Preporuka meseca – Avgust 2022 – Betty
betty_avg_

Dimigal, 10 tableta

Dimigal deluje kod bolesti kretanja tj. kinetoza tako što sprečava mučninu, povraćanje i/ili vrtoglavicu.

betty_avg_2

Iberogast oralne kapi, 20 ml
Iberogast oralne kapi, 50 ml

U terapiji želudačnih i crevnih tegoba.

betty_avg_3

EXODERIL krem 1%, 15g
EXODERIL rastvor za kožu 1%, 10ml

Rešenje protiv gljivičnih infekcija kože!

betty_avg_4

Oligogal® Se, 30 kapsula

Sadrži selen u kombinaciji sa vitaminima A, C i E. Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Uzimanjem jedne kapsule Oligogal®Se – održava se prirodna ravnoteža u organizmu i doprinosi mogućem usporavanju procesa starenja.

betty_avg_5

Good-bye kilogrami, 30 kesica

Good-bye kilogrami doprinosi redukciji telesne težine na zdrav i prirodan način, bez osećaja iscrpljenosti, umora i malaksalosti, i bez “jo-jo efekta”. Njegova originalna formulacija ubrzava metabolizam, podstiče sagorevanje masnih naslaga, reguliše nivo šećera u krvi i doprinosi detoksikaciji. Samo jedna kesica dnevno.

betty_avg_6

Supradyn fast energija, oralni prašak, 10 kesica
Supradyn energija, 30 fi lm tableta
Supradyn energija, 15 šumećih tableta
Supradyn Imuno, Vitamin C, 20 šumećih tableta

Supradyn energy – Podrška stvaranju energije
Supradyn Imuno – Podrška imunitetu

betty_avg_7

TENA Lady Slim Normal, 24kom
TENA Lady Extra, 20kom

TENA Lady ulošci za inkontinenciju kod žena su idealni za slučajeve nepredviđenog curenja urina tokom vežbanja, smejanja ili svakodnevnih aktivnosti. Zahvaljujući njima osećaćete se suvo, sigurno i imaćete željenu diskretnost tokom celog dana.

betty_avg_8

PHYTO DIGESTION, Articoka-Ananas-Papaja, 8 šumećih tableta

Biofar Phyto Digestion – Prirodno rešenje za efi kasno varenje! Ukoliko vas nakon obroka muči neprijatan osećaj u stomaku, težina u želucu i crevima, potražite pomoć sastojaka iz prirode. ARTIČOKA, ANANAS, PAPAJA, biljna vlakna i kompleks B Vitamina.

betty_avg_9

Magnezijum RELAX gel, 150ml
Magnezijum SPORT gel, 150ml

MAGNEZIJUM Relax Gel – MAGNEZIJUM SA NAJBRŽOM APSORPCIJOM! Magnezijum hlorid obogaćen ekstraktima đavolje kandže, lavande, ruzmarina i nane.

MAGNEZIJUM Sport Gel - Vaš novi drug za trening i fizičke aktivnosti! Magnezijum hlorid obogaćen ekstraktima divlje nane, lavande, eukaliptusa i čempresa. Brzo se resorbije preko kože, opušta mišiće i poboljšava nervnu provodljivost.

betty_avg_10

EGO Deo krema Silky Touch, 50ml
EGO Deo krema Soft, 50ml

Deo Antiperspirant kreme za dugotrajnu zaštitu od neprijatnog mirisa tela sa moćnim dejstvom. Bez alkohola, pogodne i za posebno osetljivu kožu. Veoma korisne i omiljene kod mladih ljudi i sportista, Silky Touch posebno kod žena.

betty_avg_11

Doctor’s Antidandru  Sapun (Sumpor), 100 g
Doctor’s Antiacne Sapun (Menta), 100 g
Doctor’s Antiinfection Sapun (Eukaliptus), 100 g
Doctor’s Super Medicine Sapun (Sumpor i katran), 100 g

Antidandruf  sa bioaktivnim sumporom – kod seboreje, peruti, akni, mitisera, šuge.

Antiacne sa uljem od mente – odstranjuje masnoću, bakterije, smiruje i hladi kožu.

Antiinfection sa uljem eukaliptusa – protiv infekcija i herpesa; odbija insekte, smiruje kožu nadraženu od ujeda.

Super Medicine – bioaktivni sumpor i prirodni borov katran. Štiti kožu od upala i infekcija; kod peruti, akni, seboreje, ekcema i psorijaze.

betty_avg_12

Xibiz Strong protection sprej, 100ml
Xibiz natural protection gel, 45ml

Xibiz Strong Protection IKARIDIN SPRAY – dugotrajna i sigurna zaštita od komaraca i krpelja i do 5h, uz ponovo nanošenje i duže. Efi kasan i bezbedan za celu porodicu. Namenjen čak i najmlađima starijim od 6 meseci.
Xibiz natural protection gel za decu i odrasle. Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efi kasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata.

betty_avg_13

A-Z Multivitamini Depo, 60 tableta
A-Z Multivitamini Depo 50+, 60 tableta

Dijetetski suplementi, dopunski izvor vitamina, minerala i luteina u ishrani. Zahvaljujući posebno razvijenom proizvodnom postupku, depo tablete deluju poput “rezervoara” hranljivih supstanci. Iz tih zaliha se postepeno, lagano i kontrolisano, tokom nekoliko sati, oslobađaju aktivni sastojci, tako da su uvek na raspolaganju u organizmu.

betty_avg_14

Magnezijum Citrat Direkt, 30 kesica

Oralni prašak za direktnu upotrebu je dodatak ishrani sa magnezijumom u obliku citrata za bolju bioraspoloživot.

betty_avg_15

Brusnica Plus, 30 kapsula

Dijetetski suplement koji predstavlja dopunski izvor proantocijanidina iz brusnice, vitamina B2, vitamina C i selena u obliku kapsula. Namenjen je kao nutritivna podrška održavanju normalnog urinarnog trakta i imunog sistema. Ne sadrži šećer, gluten ni laktozu.

betty_avg_16

Slim Shake Čokolada, 450g
Slim Shake Vanila, 450g

Zamena za obrok, za kontrolu telesne mase. Balansiran odnos proteina soje i surutke, masti i ugljenih hidrata u kombinaciji sa vitaminima, mineralima i zaslađivačem.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.