gingival

GINGIVAL GEL

15g

Gingival gel – jedinstvena kombinacija lekovitog bilja srčenjaka, kamilice i pitome nane.
Melem za desni!

pantenol-krem

PANTENOL KREM

30g

Pantenol krem već godinama rešava sve tegobe sa kožom, istovremeno je čineći glatkom i nežnom.
Vaš verni saveznik u zaštiti i nezi – Pantenol krem.

oligogal-zn

OLIGOGAL® Zn

30 kapsula

Oligogal® Zn sa vitaminom C sadrži cink i vitamin C doprinosi jačanju imuniteta, otpornosti i boljem opštem stanju organizma. Reaguje na prvi znak pada imuniteta!

kolagenezin

KOLAGENEZIN

60 kapsula

Kolagen, metilsulfonilmetan, bosvelija i vitamin C u jednoj kapsuli. Kolagenezin kapsule doprinose formiranju kolagena neophodnog za funkciju kostiju, hrskavice i kože.

persen-forte

PERSEN® FORTE

20 kapsula

Tradicionalni biljni lek. Sastav: valerijana, matičnjak, nana.

bronchostop-linija-proizvoda

BRONCHOSTOP® LINIJA PROIZVODA

Bronchostop® sirupi i pastile su tradicionalni biljni lekovi na bazi timijana i belog sleza. Koriste se pri ublažavanju iritacije grla i pomažu pri iskašljavanju kod kašlja povezanog sa prehladom.
BS Sine sirup, kao što i samo ime govori Sine=bez; ne sadrži šećer ni alkohol, pa je posebno pogodan za dijabetičare.

sinomarin-babies

SINOMARIN® BABIES

Hipertoničan rastvor morske vode. Otpušava i čisti disajne puteve i ublažava suvoću sluzokože nosa i tako sprečava infekcije nosa i sekundarne infekcije i komplikacije, npr. otitis media. Ublažava zapušenost nosa i pritisak u sinusima.
Za novorođenčad i malu decu.

MS

sinomarin-children

SINOMARIN® CHILDREN

ipertončan rastvor morske vode. Blagi sprej u vidu magle za bebe starije od šest meseci i decu sa anatomski dizajniranim aplikatorom sa sigurnosnim vrhom. Otpušava i čisti disajne puteve.

MS

livsane_vitamin-c-powder_frontal

LIVSANE VITAMIN C U PRAHU

100g

Dodatak ishrani koji predstavlja dopunski izvor vitamina C u obliku praška za pripremu napitka. Pakovanje sadrži i mericu za doziranje. Pogodan je za decu od druge godine i odrasle koji imaju poteškoća sa primenom tableta.

livsane_slim-shake-chocolate_powder

LIVSANE SLIM SHAKE ČOKOLADA

450g

Zamena za obrok, za kontrolu telesne mase. Balansiran odnos proteina soje i surutke, masti i ugljenih hidrata u kombinaciji sa vitaminima, mineralima i zaslađivačem.

livsane_skin-vital_frontal

LIVSANE VITAMINI ZA KOŽU

30 kapsula

Dijetetski suplement koji je namenjen odraslima kao nutritivna podrška održavanju normalne kože u obliku kapsula. Predstavlja dopunski izvor: vitamina B2, B6, B12, C i E, cinka, bakra i koenzima Q10.

livsane_propolisvitamin-c_frontal

LIVSANE PROPOLIS + VITAMIN C

60 tableta

Propolis + vitamin C se koristi kod simptoma prehlade i gripa, u stanjima stresa i povećanog psihičkog i fizičkog napora, kao i kod odraslih i dece koji redovnom i balansiranom ishranom ne unose optimalne količine vitamina C.

livsane_hamamelis-krema-za-lice-50-ml

LIVSANE HAMAMELIS KREMA ZA LICE

Za svakodnevnu negu mlađe kože mešovitog tipa. Ekstrakt hamamelisa, alantoin i pantenol, u podlozi obogaćenoj organskim uljem masline i ši buterom, popravljaju izgled mešovite kože, umiruju, hlade i smanjuju crvenilo.

livsane_pantenol-mast-5-30-ml

LIVSANE PANTENOL MAST 5%

30ml

Za svakodnevnu negu suve, osetljive kože lica i tela. Primenjuje se i kod blažih opekotina, ekcema, za ublažavanje svraba, crvenila i peckanja kod alegijskih reakcija i ojeda.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.