Preporuka meseca – Novembar 2022 – Betty
exp_0000_1

Broncamil bimbi 1+ sirup, 200ml

Broncamil bimbi 1+ sirup … i kašalj prestaje.

Dodatak ishrani jedinstvenog prirodnog sastava. Razredjuje gustu nagomilanu sluz i olakšava iskašljavanje, za decu od 1 godine života.

exp_0001_2

Imunoβeta β-glukan, 30 kapsula

Imunoβeta β-glukan eliksir sa Zn, 200g

Imunoβeta forte 350 prašak, 10 kesica

Imunoβeta β-glukan proizvodi sadrže β-D-glukan izolovan iz gljive bukovače, cink, vitamin C i vitamin D u Imunobeta Forte prašku. Preporučuju se kod oslabljenog imuniteta, čestih infekcija respiratornog trakta i hroničnih upala. Pomažu kod pojačanog stresa, umora i iscrpljenosti, kao i kod alergijskih reakcija.

exp_0002_3

Linex forte, 14 kapsula
Linex, 16 kapsula

Imas proliv uzmi LINEX

exp_0003_4

Oligogal® Se, 30 kapsula

Sadrži selen u kombinaciji sa vitaminima A, C i E. Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma. Uzimanjem jedne kapsule Oligogal®Se – održava se prirodna ravnoteža u organizmu i doprinosi mogućem usporavanju procesa starenja.

exp_0004_5

Centrum men, 30 tableta
Centrum women, 30 tableta

Kombinacija vitamina i minerala koji podržavaju nutritivne potrebe muškaraca i žena

exp_0005_6

Rupurut, 20 tableta

Rupurut® tablete za žvakanje koriste se za ublažavanje tegoba kod poremećaja koji zahtevaju smanjenje želudačne kiselosti.

exp_0006_7

Beviplex B, 30 film tableta

Beviplex®B, film tablete sadrže optimalnu kombinaciju vitamina B grupe. Povoljno deluju na nervni sistem, doprinose poboljšanju prokrvljenosti kože, sprečavaju njeno sasušenje i stvaraju uslove za stimulisanje regeneracije i normalan rad lojnih žlezda.

exp_0007_8

Propoherb G – sprej za grlo, 30ml
Propoherb N – sprej za nos, 30ml

Propoherb G – sprej za grlo pomaže kod upala i infekcija usne duplje i ždrela i ublažava tegobe kod oboljenja desni. Propoherb N – sprej za nos pomaže kod upala nosne duplje i sinusa, poboljšava prohodnost disajnih puteva i olakšava simptome zapušenog nosa.

exp_0008_9

Hartikol plus, 30 kapsula

Hartikol plus – za normalan metabolizam lipida i normalnu funkciju srca

exp_0009_10

Revita Orange, 200g
Revita Orange Forte, 200 g

Dijetetski proizvodi na bazi matičnog mleča, obogaćeni C vitaminom. Revita Orange Forte sadrži 3 puta više matičnog mleča. Koriste se za jačanje imuniteta, povećanje otpornosti na stres, za decu, za sport iste, za osobe izložene povećanim umnim i fizičkim naporima, kao i zagađenjima u radnom i životnom okruženju.

exp_0010_11

Dologel gel za desni, 25ml

Dologel je gel za desni izrađen od prirodnih sastojaka. Ublažava upalu i bol koje izaziva rast zuba kod odojčadi i male dece. Idealno i sveobuhvatno rešenje – upale desni, gingivitis, afte, sitne povrede u usnoj duplji, bol uzrokovan korišćenjem proteza.

exp_0011_12

Optimum D3 1000 IU, 60 kapsula

Optimum D3 1000 je preparat komforan za primenu, koji u samo jednoj dnevnoj dozi sadrži potrebnu količinu vitamina D za dovoljnu suplementaciju kod većine slučajeva deficijencije vitamina D. Prirodnog je porekla, sa odličnom apsorpcijom.

exp_0012_13

Panthenol krem gel, 125ml

Pantenol krem gel je pogodan za negu kože cele porodice. Lagana tekstura krem gela ne zamašćuje kožu, što ga čini idealnim za svakodnevnu negu lica i tela. Umiruje i regeneriše iritacije i blaža oštećenja površinskog sloja kože.

exp_0013_14

GS Flex gel, 75ml

GS Flex gel je originalna formulacija koja sadrži 6 aktivnih sastojaka (serapeptazu, ekstrakt gaveza, metil salicilat, magnezijum, mentol, kamfor) zahvaljujući kojima ublažava otok, upalu i bol, i ubrzava oporavak kod uganuća, iščašenja, istegnuća, trauma, sportskih povreda i napora, preloma.

exp_0014_15

Ego Deo krema Soft, 50ml
Ego Deo krema Silky, 50ml
Ego Deo krema Relax, 50ml

Ego Deo kolekcija, zahvaljujući specijalnoj antibakterijskoj formuli dugotrajno štiti kožu od neprijatnih mirisa uz snažno antiperspirantno dejstvo. Posebno korisna osobama koje se pojačano znoje kao što su mladi i sportisti ili onima čiji znoj usled snažne hormonske aktivnosti intenzivnije miriše. Ne sadrži alkohol te je pogodna i za osobe sa osetljivom kožom.

exp_0015_16

Magnezijum + Vitamin B6, 60 tableta

Magnezijum i vitamin B6 imaju značajne uloge u sintezi i metabolizmu proteina. Doprinose normalnom energetskom metabolizmu, smanjenju umora i iscrpljenosti. Doprinose održanju pravilnog rada mišića, zdravih kostiju i zuba, kao i nornalnom funkcionisanju nervnog sistema.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK, ODNOSNO MEDICINSKO SREDSTVO, POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM.