ten-herbs-novi

TEN HERBS TABLETE

BILJNI LAKSATIV

40 tableta

Kombinacija 10 odabranih biljaka pospešuje varenje, olakšava pražnjenje creva, eliminiše gasove i nadimanje.

gavez

GAVEZ GEL

100 ml

Gavez gel Instituta „Dr Josif Pančić“ – pouzdana pomoć kod otoka, modrica, uganuća i iščašenja zglobova i sportskih povreda.

kolagenezin

KOLAGENEZIN KAPSULE

60 komada

Kolagenezin kapsule (hidrolizat kolagena, MSM, bosvelija, vitamin C), pomažu izgradnju hrskavice, tetiva, ligamenata, koštanog i mišićnog tkiva. Preporučuju se kod oštećenja i bolova u zglobovima, kao i za poboljšanje njihove pokretljivosti i elastičnosti.

iberogast_steklenica_20-50-ml_srb

IBEROGAST® BILJNE KAPI

20 ml / 50 ml

Iberogast® je biljni lek koji se koristi u terapiji stomačnih i crevnih tegoba koje se uglavnom manifestuju kao poremećaj rada creva, gorušica, osećaj prezasićenosti, stomačnih grčeva i mučnine. Odrasli i adolescenti: uzeti 3 x 20 kapi.

Utisept

UTISEPT®

30 kapsula

Recite zbogom urinarnim infekcijama!
Reguliše već u prvih 24h:
• Bol, peckanje
• Učestalo mokrenje
• Neprijatan miris urina
Komforno doziranje: 2x dnevno po jedna kapsula Uroantiseptik prirodnog porekla, pravo rešenje za akutne i ponavljane UTI

utiemanoz-kutija-3d-31-vii-fin

UTIEMANOZ DIREKT

10 kesica

Utiemanoz Direkt
Stvar lične urinokulture!
Preporučuje se kod osoba sa urinarnim infekcijama izazvanim E.coli:
• akutne nekomplikovane UTI
• rekurentne UTI
• prevenciji kod urinarnih infekcija povezanih sa polnim odnosom (postkoitalno)

oligogal-zn

OLIGOGAL® Zn

30 kapsula

Oligogal® Zn sa vitaminom C sadrži cink i vitamin C doprinosi jačanju imuniteta, otpornosti i boljem opštem stanju organizma. Reagujte na prvi znak pada imuniteta!

oligovit-kutija

OLIGOVIT®

30 film tableta

Oligovit® film tablete predstavljaju idealan balans 10 vitamina i 10 minerala za celu porodicu. Dovoljna je jedna tableta dnevno da podmiri povećane potrebe organizma za vitaminima i mineralima i da nadoknadi njihov nedostatak u ishrani.

hepalpan-krem

HEPALPAN® KREM/GEL

300 I.J./g 40 g

Hepalpan® krem i gel uz prijatan osećaj hlađenja i negu kože pomaže kod lokalizovanih upala površinskih vena i krvnih podliva. Za zdrave vene i korak lak!

livsane-vitamini-za-kozu

LIVSANE VITAMINI ZA KOŽU

30 kapsula

Dijetetski suplement koji je namenjen odraslima kao nutritivna podrška održavanju normalne kože u obliku kapsula. Predstavlja dopunski izvor: vitamina B2, B6, B12, C i E, cinka, bakra i koenzima Q10.

livsane_vitamin-c-powder_frontal

LIVSANE VITAMIN C U PRAHU

100 g

Dodatak ishrani koji predstavlja dopunski izvor vitamina C u obliku praška za pripremu napitka. Pakovanje sadrži i mericu za doziranje.
Pogodan je za decu od druge godine i odrasle koji imaju poteškoća sa primenom tableta.

livsane_effervescent-vitamin-c_tablets

LIVSANE VITAMIN C SA UKUSOM NARANDŽE

šumeće tablete

Vitamin C sa ukusom narandže je dodatak ishrani u obliku šumećih tableta predstavlja dopunski izvor vitamina C. Jedna šumeća tableta sadrži 240 mg vitamina C.

livsane_hamamelis-krema-za-lice-50-ml

LIVSANE HAMAMELIS KREMA ZA LICE

50 ml

Za svakodnevnu negu mlađe kože mešovitog tipa. Ekstrakt hamamelisa, alantoin i pantenol, u podlozi obogaćenoj organskim uljem masline i ši buterom, popravljaju izgled mešovite kože, umiruju, hlade i smanjuju crvenilo.

livsane-antirid-krem

ANTIRID KREM-GEL

15 ml

Za negu osetljivih predela kože oko očiju i usana. Usporava nastanak prvih bora, hidrira i čuva elastičnost ovih nežnih regija. Avokadovo ulje i pantenol, u podlozi obogaćenoj organskim uljima, vlaže, umiruju i štite kožu.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.