paracetamol

PARACETAMOL

500mg, 20 tableta

Koristi se za ublažavanje bolova različitog porekla kao što su glavobolja (uključujući migrenu i tenzionu glavobolju), bol u leđima, reumatski bolovi i bolovi u mišićima, zubobolja, kao i menstrualni bolovi, za suzbijanje bola u grlu, groznice, odnosno tegoba i bolova koji prate prehladu i grip.

chymoral-

CHYMORAL®

30 tableta

Proteolitički enzimi, tripsin i himotripsin, u Chymoral® tabletama imaju specifičnu aktivnost koja razlaže krv van krvnog suda. Smanjuje otok, deluje na krvne podlive, razlaže gust bronhijalni sekret i olakšava iskašljavanje. Chymoral® – original je samo jedan!

pantenol-oriblete-sa-vitaminom-c

PANTENOL ORIBLETE SA VITAMINOM C

20 oribleta

U svom sastavu imaju pantotensku kiselinu i vitamin C! Povoljno utiču na regeneraciju sluzokože usne duplje i ubažavanje bolnih stanja u ustima. Tokom zime zaštitite i svoja usta – Pantenol oriblete!

nodol-kolagen

NODOL KOLAGEN

45 tableta

Nodol Kolagen ublažava tegobe kod bolnih i ukočenih zglobova, povećava pokretljivost zglobova i elastičnost ligamenata.

livsane-a-z-multivitamini

LIVSANE A-Z MULTIVITAMINI

15 šumećih tableta

Sadržaj koji čine 13 vitamina, 11 minerala i lutein ima mnogobrojne benefite za održavanje zdravlja ljudi svih doba.

livsane-kalcijum

LIVSANE KALCIJUM sa ukusom limuna

20 šumećih tableta

Dodatak ishrani u obliku šumećih tableta sa zaslađivačima, prijatnog ukusa limuna. Šumeće tablete su pogodan oblik za primenu kod dece i odraslih koji imaju problem sa primenom tableta i kapsula.

livsane-vitamini-za-kosti-i-zube

LIVSANE VITAMINI ZA KOSTI I ZUBE

30 tableta

Vitamini za kosti i zube je dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor kalcijuma, vitamina D3 i K u obliku tableta.

livsane-cink-histidin-cistein

LIVSANE CINK + HISTIDIN + CISTEIN

40 tableta

Dodatak ishrani koji predstavlja dopunski izvor cinka, histidina i cisteina u obliku tableta. Namenjen je kao nutritivna podrška za imunitet i zaštitu ćelija od oksidativnog stresa.

livsane-pantenol-mast-5

LIVSANE PANTENOL MAST 5%

30 ml

Za svakodnevnu negu suve, osetljive kože lica i tela. Primenjuje se i kod blažih opekotina, ekcema, za ublažavanje svraba, crvenila i peckanja kod alergijskih reakcija i ojeda.

livsane-bademova-krema

LIVSANE BADEMOVA KREMA ZA LICE (SA VITAMINOM E)

50 ml

Hrani, osvežava i neguje sve tipove kože, a posebno se preporučuje za noćnu negu suve i zrelije kože. Hidrira, vraća koži elastičnost i čini je glatkom. Ostavlja prijatan, mastan film, pa je naročito pogodna za zaštitu kože od hladnoće i isušivanja.

livsane-urea-mleko-5

LIVSANE UREA MLEKO 5%

400 ml

Za negu suve kože celog tela, posebno nakon isušujućeg dejstva tople vode, vetra i hladnoće.

livsane-krema-za-ruke

LIVSANE KREMA ZA RUKE

50 ml

LIVSANE krema za ruke sa glicerolom i pantenolom za svakodnevnu negu, hidrataciju i zaštitu ruku. Čuva kožu ruku čineći je mekom i glatkom.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.

Chad Thomas Jersey