kozirog

Ovan

Ovnovi koji žele da promene posao, radno mesto ili ostvare veću zaradu, dobiće šansu za to u ovom periodu. Moraćete da radite mnogo i naporno, čeka vas preuzimanje velikih obaveza, ali vi ste definitivno na to spremni. U naletu strasti ili dilema, zagledajte se u svoje srce. Ljubav ima najjaču snagu, ako ste dovoljno iskreni i verujete u svoja osećanja. Obuzdajte nervozu, dolaze bolji dani.

telec

Bik

Poslovni partner biće ključan u realizaciji i planiranju posla i zato pazite dobro koga ste odabrali kao saradnika, jer će od toga zavisiti i uspeh svega što ste započeli. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za blisku osobu. Važno je da osetite emotivnu toplinu, a zajednički podsticaj predstavlja dovoljan povod za ljubavnu sreću. Povremeni problemi sa stomakom. Izbacite masno iz svoje ishrane.

bliznaci

Blizanci

Ako tražite posao ili unapređenje, evo prilike. Jedina prepreka možete biti vi sami, ako se opustite ili zanemarite komunikaciju sa kolegama koji će vam svakako pomoći u poslu.  Novi izazovi u vama pokreću skrivene emotivne želje i potisnuta maštanja. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite na priliku koja vam se nudi. Rešite se hroničnog umora boravkom u prirodi.

rak

Rak

Tokom ovog meseca pripremite se da započnete nove projekte na poslu koji će trajati mesecima posle toga i doneti vam veliki broj obaveza i odgovornosti, bićete posvećeni poslu. Budite dovoljno iskreni i nemojte povrediti nečija osećanja. Nema potrebe da igrate pogrešnu ulogu, loši potezi mogu da iskomplikuju ljubavni odnos. Potrebna vam je fizička aktivnost, razmrdajte se.

lyv

Lav

Napetost će stvoriti situacija o promenama i preraspodeli odgovornosti na poslu, što vam može doneti dodatni stres, ali će vas grejati vest o novom poslu. Konflikti sa kolegama su na žalost neizbežni. Potrebno je da iskristališete svoja osećanja i da rešite zablude koje imate prema jednoj osobi. Za koji dan biće sve jasnije. Pronađite način da izbacite nagomilanu negativnu energiju.

deva

Devica

Vrlo dinamičan poslovni period koji može doneti unapređenje na poslu, potrebu da se edukujete, da učite strani jezik ili da uđete u neku oblast poslovanja koju niste do sada poznavali. Vašu emotivnu pažnju privlače dve različite osobe. Možda još uvek niste sigurni u svoja osećanja ili u konačan izbor partnera. Oslušnite svoje srce.  Raspoloženje vam popravlja rođendansko slavlje.

vezni

Vaga

Trudite se da vam jezik ne bude brži od pameti što je kod vas čest slučaj. Budite strpljivi i taktični jer imate protekciju uticajnih ljudi, opravdajte njihovo poverenje. Pretpostavljeni su na vašoj strani, velika protekcija i zaštita. Nema razloga da komplikujete svoj ljubavni odnos ili da iskušavate nečije emotivno poverenje. Energetski promenljiv mesec. U negativnoj fazi, ugađajte sebi.

skorpion

Škorpija

Ovo je mesec pobede za vas, iako možete očekivati nekoliko neprijatnih situacija i konflikata. Ipak cela atmosfera na poslu koja je već duže vreme veoma neprijatna, polako uzima drugi pravac upravo od ovog perioda. U odnosu sa voljenom osobom mnoge stvari vidite drugačijim očima, što deluje podsticajno na zajednički život. Problemi sa snom posledica su preterane brige.

strelec

Strelac

Možda je sada trenutak da ozbiljno isplanirate svoje poslovne obaveze i da pristupite realizaciji svog plana, bez obzira na sitničarenje kolega i pretpostavljenih, držite se svog cilja.  Potrebno je da prevaziđete svoju emotivnu dilemu. Sreća je dostižna i proizilazi iz bliskosti sa osobom zbog koje vam srce brže kuca. Promenite navike i zdravlje će vam biti bolje. Rešite se poroka.

oven

Jarac

Sada je trenutak da se skoncentrišete na posao jer ćete imati prednost u odnosu na konkurenciju i naročito sredinom meseca možete očekivati zaokrete koji vam mogu doneti zagarantovan uspeh. Osoba koja privlačili vašu emotivnu pažnju zaslužuje da se nalazi na listi prioriteta. Pokažite joj to. Iako ste dobrog fizičkog i mentalnog zdravlja, ne odlažite posetu lekaru.

vodolej

Vodolija

Ponudiće vam se da budete deo tima, što treba prihvatiti jer tako možete realizovati neke svoje ciljeve i planove. Ceo period biće obeležen aktivnim kontaktima i razgovorima sa vrlo uticajnim ljudima.Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu sa voljenom osobom. Bićete na gubitku. Pojačajte ishranu da biste izdržali mentalne napore.

ribi

Ribe

Pred vama je jedan miran period u kojem osim nekih beznačajnih sitnica koje vam kidaju živce, nema ničeg  što bi narušilo poslovnu atmosferu. Vraćate se u kolotečinu, sve vam je poznato. U skladu sa svojom impulsivnom prirodom ne budite nestrpljivi, već sačekajte da se emotivne želje i potrebe iskristališu. Nećete imati nikakve velike tegobe, ali ćete imati energetske padove.