kozirog

Ovan

Kao i obično ne nedostaje Vam ambicije i želje za poboljšanjem statusa. Planete su Vam naklonjene ovog meseca, ali nemojte pokušavati da sve sami uradite. Ciljeve možete da ostvarite kroz saradnju sa drugima, stoga upotrebite svoje socijalne veštine. Uticaj Venere doprinosi šansama za napredak u karijeri, a finansijski aspekti su izuzetno povoljni. Svoje mete slobodno postavite visoko, imaćete dovoljno energije za uspeh. Zdravlje dobro.

telec

Bik

Karijera će biti u centru Vaše pažnje u narednom periodu. Moraćete da se prilagodite novonastalim uslovima kao i ljudima sa kojima sarađujete ukoliko želite da napredujete. Ovakva saradnja donosi i finansijske benefite, a doći će i do promene Vašeg načina razmišljanja o ulaganjima. Prisustvo Plutona, Vaše planete ljubavi, u sazvežđu Strelca donosi priliku za početak romantične veze. Zdravlje je osetljivo do 23. u mesecu, posle toga se poboljšava.

bliznaci

Blizanci

U trećoj dekadi novembra doći će do promena koje će Vam doneti dosta akcije na društvenom planu. Posao će se odvijati uobičajenim tempom, gledajte da obavite sve što ste zacrtali pre 23. u mesecu. Finansije neće biti prioritet tokom ovog perioda. Blizanci koji nisu u vezi će biti zbunjeni mogućnostima koje se otvaraju kao posledica pojačanih društvenih kontakata. Zdravlje zavisi od emocionalnog statusa, trudite se da održavate harmonične odnose sa partnerom.

 

rak

Rak

Porodica i emotivna sigurnost su na vrhu liste prioriteta ovog meseca. Lične želje će biti na sekundarnoj poziciji, a za ostvarivanje ciljeva ćete morati da se oslonite na pomoć okoline. Vaša marljivost i preciznost na poslu neće proći neprimećeno. Napredak na polju finansija je veoma moguć, uključite svoje kreativne potencijale. Sklad u kućnim odnosima je ono što Vas ispunjava. Vodite računa o ishrani i ne zaboravite da redovno vežbate.

lyv

Lav

U prvom delu meseca ćete morati da prihvatite konsenzuse. Sve je moguće ako pristanete da sarađujete. Period nakon 23. u mesecu će biti veoma produktivan i doneće ostvarenje mnogih želja. Uz malo truda na promociji Vaših ideja, u kombinaciji sa Vašim ličnim magnetizmom, ostvarićete značajne finansijske uspehe. Odnosi sa partnerom prolaze kroz živahnu fazu, imajte strpljenja. Odmarajte se da ne biste narušili zdravlje.

deva

Devica

Novembar će biti mesec akcije i postignuća zahvaljujući tome što se većina planeta kreće unapred, uključujći i brzo pomeranje Merkura, vladara Vašeg znaka. Iako ćete biti usredsređeni na druge stvari, ostvarićete napredak na poslovnom planu. Uz podršku socijalnih kontakata doći će i do poboljšanja finansijske situacije. Postojeće veze će ostvariti napredak, dok će slobodni pripadnici ovog znaka biti u prilici da upoznaju svog potencijalnog bračnog partnera. Čuvajte energiju.

vezni

Vaga

Nezavisni ste i dominirate situacijama u poslovnom okruženju iako to nije u osnovi Vaše prirode. Imate dovoljno moći i inicijative da stvari sprovedete u delo, drugi Vas prate u ostvarenju poduhvata. Pomoć okolini je jedan od puteva koji Vas vodi napretku. Finansijsko „šesto čulo“ Vam govori da je vreme za hrabre korake. Ljubavni odnosi će biti ispunjeni romantikom i strašću. Zdravlje odlično. Više se krećite.

skorpion

Škorpija

Sunce, Merkur i Venera prolaze kroz Vaš znak tokom ovog meseca. To za posledicu ima brojne srećne trenutke i velike izglede za uspešno ostvarenje svih želja. Vaša samouverenost i energija će privoleti i druge da Vam se pridruže u aktivnostima koje preduzimate. Finansije stoje dobro, čuvajte se nepromišljenih poteza. Odnos sa partnerom je sjajan, a oni koji nisu u vezi će imati prilike da taj status promene. Zdravlje odlično.

strelec

Strelac

Emocije će biti najvažnije pripadnicima ovog znaka tokom novembra. To ne znači da nećete biti u mogućnosti da upravljate situacijom. Naprotiv, imaćete dovoljno energije za uspešno završavanje više projekata istovremeno. Vaša intuicija će doći do izražaja, a mnoge stvari o kojima ste sanjarili počinju da se događaju. Ukoliko tražite novi posao, imate dovoljno znanja i veština da ga dobijete. Unosite dovoljno vitamina.

oven

Jarac

Svesni ste svojih obaveza i odogovorno ih ispunjavate. Nema potrebe za prilagođavanjem, stvari će se odvijati onako kako ih Vi postavite. Aspekti karijere su veoma povoljni, Vaša pozicija na poslu će biti poboljšana. Retrogradno kretanje Urana donosi potrebu za promenama u finansijskoj strategiji. Venera pozitivno utiče na mogućnost ulaska u romantičnu vezu. Zdravlje dobro. Održavanje skladnih odnosa sa prijateljima i partnerom je na prvom mestu.

vodolej

Vodolija

Okrenuti ste sebi i ne postoji ništa što bi Vam moglo smetati da samostalno odlučujete o svojoj sudbini. Pluton, Vaša planeta karijere, ulazi u sazvežđe Strelca što će imati dugoročni, pozitivni uticaj. Finansijski prosperitet pomognut je Neptunovim kretanjem unapred, a dodatno će Vam koristiti i brojni kontakti koje ste ostvarili u prethodnom periodu. Krug prijatelja se širi. Nesuglasice sa partnerom pevaziđite fokusirajući se na ljubav. Zdravlje odlično.

ribi

Ribe

Okrenuti ste budućnosti i nastojite da je samostalno kreirate. Trenutno ste u mogućnosti da to uradite bez oslanjanja na pomoć drugih, te iskoristite to u potpunosti. Mogućnosti za napredak u karijeri su odlične. Koncentrisani ste na posao pa zapostavljate sosptvene želje. Uključite se u društvene aktivnosti, to bi moglo da Vam donese i finansijsku korist. Krajem meseca se dodatno odmarajte da ne biste ugrozili zdravlje.