kozirog

Ovan

Profesionalnih nesuglasica uvek ima, potrudite se da ne budete suviše kritički nastrojeni prema sebi i kolegama. Ne mora uvek vaša biti poslednja. Spremni ste za nove emotivne izazove koje proleće sa sobom donosi, ali to ne znači da odmah treba da planirate budućnost sa osobom koju ste tek upoznali. Temperaturna klackalica karakteristična za mart nepovoljno deluje na osobe sklone depresiji. Okružite se vedrim, duhovitim ljudima, nađite vremena za sitna zadovoljstva.

telec

Bik

Uložite maksimalni napor kako bi mart bio samo početak dobrog poslovnog perioda koji će vam doneti profesionalnu satisfakciju i mogućnost napredovanja. Nadate se ljubavi, strastvenoj i jakoj, koja će vam protresti i um i telo. Ne zaboravite da je potrebno da tragate, kako bi neko našao vas. Osećate se vitalno i zdravo, a višak energije iskoristite da se rešite tragova zime, jake hrane i lenčarenja. Uz redovne treninge ili sportske aktivnosti otići će i višak kilograma.

bliznaci

Blizanci

I sam nagoveštaj proleća intelektualno vas stimuliše i budi želju za profesionalnim nadmetanjem. Budite oprezni, nemojte prihvatati izazove kojima niste dorasli. Ozbiljnije se posvetite sebi i svojim potrebama i željama. Recite iskreno kakva su vam emotivna očekivanja, možda vam se sreća nasmeši. U genima nosimo porodičnu istoriju bolesti, tako da sigurno znate svoje slabe tačke. Zakažite preventivne preglede na vreme.

rak

Rak

Da biste mogli da funkcionišete vama je najvažnija stabilnost. Nakon dužeg perioda uspona i padova, karijera vam konačno kreće uzlaznom putanjom, a prihodi vam rastu. Vaša osetljiva priroda teži povezivanju sa partnerom na intelektualnom i emotivnom nivou, da se pogledom i dodirom razumete i volite. Proleće vam donosi baš takvu priliku. Imunitet ojačajte na prirodan način, čajevima, povrćem, voćem i domaćom supom.

lyv

Lav

Mart ćete pamtiti po dobrim rezultatima i sjajnim promenama na bolje. Sve ono što vas je blokiralo, nestaje. Sebe i svoje ciljeve stavljate u prvi plan. I novac vam se pokreće, lakše dolazite do njega. Ovo je mesec velikih ljubavnih ostvarenja. Nažalost, tajnih. Ulaskom u tajnu vezu, sami ćete se razotkriti, pošto vam osmeh neće silaziti sa lica. Varijacije pritiska, glavobolje ili artimija nisu uvek posledice ćudljive Baba Marte. Razmislite o tome.

deva

Devica

Device će najzad osetiti olakšanje i umesto odgovornosti i povremenih sukoba sa autoritetima i članovima porodice, početi da ostvaruju svoje ciljeve. I ljubav vam ide od ruke, ali prvenstveno zbog voljene osobe koja je toliko uporna u nastojanju da vam veza uspe, i da nije nje, od vaše inertnosti ne bi bilo vajde. Lepo vreme koristite za duže šetnja u prirodi ili džoging, kako biste stekli kondiciju i povratili energiju i formu.

vezni

Vaga

Povremeno osećate nedostatak koncentracije ili kreativan umor, ali to je prolazna faza u iščekivanju da se ostvare poslovne ponude koje donose bolje uslove. Šansi će biti, ali samo ako ste spremni za promene. Predstoji vam preispitivanje emotivnog života. Sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na iskrena osećanja. Uposlite svoje misli mentalnim razgibavanjem, čitajte, pišite, savladajte neku novu veštinu.

skorpion

Škorpija

Imate dovoljno energije i interesovanja da poboljšate svoj poslovni status, a u želji da to i ostvarite spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje standarde i merila. Svemu se predajete bezrezervno. To je vaša prednost i vaša mana. Očekuju vas zanimljivi susreti, koji će vas inspirisati na stvaralaštvo i na razmenu emocija. Ne prenosite stres sa posla na porodicu i obrnuto. Nedostaje vam fizička aktivnost. Za početak će i jutarnja gimnastika biti dovoljna.

strelec

Strelac

Tokom marta bićete mentalno hiperaktivni, bezgranično radoznali i željni novih saznanja kojima ćete sa puno poleta i energije hrliti u susret. Ideja će biti na pretek, pa ni rezultati neće izostati. Odluka o vašoj vezi je na vama. Trebalo bi da izaberete nastavak ili prekid u skladu sa svojim najdubljim osećanjima, bez uticaja drugih osoba. Imate dovoljno energije za sve, pa je neštedemice trošite. Usporite, pravite pauze, odmarajte, spavajte.

oven

Jarac

Izazovi na poslu su vam oduvek bili zanimljivi i važni. Profesionalna odvažnost nosi i rizike. Budite oprezni kako se ne biste suviše ponadali nekim nedorečenim poslovnim potezima. Ne nasedajte na slatkorečivost. Emotivno, treba vam podrška i to da u svakoj situaciji, bio uspon ili pad, možete biti sigurni u svoju voljenu osobu. U tome i jeste smisao ljubavi. Dobro ćete se osećati ako pripazite na ishranu. Dijeta bi vam baš prijala.

vodolej

Vodolija

Preduzimanjem akcija da osigurate neke dugoročne ciljeve, krajem marta mogli bi postići ozbilje uspehe. Hrabrost da započnete nešto novo, da se upustite u rizik i neizvesnost, ovoga puta daje rezultate, ali nemojte stalno sreću stavljati na probu. Imate li hrabrosti i u ljubavi? Zapamtite, sve ljubavne priče koje su na klimavim nogama su na testu izdržljivosti. Ako se izuzmu napetost i nervoza, u punoj ste snazi. Zdravlje vam je odlično.

ribi

Ribe

Najbolju perspektivu u ovom mesecu imaće oni koji se ne plaše novina i spremni su da uče i marljivo rade. Mada, morate biti realni u svojim očekivanjima i prestati da želite nemoguće. Emocije su vam komplikovane. Vi nikad ne gledate na vezu površno, pa zato postojećim stanjem niste zadovoljni. Budite hrabri da to promenite. Problemi se kičmom rezultat su lošeg držanja, malo kretanja i napetosti. Masaža bi pomogla.