kozirog

Ovan

Ovo je povoljan period za javni nastup, za testiranje i proveru praktičnog znanja ili profesionalnih sposobnosti. Investirajte svoje znanje i mogućnosti u perspektivni posao. Uz malo profesionalne hrabrosti smeši vam se uspešna karijera. Posao je centralna tačka vašeg interesovanja dok je ljubavni život u zastoju, pa se pripremite na probleme sa partnerom. Umete li da predahnete? Uzmite nekoliko dana odmora, uživajte u Miholjskom letu.

telec

Bik

Okolnosti su na vašoj strani i do izražaja dolaze vaše pregovaračke ili praktične sposobnosti. Važno je da u odlučujućem momentu pravilno dozirate svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente. Ne oklevajte, pokažite odlučnost. Bikovima se otvara polje ljubavi, svejedno da li je to nova osoba koju ćete tek upoznati ili neko koga susrećete svaki dan. Volite da kuvate, ali i da preterate s hranom. Vodite računa o telesnoj težini, jer se kilogrami lako dodaju, a teško gube.

bliznaci

Blizanci

Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima, okolina vam daje do znanja da ne odobrava uvek vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja. U ljubavi ćete sedeti na dve stolice. Uživajte dok traje ili se na vreme opredelite za jednu osobu, da ne ispustite obe. Zbog stalnih dilema spavate loše. Kad rešite probleme, rešićete se nesanice.

rak

Rak

Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u proverenim situacijama, koje ne prevazilaze vaše dosadašnje znanje ili iskustvo. Verujete više svojim osećanjima i pronađite vreme za osobu do koje vam je stalo. Nedostatak vremena, manjak ljubavi. Gomilanje posla i obaveza, stvara anksioznost. Potrebno vam je opuštanje. Dovoljno je i da sedite kraj reke.

lyv

Lav

Nakon test situacija, očekuje vas ubrzano napredovanje. Potrebno je da svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu i da rešite neka imovinska pitanja. Uvek ste u fazi osvajanja, ali ćete ovoga puta biti osvojeni vi. Doslovce, ostaćete bez oslonca. Osluškujte šta vam govori vaš organizam i izbacite loše navike. Precrtajte prvo cigarete.

deva

Devica

Imate dovoljno energije i želite da poboljšate svoj materijalni status. Različite ponude i događaje procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti. Taktika koju primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja. Kada je ljubav u pitanju, zaboravite na mudrost. Dozvolite sebi malo lucidnosti i spontanosti. Bićete iznenađeni rezultatom. Ukoliko ne dopustite da preterani stres utiče na vas, nećete imati zdravstvenih poteškoća. Lečite se dobrim raspoloženjem.

vezni

Vaga

Efikasnost u poslovnim kontaktima ili snalažljivost u delovanju, potencijalno predstavlja vaš glav-ni adut. Krajem meseca očekuju vas uspešni rezultati u svim sferama, pre svega napredovanje na profesionalnoj lestvici. U ljubavi i dalje vagate, bojeći se loših odluka. Zažmurite i birajte srcem, uverićete se da će to biti najbolji izbor. Zaboravili ste na fizičke aktivnosti, možda je pravo vreme da krenete u teretanu ili džogirate u prirodi.

skorpion

Škorpija

Imate utisak da se nalazite u delikatnoj situaciji, jer čini vam se da trpite zbog nečijeg osporavanja ili zbog sukoba oko poslovnih interesa. Na sreću to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima. Nakon emotivnog lutanja, nailazi period ljubavi i nežnosti. Možda i sudbonosnih odluka, što da ne?! Stres i nervoza lako mogu uticati i na zdravlje, pa povedite računa o tome da stvari prihvatate što smirenije možete.

strelec

Strelac

Novu priliku i poslovne kontakte treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. U određenom momentu zatražite nečiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovno-finansijsku akciju. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra nagrada. Prošlost vas doziva. Hoćete li joj se odazvati ili ne, zavisi da li ćete izbor prepustiti srcu ili razumu. Odgovor već znate. Pazite na ishranu, odrecite se loših navika i očekujte poboljšanje zdravlja. Nije komplikovano kao što zvuči.

oven

Jarac

Nemojte dozvoliti da vas opterećuju neka sporedna dešavanja, pažljivo odaberite svoje prioritetne ciljeve i budnim okom pratite sva nova dešavanja na poslovnoj sceni. Očekuju vas pozitivne promene i mogućnost za profesionalnim usavršavanjem. Kod vas nema emotivnih dilema. Kad volite, dajete se svim srcem, kad prestane, odlazite bez kajanja. Vreme je za novu priču. Povremeni pad imuniteta, glavobolje i oscilacije pritiska su zbog tempa života. Usporite.

vodolej

Vodolija

Uz dobru volju neophodno vam je dosta strpljenja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Smanjite ambiciju i podržite saradnike. Očekuju vas uspešni poslovni rezultati u drugoj polovini oktobra. Emotivno imate mogućnost da se vežete za osobu koja je blizu vas ali je zauzeta. Imaćete osećaj da vas takav status razara, a opet idete nesvesno ka tome. Nemojte dozvoliti da problemi na poslu ili ljubavi utiču na vaše zdravlje. Kontrolišite krvnu sliku.

ribi

Ribe

Aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni otvaraju novu mogućnost za perspektivnom saradnjom. Ipak, za dugoročniji poslovni uspeh potreban je dobar organizacioni plan, priprema i podrška najbližih saradnika. Ukažite im poverenje, biće vam uzvraćeno. Vašoj romantičnoj prirodi potreban je pre svega iskren i nežan prijatelj, koji će razumeti vaše želje ali i česte promene raspoloženja. Jesen otvara sezonu bolesti disajnih organa. Ojačajte imunitet na vreme.