sinomarin-10

SINOMARIN® COULD AND FLU RELIEF

Sinomarin®Cold&Flu Relief je 100% prirodni proizvod za ublažavanje nazalnih simptoma povezanih sa prehladom i gripom. U njegovoj formulaciji kombinuje se dekongestivno delovanje hipertonične morske vode sa antiinflamatornim i antimikrobnim svojstvima etarskih ulja eukaliptusa, mente i ekstrakta timijana.

MS

broncho-stop-linija-proizvoda-102

BRONCHOSTOP® LINIJA PROIZVODA

Bronchostop® sirupi i pastile su tradicionalni biljni lekovi na bazi timijana i belog sleza. Tradicionalno se koriste za ublažavanje simptoma upale gornjih disajnih puteva i tretman različitih vrsta kašlja kod odraslih i dece. BS Sine sirup, kao što i samo ime govori (sine znači bez) ne sadrži šećer ni alkohol pa je posebno pogodan za dijabetičare.

femisan-a-kapsule-pm09

FEMISAN A KAPSULE

60 kapsula

Femisan A balansira hormone, pospešuje plodnost, ublažava probleme PCOS-a i PMS-a. Femisan A obezbeđuje damama čistiju i lepšu kožu, redovne i bezbolne cikluse, više energije i bolje raspoloženje!

kinezio-trake-10

KINEZIO TRAKE 5cm x 5m (crna, crvena, plava, bež, pink, zelena, narandžasta, žuta)

U pitanju je elastična vodootporna lepljiva traka. Koristi se u rehabilitaciji neuromišićnih oboljenja i povreda. Ne sadrži medikamente i boja ne utiče na dejstvo. Postavlja je obučeni lekar ili fizioterapeut.

MS

fluxiv-10

FLUXIV – doprinosi zdravoj vaskularnoj cirkulaciji

30 tableta

Kome se preporučuje?
– Osobama koje imaju otečene noge, edem, osećaj “teških nogu”
– koje imaju grčeve u nogama
– koje boluju od hemoroida.
Diosmin, hesperidin i troskerutin deluju sinergistički, efekat ove kombinacije je superioran u odnosu na bilo koju komponentu korišćenu kao monoterapiju.

alfabiotik-10

ALFABIOTIK® kesice

600 mg, 21 komad

ALFABIOTIK® je inovativan proizvod za jačanje imuniteta koji sadrži jedinstvenu kombinaciju AHCC®FD-Standarda i probiotika BB-12®.
AHCC® se proizvodi iz micelija gljive Shiitake.
Proizvod preporučujemo kod: respiratornih infekcija, recidivirajućih infekcija, hroničnih bolesti, hepatitisa, HPV, malignih bolesti.

livsane-lactoactive-daily-imuno-10

LACTOACTIVE DAILY & IMMUNE

20 kapsula

Probiotik je namenjen za uspostavljanje normalne crevne flore kod osoba starijih od 18 godina sa svakodnevnim stomačnim nelagodnostima čiji uzroci mogu biti intolerancija na laktozu, sindrom iritabilnog kolona, gastroenteritis. Primeniti 1 kapsulu dnevno uz obrok.

livsane-lactoactive-kids-10

LACTOACTIVE Kids

20 tableta za žvakanje

Probiotik je u obliku tableta za žvakanje. Služi za regulaciju crevne flore kod dece sa dijarejom. Doprinosi uspostavljanju ravnoteže imunskog odgovora kod dece sa atopijskim dermatitisom, smanjenju simptoma svraba i crvenila. Primenjuje se jedna tableta dnevno nakon obroka.

livsane-lactoactive-baby-10

LACTOACTIVE Baby oralni rastvor

7,5 ml

Probiotik je namenjen za uspostavljanje normalne crevne flore kod novorođenčadi i odojčadi uzrasta od 2 nedelje do 2 godine. Doprinosi zdravom početku varenja i ublažavanju simptoma dečjeg ekcema poput svraba i crvenila. Primeniti jednom dnevno 6 kapi.

livsane-cink-i-vitamin-c-10

CINK I VITAMIN C sa ukusom breskve i marakuje

20 šumećih tableta

Šumeće tablete sa zaslađivačima i ukusom breskve i marakuje predstavljaju dopunski izvor cinka i vitamina C u ishrani. Ne sadrže šećer. Primeniti 1 tabletu dnevno. Mogu se koristiti za ublažavanje simptoma prehlade i gripa, u stanjima stresa i povećanog psihičkog i fizičkog napora.

livsane-gvozdje-i-vitamin-c-10

GVOŽĐE I VITAMIN C sa ukusom crne ribizle

20 šumećih tableta

Šumeće tablete sa zaslađivačima i ukusom crne ribizle predstavljaju dopunski izvor gvožđa i vitamina C u ishrani. Proizvod je namenjen odraslima i deci starijoj od 6 godina. Ne sadrži šećer. Primeniti 2 tablete dnevno. U cilju poboljšanja resorpcije gvožđa, tabletu popiti 1 do 2 sata pre obroka.

livsane-urea-krem-10

UREA KREM 10%

100 ml

Upotrebljava se za intenzivan tretman suve i izrazito suve kože. Preporučuje se za omekšavanje zadebljale kože laktova i peta. Hidrira, omekšava i umiruje suvu i iritanu kožu vraćajući joj nežnost i gipkost.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.