kozirog

Ovan

Već s prvim danima februara osetićete veći priliv energije. Stvari koje su vam izgledale teško i nerešivo sada vam idu lako. Pojačan je stepen odgovornosti koji se od vas očekuje na poslu. Najbolje je da sve odluke donesete u prvom delu meseca, jer ćete kasnije biti skloniji lošoj proceni. Početak meseca je naročito povoljan za sve koji očekuju neka važna dokumenta, kao i za one koji žele novi početak u inostranstvu. Opasnost od virusnih infekcija krajem meseca.

telec

Bik

Na poslovnom planu početkom februara sve ide sjajno, uz obilje novih ideja koje će vam lako i spontano dolaziti, a koje mogu da poboljšaju efikasnost posla. Ipak, potreba za slobodom, koju imate već dugo, ovog meseca će biti još više naglašena. Želećete da dišete punim plućima i da se oslobodite nakupljenih kilograma, usled čega možete odlučiti da obaveze prebacite na saradnike i odete na odmor. Kraj februara je rezervisan za ljubavna uživanja. Dobro zdravlje.

bliznaci

Blizanci

Otvoreni ste za sve novo – nova saznanja, putovanja i pronalaženja novih rešenja. Planirajte sva putovanja početkom februara, posebno ona koja su povezana sa poslom. Isto tako, i sve bitne odluke u vezi sa poslom ili porodicom rešite početkom meseca. U drugom delu februara energija vam je u padu, mnoge stvari će vam krenuti naopako, pa je najbolje da usporite. Čuvajte se konfrotacije sa partnerom jer može izazvati stres i uticati na vaš imunitet.

rak

Rak

Početkom meseca možete započeti neki novi posao ili želeti da uvedete novitete. Oni koji planiraju odlazak u inostranstvo, ili sklapanje nekog dogovora koji je povezan sa inostranstvom, lako to mogu da ostvare u drugom delu meseca. Slobodne Rakove krajem februara očekuje ljubav na poslu, koja može da se pretvori u ozbiljnu vezu. Zauzeti Rakovi će u toku ovog meseca postati potpuno svesni toga da li su sa pravim ili pogrešnim partnerom. Čuvajte se povreda.

lyv

Lav

Vreme je da shvatite da ne možete sve sami i da pojačate poslovnu saradnju s drugima. Obradovaće vas neočekivani dobici u prvom delu februara. Trebalo bi da se potpuno posvetite svom partneru, da ga malo više slušate i učestvujete u njegovim planovima. Slobodni Lavovi, poneseni strastima, mogu da ulete u neku strastvenu avanturu. Vreme može da utiče na hronične zdravstvene probleme koje već imate.

deva

Devica

Prvi deo februara donosi vam neverovatno ubrzanje i efikasnost. Sve stvari koje već dugo čekaju rešenje, bilo na poslu, bilo u kući, sada se rešavaju preko noći. Isplata dugo očekivanog novca u drugom delu februara. Zauzete Device provode više vremena s partnerom, dok slobodne imaju priliku da uđu u ozbiljnu vezu sredinom februara. Vodite računa o stresu i ne trošite uludo energiju jer prehlade i virusi stižu onima sa oslabljenim imunitetom.

vezni

Vaga

Vreme je da se opustite i uživate u stvarima koje volite. Poslovne obaveze koje imate svedite na rešavanje najosnovnijih. Može vam iznenada iskrsnuti neko zanimljivo putovanje. Vaš urođen šarm će dominirati toliko da će se partner ponovo zaljubiti u vas. Slobodne Vage će imati više zainteresovanih oko sebe i moći će da biraju. U prvom delu meseca čuvajte se nepotrebnih izdataka. Finansijska situacija vam se znatno popravlja. Blaga prehlada.

skorpion

Škorpija

Sjajan mesec za realizaciju poslovnog projekta koji će vam doneti veći priliv novca, ali ćete isto tako morati i da uložite novac. U prvom delu meseca sve poslovne obaveze obavljate brzo i s lakoćom. Povezivaćete se s ljudima koji mogu da vam pomognu. Očekuju vas neočekivni troškovi kada je reč o domu i porodici. Drugi deo meseca rezervisan je za uživanja i ljubav. Slobodne Škorpije očekuje velika ljubav, ona o kojoj su oduvek maštali. Migrena.

strelec

Strelac

Izražena energija pratiće vas tokom celog februara. Preuzećete inicijativu na mnogim poljima, posebno na polju posla, gde možete lako sprovesti neke svoje ideje. Tražiće se vaše mišljenje i poštovaće se ono što kažete. Povoljan period za sređivanje dokumenata. Putovanja i ugovori povezani sa inostranstvom ili s distribucijom nekog novog proizvoda. Na pomolu je i nova avantura. Dobro zdravlje, čuvajte se samo poledice.

oven

Jarac

Vaša praktična strana će u februaru najviše doći do izražaja. Iskoristićete maksimalno svoje znanje u praktične svrhe i dobro ćete ga naplatiti. Istovremeno ćete uložiti i u dodatnu edukaciju iz oblasti svoje struke, da biste išli u korak s vremenom. Zbog zaokupljenosti poslovnim obavezama možete narušiti emotivni odnos u prvom delu meseca. Uložite malo više vremena da to popravite. Partner će ceniti vašu pažnju. Prehlada.

vodolej

Vodolija

Poletnost i ogromna energija očekuju vas na samom početku februara, naročito ako ste u situaciji da sklapate neke nove dogovore, ako polažete ispite ili se nadate nekom putu na kojem možete da zablistate. Bićete veseli, pričljivi i zanimljivi svima oko sebe. Šarmiraćete one koje želite, a jedna interesantna osoba može u prvom delu februara da vas ostavi bez teksta. Aktiviraju se samo manji zdravstveni problemi koji su vas i ranije mučili.

ribi

Ribe

U prvom delu februara trudićete se da odgovorite na zahteve posla, spremni da idete u korak sa svim novinama i izmenama koje se od vas traže. Smeši vam se i blaga povišica ili dodatak na već postojeću zaradu. U drugom delu meseca vam posao postaje prilično naporan, a moguće su i svađe s partnerom zbog zapostavljenosti. Nađite više vremena za odmor i za stvari u kojima uživate. Virusna infekcija krajem meseca.