kozirog

Ovan

April je vaš mesec u svakom pogledu. Dominiraćete na planu karijere, postati vođa svog tima ili dobiti unapređenje. Vodite računa da ne preterate u dominaciji, čemu možete biti skloni, posebno ako imate želju da se osvetite za nanetu nepravdu. Uzdržite se od grubih reči. Na emotivnom polju konačno stabilizacija. Slobodnima stiže ona prava ljubav, a oni u dugim vezama konačno se odlučuju na brak. Moguće povrede glave ili prelomi kostiju.

telec

Bik

Tokom aprila blistaćete i fizički i duhovno. Venera u vašem znaku doneće prolepšavanje i privući brojne lepe događaje i uživanje. Fokus će vam biti na partnerskim odnosima, bilo da je reč o poslovnim ili emotivnim. Uspeh u projektima vezanim za inostranstvo doprineće da se i finansijski stabilizujete. Ono na šta ste dugo čekali konačno se realizuje. Ulazak u stabilnu vezu sa nekim iz prošlosti ili inostranstva menja vam život iz korena. Obavezna dijeta.

bliznaci

Blizanci

April će biti obeležen uglavnom preispitivanjem ispravnosti donesenih odluka i predomišljanjem u vezi sa prijateljstvom, investicijama, nasledstvom, osiguranjem. Bićete nervozniji nego inače i skloni ulaženju u bespotrebne rasprave sa onima do kojih vam je veoma stalo. Ne trošite energiju na stare probleme, stare dugove i stare stvari. Moguć ulazak u tajnu vezu zbog koje mnogi mogu biti povređeni. Sačekajte kraj meseca za prodaju nekretnina. Opasnost u saobraćaju i od povreda.

rak

Rak

Tokom aprila može vam se činiti da imate brojne suparnike i neprijatelje, posebno u javnosti. Mnogi će se okomiti na vas i vašu imovinu. Izgubićete ono što ste nelegalno stekli. Prihvatite to kao priliku da popravite svoju karmu. Na planu karijere dobićete priliku da pokažete svoje kvalitete. Dobićete željeno ukoliko zaista vladate potrebnim znanjem. Krajem meseca povoljne vesti. Na emotivnom planu je potrebno mnogo strpljenja ukoliko želite da održite odnos. Hormonalni disbalans.

lyv

Lav

Tokom aprila sumiraćete negativna iskustva iz prethodnog perioda i probati da postavite nove temelje na poslovnom planu. Saradnici i zaposleni mogu biti nelojalni i stvoriti velike probleme vezane za neke dugoročne planove. Oslonite se na nove ljude i prihvatite nove ideje. Na emotivnom planu potrebno je da budete iskreni u vezi sa sopstvenim osećanjima i da budete spremni na velike promene. Krajem meseca moguć zanimljiv susret na putu. Rešavajte hronične probleme.

deva

Devica

Tokom aprila najviše ćete se baviti pitanjima investicija, dobiti od partnerskog odnosa, kao i pitanjima vezanim za operativne zahvate. Plašiće vas mogućnost pogrešne odluke. Ako je moguće, odložite je do kraja meseca, jer ćete tada biti uvereni u suprotno. Mogući problemi sa muškim rođakom. Na emotivnom planu konačno zadovoljstvo. Susret sa starom ljubavi na mestu za zabavu ili sport probudiće sećanja i stare emocije. Ne strepite od kraja pre samog početka. Moguće glavobolje i problem sa vidom.

vezni

Vaga

Pred vama je mesec u kome ćete sa lakoćom naći poslovnog partnera sa kojim ćete moći da postavite stabilne temelje željenog poslovnog projekta. Oslonite se na dva muškarca, starijeg i mlađeg, čije je iskustvo svima poznato. Ne dozvolite da se mlađi rođak ili dete meša u vaš dogovor. Mogućnost dobijanja kredita je izvesna, ali nemojte preceniti svoju platežnu moć. Radovi u domu su dobra odluka. Na emotivnom planu ćete zablistati sredinom meseca. Mogući stomačni problemi. Ne zanemarujte bol.

skorpion

Škorpija

Sjajnih mesec dana je pred vama. Imaćete podršku autoriteta, i to onih koji imaju značajno poslovno i životno iskustvo. Mlađe osobe će vam se suprotstavljati, moguće i lagati, pa ne verujte u sve što čujete. Moguća je manja greška pri potpisivanju nekih ugovora koja može imati značajne posledice. Proverite ispravnost svog vozila. Na emotvnom planu konačno zadovoljstvo i stabilnost. Mnogi će se odlučiti na brak, a mnogi obradovati vesti o trudnoći. Oprez u saobraćaju.

strelec

Strelac

Tokom aprila brinuće vas stari novčani dugovi, rate kredita, a možda i nestanak nekog novca. Osigurajte se na vreme i platite sve što možete. Mlađa ženska osoba sa kojom poslovno sarađujete može vam pomoći oko umanjenja troškova i dobijanja većih povlastica. Problemi sa detetom mogu vas dodatno destabilizovati. Strpite se do kraja meseca, kada će se situacija rešiti. Na emotivnom planu naglašeno nerazumevanje. Lako se odlučujete na tajnu vezu. Kontrolišite šećer.

oven

Jarac

Tokom aprila bićete energičniji, hrabriji i direktniji nego inače. Imaćete dovoljno snage da pokrenete ono što želite, posebno ako su mlađe ženske osobe raspoložene da vam izađu u susret. Sukob sa autoritetima naneće vam štetu. Uzdržite se od nametanja svoje volje ma koliko da ste u pravu. Porodični problemi mogu eskalirati. Ne rešavajte se na renoviraranje do sredine maja. Ljubav cveta tokom aprila. Uživaćete kako niste u skorije vreme. Opasnost od povreda metalnim predmetima.

vodolej

Vodolija

Tokom aprila otvorene, optimistične i radosne Vodolije iskoristiće sjajnu priliku da ostvare izuzetan poslovni kontakt, koji će im ubrzo omogućiti realizaciju velikog projekta vezanog za inostranstvo. One zatvorenije sumnjaće u svaku mogućnost da se čudo dogodi i biti uglavnom usmerene na porodicu i renoviranje doma. Važni gosti iz daljine ulepšaće vam najveći deo aprila. Ljubav konačno stiže i u vaš život. Bićete spremni na kompromise i odgovornost. Oprez u saobraćaju.

ribi

Ribe

Tokom aprila okupiraće vas dešavanja vezana za prijatelja kojem je potrebna pomoć. Vratite ono što dugujete, ma koliko da se partner tome protivi. Prepreke na planu učenja, iseljenja ili dobijanja važnih dokumenata nisu trajne. Ne razočaravajte se bez potrebe, već se usmerite na pisanje, kraća putovanja, kreativne kurseve. Ljubav će učiniti da se osetite ponovo živim. Preteraćete u očekivanjima, posebno ako je reč o staroj ljubavi. Zdravlje stabilno.