cink-zn-desno

CINK-Zn

50 tableta

MaxMedica Cink-Zn sadrži potrebnu dnevnu dozu cinka u jednoj tableti. Kao snažan imunomodulator, cink pruža podršku imunskom sistemu. Preporučuje se preventivna primena proizvoda u sezoni virusnih infekcija i alergija, kao i tokom i nakon bolesti radi bržeg oporavka.

aspirin-plus-c

ASPIRIN® C PLUS

10 šumećih tableta

20 šumećih tableta

Aspirin® plus C, šumeća tableta, 400mg + 240mg acetilsalicilna kiselina, askorbinska kiselina.

Aspirin® plus C šumeće tablete se upotrebljavaju za:
– blage do umerene bolove, kao što su glavobolja, zubobolja, menstrualni bolovi
– simptomatsko lečenje bola povezanog sa prehladom
– stanja sa povišenom temperaturom

beviplex-b-kutija

BEVIPLEX®B

30 film tableta

Beviplex®B film tablete sadrže optimalnu kombinaciju vitamina B grupe. Povoljno deluju na nervni sistem, doprinose poboljšanju prokrvljenosti kože, sprečavaju njeno sasušenje i stvaraju uslove za stimulisanje regeneracije i normalan rad lojnih žlezda.

pantenol-krem-kutija

PANETNOL KREM

PANTENOL MAST

30 gr

Pantenol već godinama rešava sve tegobe sa kožom, istovremeno je čini glatkom i nežnom. Vaš verni sveznik u zaštiti i nezi – Pantenol krem!

flonivin-plus-kutija

FLONIVIN®PLUS

10 kapsula

Probiotik Flonivin® plus je jedinstvena kombinacija probiotskih kultura Saccharomyces boulardii i Bifidobacterium bifidum, sa dodatkom Cinka. Namenjen je smanjenju učestalosti i trajanju dijareje izazvane upotrebom antibiotika, kod putničke dijareje, opstipacije i nadutosti.

kurkuma-bgb

KURKUMA MAX

30 kapsula

Kapsule doprinose jačanju imuniteta, tradicionalno se koriste za bolje varenje i protiv bolnih i ukočenih zglobova.

propomint-sprej

PROPOMINT® SPREJ ZA ODRASLE

PROPOMINT® SPREJ ZA DECU

30 ml

Propomint® sprej za odrasle sadrži ekstrakt propolisa koji pomaže kod upala i infekcija usne duplje i ždrela.

Propomint® sprej za decu namenjen je očuvanju zdravlja sluzokože grla, usne duplje, desni i krajnika. Ne sadrži alkohol i bezbedan je za primenu od prve godine života.

zeolit

ANTINIKOTEA ®FILTERI

ANTINICOTAR ZEOLIT FILTERI

10 komada

Kristalni filteri i filteri sa Zeolitom zadržavaju štetne materije iz duvanskog dima. Ne menjaju aromu i ukus cigarete. Sprečavaju pojavu novih i odstranjuju stare pušačke tegobe. Prirodna detoksikacija od nikotina i drugih štetnih jedinjenja duvanskog dima.

livsane_lactoactive_kids_angled

LIVSANE LACTOACTIVE KIDS

20 tableta za žvakanje

Lactoacitve Kids je probiotski dodatak ishrani u obliku tableta za žvakanje sadrži žive probiotske kulture mlečno-kiselinskih bakterija Lactobacillus reuteri i Lactobacillus rhamnosus i vitamin C.

livsane_effervescent_a-z_multivitamin_group

LIVSANE A-Z MULTIVITAMINI

15 šumećih tableta

Lactoacitve Kids je probiotski dodatak ishrani u obliku tableta za žvakanje sadrži žive probiotske kulture mlečno-kiselinskih bakterija Lactobacillus reuteri i Lactobacillus rhamnosus i vitamin C.

livsane_effervescent-calcium_frontal

LIVSANE KALCIJUM UKUS LIMUNA

20 šumećih tableta

Dodatak ishrani u obliku šumećih tableta sa zaslađivačima, prijatnog ukusa limuna. Šumeće tablete su pogodan oblik za primenu kod dece i odraslih koji imaju problem sa primenom tableta i kapsula.

livsane-cetkica-za-zube-kids-soft

LIVSANE ČETKICA ZA DEČIJE MLEČNE ZUBE

Sa mekim, zaobljenim vlaknima za nežno čišćenje mlečnih zuba.

lii_bademova-krema-za-lice-50-ml

LIVSANE BADEMOVA KREMA ZA LICE sa vitaminom E

50 ml

Hrani, osvežava i neguje sve tipove kože, a posebno se preporučuje za noćnu negu suve i zrelije kože. Hidrira, vraća koži elastičnost i čini je glatkom. Ostavlja prijatan, mastan film, pa je naročito pogodna za zaštitu kože od hladnoće i isušivanja.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.