kozirog

Ovan

Krajem meseca očekuju vas novi poslovni kontakti i bolji uslovi. Potrebno je da prihvatite određeni stepen poslovnog rizika, kao osnovni uslov za dalje napredovanje. Ljubav ima najjaču snagu, pod uslovom da ste dovoljno iskreni. Važno je da uskladite svoj razum i osećanja, impulsivna reakcija može da vas navede na pogrešnu procenu i ponašanje. Malo rekreacije ne bi škodilo, previše ste statični.

telec

Bik

Povremeno osećate nedostatak koncentracije ili kreativan umor, ali to je prolazna faza u iščekivanju da se ostvare poslovne ponude koje donose bolje uslove. Obratite pažnju na svoj poslovni imidž. Ljubavnu romansu treba pažljivo negovati, bez uzajamne iskrenosti i razmene osećanja ona gubi svoju snagu i značenje. Razmišljate u pozitivnom pravcu. Neraspoloženje utiče na vašu energiju.

bliznaci

Blizanci

Stalo vam je da ostvarite poboljšanje u finansijskom smislu i zainteresovani ste za lično usavršavanje. Strategija koju sprovodite na kraju će doneti pozitivne rezultate. Ne želite da se opterećujete emotivnim vezivanjem i smišljate razne izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u nekim delikatnim situacijama. Ipak, neko u vama pokreće topla osećanja i navodi vas na zajedničke planove. Iskoristite letnje mesece da promenite način ishrane, prijaće vam.

rak

Rak

Imponuje vam posao u kome do izražaja dolaze vaše kreativne sposobnosti. Većinu važnih ciljeva možete da ostvarite na uspešan način zahvaljujući dobrom planiranju. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Očekuje vas dobar ljubavni epilog. Napravite svoj kalendar zdravlja. I pridržavajte ga se.

lyv

Lav

Nema potrebe da oklevate pred novim izazovima, očekuje vas ubrzano napredovanje na poslovnoj lestvici. Pruža vam se prilika da rešite neka imovinska ili investiciona pitanja. Još niste sigurni u svoje emotivne odluke. U vama se pokreće i nova dilema. Oslušnite srce ponekad. Uvek ste spremni da uživate u bogatoj trpezi, pripazite na kilažu.

deva

Devica

Situaciju na poslovnoj sceni najčešće procenjujete na osnovu svojih ambicioznih vizija i ne možete da se zadovoljite prosečnim rezultatima. Potrebno je da ostavite dobar utisak na poslovne partnere. Ljubavni vetrovi koji povremeno uzburkavaju vaš odnos sa voljenom osobom nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Čuvajte se sunčevog zračenja, koristite kreme sa visokim zaštitinim faktorom.

 

vezni

Vaga

Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, svoju pažnju usmerite na prioritetne ciljeve. Preispitajte poslovnu taktiku. Emotivne nesporazume možete prevazići uz dobru volju. Umesto uobičajene rasprave, pokažite iskrene namere. Ne dozvolite da tuđe (loše) raspoloženje utiče na vas. Potreban vam je redovan san i odmor.

skorpion

Škorpija

Imate dovoljno energije i interesovanja da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno vam je znanje ili mudrosti, kako biste napredovali na poslu. Nema potrebe da se vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i lepši deo stvarnosti koji ne treba propustiti. Pronađite više vremena za sebe i svoje hobije, i nervoza će nestati.

strelec

Strelac

Imate osećaj da novi događaji najavljuju važne promene na poslovnoj sceni. Važno je da jasno definišete svoje poslovne interese i da odgovorite na dobru ponudu.  Imate utisak da partner nema dovoljno sluha za vaše emotivne potrebe. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta. Pronađite najbolji način da iskoristite pozitivnu energiju koju akumulirate.

oven

Jarac

Pažljivije analizirajte dešavanja na poslu, kako biste procenili najbolji trenutak za akciju. Usavršite svoj stil izražavanja, jer ponekad moć ubedjivanja ima višestruki efekat. Čini vam se da na vašu psihološku i emocionalnu sigurnost najjače deluju dobro isplanirane situacije, ali je potrebno da ponekad učinite i nešto impulsivno i neočekivano. Unosite više vitamina, sezonsko voće će vam najviše prijati.

vodolej

Vodolija

Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao dodatnu garanciju za poslovni ili nočani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo kada situacija ne prevazilazi vaše znanje ili praktično iskustvo. Pažljivo analizirate partnerovo ponašanje kako biste uskladili zajedničku sliku. Potrebno je da prevaziđete emotivni nesporazum. Izvor pojačanog stresa je finansijska situacija u kojoj se nalazite.

ribi

Ribe

Sačuvajte prisebnost i nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od loših uticaja sa strane, koji narušavaju vaš poslovni status. Očekuju vas zanimljivi susreti, koji će vas inspirisati na stvaralaštvo i na razmenu emotivne energije. Fizička aktivnost će rešiti problem sa cirkulacijom.