kozirog

Ovan

Napredak u karijeri ide svojim tokom, budite tolerantniji da ga ne biste usporili. Budući da Vam to donosi glavne prihode, moraćete da budete fleksibilniji i da obuzdate svoju prirodnu agresivnost. Saturn, Vaša planeta karijere, nakon 23. u mesecu dodatno će pomoći ostvarivanju poslovnih ciljeva. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuju zanimljiva poznanstva koja mogu da prerastu u vezu. Zdravlje je dobro.

telec

Bik

Vaš napredak u ovom periodu zavisi od drugih ljudi. Pokušajte da razumete njihove želje i emocije, to će pomoći ostvarenju Vaših ciljeva. Društveni kontakti i aktivnosti otvaraju nove poslovne mogućnosti. Sporo kretanje Merkura, Vaše planete novca, otežava finansijski priliv, naročito nakon 22. u mesecu kada počinje sa kretanjem unazad. Iskoristite ovaj period za unapređenje sopstvenih veština. Obratite pažnju na ishranu.

bliznaci

Blizanci

Merkur vlada Vašim znakom, što trenutno ne predstavlja najbolju vest. Izbegavajte konfrontacije, prilagodite se okruženju i pokušajte da ne dozvolite sebi gubitak samopouzdanja. Ukoliko Vam se ukaže prilika da pružite pomoć kolegama, ne oklevajte. Ovo će Vam biti vraćeno u budućnosti kada Vam bude najpotrebnije. Ljubavna situacija se poboljšava, obratite pažnju na to da Vaš partner od veze možda očekuje više od obične zabave. Okrenite se fitnesu.

rak

Rak

Septembar je mesec u kome će rakovi morati da se u potpunosti oslone na pomoć okoline. Pokušaj da sagledate problem iz svih uglova Vam samo otežava donošenje odluka. Pazite čije savete prihvatate. Priliv novca je stabilan, ali Vas očekuju troškovi usmereni ka tehnološkim inovacijama i kućnim popravkama. Ovo nije period u kome bi trebalo da donosite važne odluke poput ulaska u brak ili raskidanja veze. Potrebna Vam je masaža.

lyv

Lav

Uprkos relativno nepovoljnoj planetarnoj konstelaciji, lavovi će uspeti da ostanu svoji i da nastave sa beleženjem uspeha. Sve što ima veze sa kućnim popravkama će biti brzo obavljeno. Postoji velika šansa da ćete pronaći odgovarajući posao ukoliko ga tražite. Treća dekada meseca donosi nešto nepovoljnije finansijske prilike. Ljubav zahteva razumevanje sa obe strane. Saturn, planeta Vašeg zdravlja, doprinosi imunitetu i dobrom zdravstvenom statusu.

deva

Devica

Karijera neće biti u fokusu devica tokom septembra, za razliku od porodice i ukupne emotivne snage. Budite oprezni u akcijama koje preduzimate, ovaj period Vam donosi priliku za preispitivanje ličnih ambicija i stvaranje nove strategije za njihovu realizaciju. Ako u prve dve dekade ne donesete bitne finansijske odluke, onda sačekajte sledeći mesec dok se situacija malo ne razbistri. Energija je na visokom nivou.

vezni

Vaga

Prilagodljivost i saradnja nisu na spisku obaveza koje vage moraju da ispune tokom septembra. Ovo je mesec za Vaša lična zadovoljstva i zato ipak budite obazrivi da ne prekoračite budžet dok kupujete stvari koje Vam se dopadaju. Porodica i prijatelji biće u prvom planu, o karijeri ćete brinuti kasnije. Šarm je Vaše oružje ovih dana, a vage koje su u vezi uživaće u skladu. Zdravlje zahteva malo više pažnje, povedite računa o ishrani.

skorpion

Škorpija

Mars u Vašoj sedmoj kući donosi preplavljujući osećaj snage i moći. Sa preko 80% planeta okupljenih na istočnoj polovini horoskopa ovo Vam daje slobodu da samostalno odlučujete o svemu. Tuđe mišljenje Vas jednostavno ne zanima u ovom periodu. Jupiter povoljno utiče na finansije. Razumevanje sa partnerom je dobro, dok bi slobodne škorpije trebalo da budu svesne toga da traženje savršenstva može da upropasti romanitku. Sport će Vam prijati.

strelec

Strelac

Jupiter, vladar Vašeg znaka, kreće se unapred i daje Vam moć da stvari uređujete onako kako Vama odgovara. Usmereni ste ka poslovnom uspehu, možete očekivati unapređenje ili povišicu. Vaša trenutna finansijska očekivanja su možda previsoka, uskladite troškove sa mogućnostima. Prelazak Merkura iz laganog kretanja u retrogradnu fazu se loše odražava na Vaš društveni život. Ne zanemarite trenutke posvećene odmoru i opuštanju.

oven

Jarac

Okolni događaji Vas neće remetiti u ostvarivanju planova koje ste ranije osmislili. Pojaviće se prilika za poslovni napredak, iskoristite je. Ovo nije period za ozbiljne investicije, strpite se dok finansijski aspekti ne budu povoljniji. Pažnja Vam je usmerena prema karijeri, ljubav i društvene veze su zato u drugom planu. Zdravlje je odlično. Očekujte blagi pad energije u poslednjoj nedelji septembra. Odmarajte se i uživajte u onome što ste postigli.

vodolej

Vodolija

Retrogradni Uran, vladar Vašeg znaka, nalaže da svaku akciju koju preduzimate prethodno dobro isplanirate. Ne upuštajte se u previše projekata odjednom ukoliko stvarno želite da ih završite. Planete su naklonjene Vašem poslovnom uspehu, održavajte skladne odnose sa nadređenima. Stroga kontrola troškova je neophodna ako ne želite da upadnete u finansijske probleme. Ljubavna dešavanja zavise od Vaših odluka. Zdravstveni aspekti izuzetno su povoljni.

ribi

Ribe

Septembar donosi turbulencije na mnogim poljima za pripadnike ovog znaka. Ukoliko uspete da očuvate prethodno stečeni unutrašnji mir, uspećete da ovo prebrodite bez problema. Moraćete da se oslonite na pomoć drugih da biste ostvarili svoje ciljeve. Održavajte dobre odnose sa kolegama i okolinom, ne dozvolite da trenutne promene raspoloženja dovedu do sukoba. Lagano sa romantičnim težnjama, više pažnje posvetite zdravlju i druženju.