabdeva ga hranljivim materijama
– Sa ricinusovim uljem, pantenolom, biotinom, kofeinom i argininom
– Poseban sastojak „AnaGain“, ekstrakt iz izdanka graška, nagrađivani sastojak na sajmu kozmetike u Parizu
– 0ptimalni rezultati nakon 3 meseca redovnog koriščenja šampona i tonika zajedno

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.