defrinol_forte_mockup_small

DEFRINOL® FORTE

10 film tableta

Jedinstvena kombinacija pseudoefedrina i ibuprofena za ublažavanje simptoma prehlade i gripa! Snižava povišenu telesnu temperaturu, ublažava glavobolju, bolove u mišićima, bol u grlu i zapušenost nosa. Kad je baš važno – Defrinol®!

paracetamol-kutija-01

PARACETAMOL

500mg, 20 tableta

Koristi se za ublažavanje bolova različitog porekla kao što su glavobolja (uključujući migrenu i tenzionu glavobolju), bol u leđima, reumatski bolovi i bolovi u mišićima, zubobolja, kao i menstrualni bolovi, za suzbijanje bola u grlu, groznice, odnosno tegoba i bolova koji prate prehladu i grip.

oligovit-kutija

OLIGOVIT®

30 film tableta

Oligovit® film tablete predstavljaju idealan balans 10 vitamina i 10 minerala za celu porodicu. Dovoljna je jedna tableta dnevno da podmiri povećane potrebe organizma za vitaminima i mineralima i da nadoknadi njihov nedostatak u ishrani.

ocs-i-wh-hr

OCTENISEPT® RASTVOR ZA DEZINFEKCIJU – 50ml

OCTENISEPT® GEL ZA RANE – 20 ml

Octenisept® je vodeni rastvor namenjen za dezinfekciju rana, kože i sluzokože.

Octenisept® gel se primenjuje u slučaju akutnih oštećenja kože – oderotine, posekotine, rane i opekotine.

altiprim-p-kutija

ALTIPRIM® – BILJNI PREPARAT ZA ODRASLE – 200 ml

ALTIPRIM P® – BILJNI PREPARAT ZA DECU – 100 ml

Komponente Altiprim® rastvora za oralnu upotrebu za odrasle pomažu u smirivanju suvog kašlja i olakšavaju iskašljavanje.

Komponente Altiprim P® rastvora za oralnu upotrebu za decu pomažu u smirivanju suvog kašlja i olakšavaju iskašljavanje.

biocollagenix-prasak

BIOCOLLAGENIX PRAŠAK ZA PRIPREMU NAPITKA

120 g

Prašak sadrži u jednoj dozi 5 g kolagena tipa I i III koji doprinose poboljšanju tonusa kože, vraća elastičnost i suprotstavlja se nastanku novih bora.

pronerv-desna

PRO NERV

30 kapsula

Balans uma i srca! Pro Nerv kapsule unapređuju kvalitet sna i kardiovaskularno zdravlje, smanjuju anksioznost, poboljšavaju raspoloženje, pomažu kod stresa i napetosti.

ego-deo-1

 EGO – DEO KREMA

50 ml

EGO deo krema sa moćnim antiperspirantnim dejstvom efikasno i dugotrajno štite kožu od neprijatnih mirisa.. Ne sadrži alkohol i ne iritira kožu. Veoma korisna i omiljena kod mladih ljudi i sportista.

imunix-kutija-bela-poz

IMUNIX

30 mekih kapsula

IMUNIX prirodni preparat na bazi spiruline, pivskog kvasca i selena. Koristi se za jačanje imuniteta; kod neadekvatne, nepravilne i jednolične ishrane; kod povraćanja, dijareje, prekomernog znojenja; kod mučnine, bolova u želucu i za bolje varenje hrane. Osetite moć ove kombinacije!

livsane_effervescent-vitamin-c_tablets

LIVSANE VITAMIN C sa ukusom narandže

20 šumećih tableta

Vitamin C sa ukusom narandže je dodatak ishrani u obliku šumećih tableta koji predstavlja dopunski izvor vitamina C. Jedna šumeća tableta sadrži 240 mg vitamina C.

livsane_skin-vital_frontal

LIVSANE VITAMINI ZA KOŽU

30 kapsula

Dijetetski suplement koji je namenjen odraslima kao nutritivna podrška održavanju normalne kože u obliku kapsula. Predstavlja dopunski izvor C vitamina B2, B6, B12, C i E, cinka, bakra i koenzima Q10.

li_hamamelis-krema-za-lice-50-ml

LIVSANE HAMAMELIS KREMA ZA LICE

50 ml

Za svakodnevnu negu mlađe kože mešovitog tipa. Ekstrakt hamamelisa, alantoin i pantenol, u podlozi obogaćenoj organskim uljem masline i ši buterom, popravljaju izgled mešovite kože, umiruju, hlade i smanjuju crvenilo.

liii_baby-krema-100-g

LIVSANE BABY KREMA

100 ml

Za svakodnevnu negu i zaštitu osetljive kože beba. Štiti i umiruje nadraženu kožu ispod pelena i pomaže smanjenju osipa i iritacije. Nanosi se na čistu kožu, više puta u toku dana.

liii_urea-10-krema-100-ml

LIVSANE UREA KREM 10%

100 ml

Za intenzivan tretman suve i izrazito suve kože. Za omekšavanje suve i zadebljale kože laktova, kolena i peta. Hidrira, umiruje i štiti kožu emolijentnim efektom.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.

Chad Thomas Jersey