deep-relief

DEEP RELIEF gel, 50 g

Deep Relief je gel protiv bolova koji se primenjuje spolja, na kožu. Upotrebljava se za ublažavanje:

  • reumatskih bolova;
  • mišićnih bolova;
  • bolova i otoka kod uganuća, istegnuća i sportskih povreda;
  • bolova u zglobovima kod blažih oblika artritisa.

OTC

bio-kult-candea

Bio-Kult® Candea® 60 kapsula

Jedini probiotik protiv preteranog širenja Kandide.

bio-kult

Bio-Kult® 60 kapsula

Jedini probiotik sa 14 sojeva dobrih bakterija.

femisan-a

FemiSan A® plus zlatna maka 60 kapsula

Femisan A balansira hormone, pospešuje plodnost, ublažava probleme PCOS-a i PMS-a. Femisan A obezbeđuje damama čistiju i lepšu kožu, redovne i bezbolne cikluse, više energije i bolje raspoloženje!

dr-theiss

Dr. Theiss Žalfija Pastile

Dr Theiss pastile sa žalfijom i dnevnom dozom vitamina C. Regenerišu oštećenu sluzokožu usta i ždrela. Smanjuju bol u grlu. Za odrasle i za decu. Za pušače i one koji to nisu.

ferrolin-c-pocket-drink

Ferrolin C pocket drink 24 kesice

Suplement gvožđa sa vitaminom C i folnom kiselinom, prijatnog ukusa. Ne boji zube i ne izaziva mučninu i probavne tegobe.

ferrolin-c

Ferrolin C 30 kapsula

Kapsule gvožđa sa vitaminom C, B12 i folnom kiselinom. Pogodne za trudnice, dojilje, sportiste i decu školskog uzrasta.

super-collagen-vitamin-c

SUPER COLLAGEN + VITAMIN C 60 tableta

Za jake ligamente, tetive, mišiće i kosti. Preporučuje se za bolove u kolenu usled preopterećenja ili povreda ligamenata, mišića i tetiva, bolove u ramenu, za brže zarastanje preloma (izgrađuje koštani matriks), za brže zarastanje povreda tkiva nakon politrauma, kod varikoznih vena i varicus cruris-a (jača venski zid).

immuno-shark

IMMUNO SHARK 30 kapsula

NAMENA:

– za jačanje otpornosti organizma

livsane-vitamin-c

LIVSANE Vitamin C u prahu, prašak za pripremu napitka 100 g

Dopunski izvor vitamina C namenjen odraslima i deci starijoj od 2 godine. Preporučuje se za jačanje imuniteta, kao i osobama izloženim stresu. Prašak za pripremu napitka je pogodan oblik za decu i odrasle koji imaju poteškoća sa primenom tableta.

livsane-krema-za-stopala

LIVSANE Krema za stopala sa ureom i pantenolom 50 ml

Za intenzivnu hidrataciju, negu i svežinu kože stopala. Nanosi se na čistu i suvu kožu stopala, u tankom sloju, uz blagu masažu. Najbolji efekat postiže se nanošenjem ujutru i uveče.

livsane-urea

LIVSANE Urea krem 10% 100 ml

Za intenzivan tretman suve i izrazito suve kože. Preporučuje se za omekšavanje zadebljale kože laktova i peta. Hidrira, omekšava i umiruje suvu i iritiranu kožu vraćajući joj nežnost i gipkost.

livsane2

LIVSANE Multivitamin Liquid oralni rastvor 500 ml

Oralni rastvor vitamina i oligoelemenata sa ukusom narandže i medom kao zaslađivačem. Namenjen je odraslima i deci starijoj od 4 godine. Sadrži vitamine A, C, D, E, vitamine B kompleksa, cink i jod.

betty-multivitamini

BETTY MULTIVITAMINI 60 tableta

Ne sadrži šećere. Za odrasle i decu stariju od 12 godina. Primeniti 1 tabletu dnevno, uz obrok. Doprinosi normalnoj funkciji nervnog i imunog sistema, održanju normalne funkcije kože, kostiju i hrskavica.

betty-vitamini

BETTY VITAMINI A, B, C, D, E ZA DECU 30 gumenih bombona

Gumene bombone prijatnog ukusa narandže namenjene su deci starijoj od 3 godine. Naročito su pogodne za decu koja imaju poteškoća sa primenom tableta. Sadrže vitamine A, B6, C, D i E. Preporučuje se 1 bombona dnevno, uz obrok.

betty-intimne-vlazne-maramice

BETTY INTIMNE VLAŽNE MARAMICE 20 komada

Meke teksture, nežno čiste i održavaju higijenu intimne regije. Pružaju dugotrajnu svežinu, zaštitu, prijatan osećaj i ugodnost. Pogodne za vašu tašnu i putovanja.