kozirog

Ovan

Poslovni uspeh dolazi sasvim polako, kao rezultat prethodnog zalaganja. Međutim, to neće biti prioritet pripadnicima ovog znaka tokom aprila. Porodične nesuglasice i emotivni disbalans će predstavljati izazove sa kojima ćete morati da se izborite. Razlike koje uzrokuju sukobe nisu nepremostive, na vama je da dovedete stvari u red mirnim putem. Zdravlje vas odlično služi, imaćete dovoljno energije. Obratite pažnju na ishranu.

telec

Bik

U dobroj ste formi i to će vam pomoći da uspostavite potpunu kontrolu nad svim aspektima svog života. Podrška od strane porodice neće izostati, jedino su moguća manja neslaganja sa partnerom. Iskren razgovor će pomoći u rešavanju tih situacija. Poslovni uspesi će biti praćeni odgovarajućim finansijskim efektima. Ukoliko ste planirali poslovno putovanje, bolje bi bilo da ga odložite za naredne mesece. Važno je da redovno i umereno vežbate.

bliznaci

Blizanci

Usredsređenost na karijeru i poslovne uspehe je ono što opisuje period pred vama. Duhovna smirenost će vam pomoći na tom putu, ali do problema može doći u odnosima sa partnerom. Potrudite se da odvojite dovoljno vremena za svoj lični život, van posla. Porodica vam je zahvalna na svemu što činite, emotivna podrška je snažna i uzajamna. Moguće su određene finansijske turbulencije, pažljivo sa troškovima. Više vežbi i zdrave hrane.

rak

Rak

Pokazujete pojačan interes za zbivanja na poslu. Na dobrom ste putu, ali uspeh nije moguć bez oslanjanja na pomoć iz okruženja. Profesionalizam sa kojim pristupate rešavanju problema će doprineti dobroj finansijskoj situaciji. Sve to je za vas ipak u drugom planu budući da uživate u pozitivnim ljubavnim aspektima. Društveni kontakti su vam veoma važni, biće dosta prilika da ih proširite. Opuštajte se više u slobodno vreme, pronađite neki kreativni hobi. Zdravlje dobro.

lyv

Lav

Pokazujete pojačan interes za zbivanja na poslu. Na dobrom ste putu, ali uspeh nije moguć bez oslanjanja na pomoć iz okruženja. Profesionalizam sa kojim pristupate rešavanju problema će doprineti dobroj finansijskoj situaciji. Sve to je za vas ipak u drugom planu budući da uživate u pozitivnim ljubavnim aspektima. Društveni kontakti su vam veoma važni, biće dosta prilika da ih proširite. Opuštajte se više u slobodno vreme, pronađite neki kreativni hobi. Zdravlje dobro.

deva

Devica

Sposobni ste da se izborite sa preprekama koje će se pojavljivati na profesionalnom planu. Skloni ste tome da radite stvari na svoj način, što može da dovede do sukoba sa okolinom. Ovo se odnosi i na komunikaciju sa partnerom, pokušajte da obuzdate sopstvenu buntovničku prirodu. Imaćete prilike da sarađujete sa talentovanim ljudima, na obostranu korist. Očuvanju dobrog zdravlja doprineće balansirana ishrana. Odlazak na izlet sa porodicom će doneti mnoge lepe uspomene.

vezni

Vaga

Iako ćete na poslovnom planu morati da uložite više napora nego inače, to neće proći nezapaženo kod nadređenih. Finansijska situacija sasvim je zadovoljavajuća. Ono što predstoji vagama jeste mesec pun ljubavi, ispunjen druženjem sa brojnim prijateljima. Porodica će se s pravom osetiti zapostavljeno, izbegavajte provokativne situacije, jer nikome nije zaista do sukoba. Vreme koje posvetite relaksirajućim aktivnostima će imati pozitivne efekte na zdravlje.

skorpion

Škorpija

Dodatnu prednost u narednom periodu vam donosi vaš fokus na poslovne obaveze. To vas neće omesti u ostvarivanju brojnih kontakata na poslu i van njega. Interes drugih vam je važan kao i vaš sopstveni, što čini odličnu osnovu za uspešnu saradnju. Ljubavni i porodični odnosi su obasjani harmonijom i prijatnim iznenađenjima. Uz stabilne finansije ovo donosi brojne lepe trenutke škorpijama. Obratite pažnju na zdravlje, više se krećite.

strelec

Strelac

Potraga za novim poslom može dati odlične rezultate, uz talas samopouzdanja koji ste uhvatili. Sa druge strane, trenutno vam karijera i nije baš u prvom planu. Više ste okrenuti zabavi i druženju. Na ljubavnom planu vas očekuje mnogo uživanja. Porodica nema mnogo razumevanja za vašu sklonost ka zabavi, budite strpljiviji u komunikaciji sa njima. Ne izlažite se bespotrebnim troškovima. Redovno vežbanje i zdrav način ishrane pomoći će vam da se još bolje osećate.

oven

Jarac

Ponekad imate utisak da vas neko namerno usporava kada je posao u pitanju. Vaša unutrašnja stabilnost će doprineti rešavanju profesionalnih problema. Na vašu odmerenost računaju i članovi porodice kada je potrebno izgladiti međusobne razmirice. Prihvatite da partner ne mora da misli isto kao vi. Pored toga što pomažete drugima, trebalo bi da vodite računa i o sopstvenom zdravlju. Pronađite način da se opustite, stres se nagomilava i može dovesti do hroničnog umora.

vodolej

Vodolija

Promene su neizbežne bilo da želite da ostanete na sadašnjem poslu, bilo da ga menjate. Vaša inovativnost je prednost koju ćete morati da iskoristite, budući da vas očekuju dodatni napori na poslovnom planu. Slobodnim vodolijama proleće donosi mogućnost da se zaljube na svakom koraku. Izbegavajte bespotrebne konfrontacije sa starijim članovima porodice. Zdravlje odlično, nastavite sa prihvatanjem zdravijih životnih navika kada je ishrana u pitanju.

ribi

Ribe

Progres je reč koja definiše vaše poslovne i finansijske uspehe u aprilu. Unosite pozitivnu energiju u sve čega se prihvatite, što otvara mogućnost za dalji napredak u karijeri. Obazrivo sa investiranjem u poslove koji obećavaju laku zaradu. Idiličan odnos sa partnerom vam pruža stabilnost potrebnu da biste se izborili sa svim stresnim situacijama. Druženje sa porodicom i prijateljima je potrebno da biste se opustili, ali odvojite i malo vremena za samostalne šetnje u prirodi.