Preporuka meseca – Oktobar 2022 – Betty
betty_okt_

Rapidex Hot, granule za oralni rastvor, 6 kesica
Rapidex Strong, granule za oralni rastvor, 6 kesica
Rapidex Cold, 14 tvrdih kapsula

Rapidex STRONG/COLD/HOT – kombinacija paracetamola, hlorfenamina i fenilefrina. Lek se koristi za uklanjanje simptoma prehlade i gripa, praćenih bolom, viskom telesnom temperaturom, zapušenim nosem i curenjem iz nosa kod odraslih i adolescenata starijih od 12 godina, odnosno 14 godina.

betty_okt_2

Apis gola sprej, 20 ml

Apis gola sprej 20ml – Prirodna pomoć kod upale grla, krajnika i usne duplje. Smanjuje crvenilo i bol, olakšava gutanje.

betty_okt_3

Oligovit, 30 film tableta

Optimalna kombinacija vitamina i minerala neophodnih za prelazne periode! 10 vitamina +10 minerala! Budite snažni! Osećajte se bolje! Postignite više!

betty_okt_4

Supradyn fast energija, oralni prašak, 10 kesica
Supradyn energija, 30 film tableta
Supradyn energija, 15 šumećih tableta
Supradyn Imuno, Vitamin C, 20 šumećih tableta

Podrška stvaranju energije / Podrška imunitetu.

betty_okt_5

ACC akut 600, 10 šumećih tableta
ACC kids, oralni rastvor, 100ml

Smanjuje gustinu sekreta u disajnim putevima i olakšava iskašljavanje.

betty_okt_6

Iberogast oralne kapi, 20 ml
Iberogast oralne kapi, 50 ml

U terapiji želudačnih i crevnih tegoba.

betty_okt_7

Digestal, 20 tableta

Dodatak ishrani Digestal® je optimalna kombinacija enzima lipaze, proteaze i amilaze, sa dodatkom ekstrakta žuči. Kvalitetan prirodni proizvod koji efikasno eliminiše simptome nadutosti, bola i otežanog varenja.

betty_okt_8

IMMUNITA,  20 kesica

IMMUNITA – najpotpunija podrška imunog sistema 8u1!
Dokazano efikasan u borbi protiv gripa. IMMUNITA je dijetetski suplement jedinstvenog sastava, sa maksimalnim dozama aktivnih komponenti (Crna zova, Divizma, Cink, Selen, Južnoafrička muškatla, Vitamin D, Vitamin C, Rutin), koja potvrđeno deluje na snažan imuni sistem otporan na viruse.

betty_okt_9

Dasa Expulmo bokvica, sirup, 150 g
Lunac Expulmo beli slez, sirup, 150 g
Zmajac Expulmo jagorčevina, sirup, 150 g

DASA – pomaže kod zapaljenja grla, akutnog i hroničnog kašlja i bronhitisa
LUNAC – umanjuje nadražaj kod suvog kašlja i jača imunitet.
ZMAJAC – koristi se za iskašljavanje kod produktivnog kašlja. Razređuje gusti sekret i pomaže izlučivanje sluzi iz bronhija.

betty_okt_10

Dologel, gel za desni 25 ml

Dologel je gel za desni izrađen od prirodnih sastojaka. Ublažava upalu i bol koje izaziva rast zuba kod odojčadi i male dece. Idealno i sveobuhvatno rešenje – upale desni, gingivitis, afte, sitne povrede u usnoj duplji, bol uzrokovan korišćenjem proteza.

betty_okt_11

Devital Active, 100 tableta
Devital 2000, 50 tableta

Devital zadovoljava dnevne potrebe organizma za vitaminom D3, koji sa dolaskom jeseni i manje sunčanih dana postaje esencijalan nutrijent za pravilnu funkciju imunog sistema i mišića, i očuvanje zdravlja kostiju. Dovoljna je samo 1 Devital tableta dnevno.

betty_okt_12

Gavez gel, 100 ml

Gavez gel Instituta „Dr Josif Pančić“ – pouzdana pomoć kod otoka, modrica, sportskih povreda, uganuća i iščašenja zglobova i posttraumatskih stanja.

betty_okt_13

Brđanski melem protiv virusnih bradavica, 50 ml
Brđanski melem protiv hemoroida, 50 ml

Melem protiv virusnih bradavica – otklonite keratoze, virusne bradavice, kondilome 100% prirodnim melemom!
Melem protiv hemoroida – rešite unutrašnje i spoljašnje hemoroide kao i fisure 100% prirodnim melemom!

betty_okt_14

Odoval S, 30 kapsula

Biljni dodatak ishrani za relaksaciju i miran san. Pomaže u ublažavanju tegoba nastalih usled hroničnog stresa (psihička napetost i uznemirenost u toku dana, razdražljivost, osećaj zabrinutosti), a može se koristiti i za opuštanje kod nesanice i čestog buđenja u toku noći, jer olakšava uspavljivanje i omogućava kvalitetan san.

betty_okt_15

Puzzle gel za pranje lica, 75 ml
Puzzle losion, 100 ml
Puzzle krema,  50 ml

PUZZLE antibakterijski proizvodi su specijalno formulisani za potpuni tretman i negu mladalačke kože sklone pojavi akni i bubuljica. Sprečavaju razvoj bakterija koje uzrokuju bubuljice, smanjuju i ublažavaju crvenilo, obezbedjuju dubinsko čišćenje i odmašćivanje kože, umiruju nadraženu kožu.

betty_okt_16

Pantenol krem 5%, 30ml
Pantenol mast 5%, 30ml

Za svakodnevnu negu suve, osetljive i iritirane  kože lica i tela. Primenjuje se i kod blažih opekotina, ekcema, za ublažavanje svraba, crvenila i peckanja kod alegijskih reakcija i ojeda.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.