kozirog

Ovan

Uprkos svojoj izraženoj individualnosti pripadnici ovog znaka će u narednom periodu morati da se oslone na saradnju sa ljudima iz okruženja. Što više proširite svoj krug kontakata, to će izgledi za uspeh biti veći. Usredsređenost na karijeru može da dodvede do napetosti u porodičnim odnosima, dobro odvagajte svaku reč pre nego što je izgovorite. Uticaj Venere na ljubavna dešavanja je izuzetno pozitivan, očekuje vas mesec ispunjen romantikom. Zdravlje dobro.

telec

Bik

Porodični odnosi i lična emotivna stabilnost će biti u prvom planu tokom ovog meseca. Povedite računa da svoje poslovne obaveze ne zanemarite na način koji bi vas doveo u lošu poziciju. Finansijska situacija se lagano popravlja, sledeći put prvo razmislite pa se onda upustite u veći trošak. Odlazak na zajedničko putovanje može da dodatno ojača povezanost sa članovima porodice i da sačuva harmoniju na kojoj ste toliko radili. Ne ignorišite znake koje vam vaš organizam šalje. Više se krećite.

 

bliznaci

Blizanci

Nemate problem da drugima skrenete pažnju na to da greše kada ste vi u pravu. To može da dodvede do suženja socijalnih krugova, ali ne i do smanjenja kvaliteta međuljudskih odnosa. Vaša porodica zna kada vam je potrebna podrška, oni najbolje razumeju šta vas nervira. Zato je važno da povećate broj sati provedenih sa njima. Imate dovoljno energije da savladete sve prepreke. Obratite pažnju na ishranu, koristite prednosti zdravih namirnica dostupnih u ovo doba godine.

rak

Rak

Ostvarenje poslovnih ciljeva je vaš primarni zadatak u maju. Da biste bili uspešniji, morate da poradite na unapređenju svojih socijalnih veština. Saradnja je ključ za prelazak na sledeći, viši, nivo, a ako se sve kockice slože, izvesno je i unapređenje praćeno finansijskim prosperitetom. Na ljubavnom planu će strast odneti pobedu nad romantičnim raspoloženjem. Održavanje fit forme doprinosi energičnosti kojom rešavate probleme. Balansirana ishrana unapređuje imunitet.

lyv

Lav

Nezavisnost od mišljenja koje drugi imaju o vašim delima je deo vaše izražene sklonosti ka samostalnosti. Vežbajte strpljenje u komunikaciji da ne biste ugrozili buduće poslovne projekte. Uloženi trud će dati rezultat. Briga o porodici uključuje i dodatno razumevanje za prohteve starijih članova. Finansije stabilne uz kontrolu bespotrebnih troškova. Razlike između vas i partnera nisu nepremostive, rešite to razgovorom. Više odmora i opuštanja doprinosi boljem zdravlju.

deva

Devica

Okružite se ljudima koji mogu da vam pomognu u svemu što ste naumili. Ne možete izbeći uticaj okruženja, bolje je da učinite sve što možete da ono bude prijateljski nastrojeno prema vama. Ovo je mesec ljubavi za pripadnike ovog znaka, a vaš partner će dobiti svu pažnju koju zaslužuje. Opuštena i vesela porodična atmosfera daje vam snagu da se izborite sa svim izazovima. Razuman pristup troškovima neće ugroziti vašu finansijsku situaciju. Provodite više vremena na otvorenom.

 

vezni

Vaga

Uključite sopstvene prirodne talente u sve što radite i uspeh je zagarantovan. Pred vama su brojne prilike za napredak u karijeri, nemojte ih propuštati. Moguće je ostvarivanje davno željenog odlaska na putovanje. Vage će se u ovom periodu odlično slagati sa partnerom, dok je pred slobodnim pripadnicima znaka mnogo mogućnosti za ulazak u ozbiljnu vezu. Pažljivo sa željom da pomognete drugima, nemojte da precenite sopstvene finansijske izvore. Posvetite više pažnje svom zdravlju.

skorpion

Škorpija

Odlučnost i posvećenost su reči koje opisuju vaše raspoloženje tokom maja. Izbori koje pravite i odluke koje donosite će imati dalekosežne posledice na razvoj vaše karijere, zato budite obazrivi. Moguća je promena posla. Sa druge strane otvaraju se izuzetne mogućnosti za napredak na ljubavnom planu. Srećom su obasjani i odnosi unutar porodice. Štednja vam ne polazi za rukom. Zdravlje dobro, u trećoj dekadi meseca moguć pad imuniteta. Hranite se zdravije.

strelec

Strelac

Karijera vam očito nije na prvom mestu u ovom periodu, a stanje na poslu to potvrđuje. To iziskuje pojačan oprez prilikom donošenja odluka. Strpljenje i smirenost bi trebalo da budu vaši saveznici. Izbegavajte ulazak u detinjaste rasprave sa partnerom, niko neće imati koristi od toga. Posvećeni ste dobrobiti porodice i to vam pruža potrebnu stabilnost. Obratite pažnju na neophodnost promene loših navika. Više se krećite, obavezno uvrstite sveže namirnice u svakodnevne obroke.

oven

Jarac

Vaša strast za pobedom vodi vas na putu postizanja uspešnih rezultata. Vi jednostavno ne odustajete dok ne uradite ono što ste naumili, dok vaše samopouzdanje deluje kao magnet na druge ljude. Podršku vam pružaju vaši najvoljeniji, a vi im uzvraćate bezgraničnom količinom ljubavi. To je sasvim dovoljno da se izbrišu manji porodični nesporazumi. Planirajte troškove pažljivo. Posvećenost vežbanju i zdravim životnim navikama učiniće da zdravlje bude odlično.

vodolej

Vodolija

Iako početak meseca može da bude povezan sa manjim poteškoćama, sve će biti dovedeno u red. Ovo je vreme preispitivanja dosadašnjih poslovnih odluka i vreme pravljenja planova za budućnost. Porodica i partner su ipak primarni za vas u ovom periodu, karijera može i da sačeka. To ne znači da možete da odustanete od ispunjavanja svakodnevnih obaveza, možda ćete morati i da se malo više potrudite kako bi sve bilo urađeno na vreme. Neka relaksacija bude sastavni deo dana ako ne želite da vas stres savlada.

ribi

Ribe

Vaša sklonost ka nezavisnosti ne bi trebalo da vas udalji od ljudi kojima ste okruženi. Emotivna snaga i stabilnost su potrebne da biste prevazišli eventualne prepreke. Ojačaćete ih kroz dobru saradnju sa kolegama. Trud koji ulažete na poslu će se isplatiti. Nemojte davati porodici obećanja koja ne možete da ispunite. Ukazuju se prilike za putovanja, iskoristite ih. Pod velikim ste stresom, posvetite više pažnje opuštanju, vežbama i zdravoj ishrani.

Chad Thomas Jersey