Mesečni horoskop – Betty
kozirog

Ovan

Ovnovima se konačno otvaraju poslovne prilike koje su bile blokirane, što će imati uticaja i na lične finansije. Vreme je da pokažete umeće i ostvarite davno zacrtani cilj. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, smetaće vam nedostatak podrške, pa se opravdano pitate da li ste je ikada i imali ili ste živeli u iluzijama. Rešenje postoji ako ste dovoljno hrabri za oštre rezove. Česte promene raspoloženja su samo odraz vaših unutrašnjih borbi. Ne brinite, dolaze bolje dani.

telec

Bik

Poslovna situacija će vas vratiti nekim starim saradnicima, pa je neophodno da ponovo aktivirate svoju diplomatičnost. Psihološki pritisak je prejak, ali ćete izdržati i odoleti. Pravi je trenutak da završavate, hteli ili ne, sve što nije valjalo. Ostavite iza sebe sve bivše ili nestabilne ljubavi i krenite dalje. Svoju srodnu dušu možete sresti bilo kog dana, u bilo kojoj prilici, na bilo kom mestu. Brinite više o svojim potrebama, odvojite malo vremena za odmor i razonodu. Prijaće vam.

bliznaci

Blizanci

Veoma ste žustri, ne trpite stvari koje ste ranije prećutkivali, pa to okolini može predstavljati neprijatno iznenađenje. U svakom slučaju, držite se sebe, svojih principa. Stare ljubavi se vraćaju, baš sad kad vas je najmanje briga. Vi znate da prava ljubav čeka na vas. Užurbani ste, čini vam se da nemate dovoljno vremena ni za šta, i konačno donosite krupne odluke u životu. Moguće su povremene nesanice. Kako budete rešili nedoumice, san će doći brzo i lako.

rak

Rak

Nemojte dozvoliti da vas opterećuju neka sporedna dešavanja, pažljivo odaberite svoje prioritete i budnim okom pratite sva nova dešavanja na poslovnoj sceni. Očekuju vas pozitivne promene i mogućnost za profesionalnim usavršavanjem. Kod vas nema emotivnih dilema. Kad volite, dajete se svim srcem, kad prestane, odlazite bez kajanja. Vreme je za novu priču. Povremeni pad imuniteta, glavobolje i oscilacije pritiska su zbog tempa života. Usporite.

lyv

Lav

Veoma je važno da odredite prioritete, da ne rasipate snage uokolo, već da izdvojite ono što vam je najvažnije, a na kraju, i najprofitabilnije. Novi projekat, promena posla ili preseljenje, biće nešto o čemu ćete intenzivno razmišljati narednih nedelja. Muči vas osećaj da odnos u kome se nalazite nema niti svrhu niti budućnost u obliku i sadržaju u kome je sada. U pravu ste. Psihičku napetost pokušajte da prebrodite uz omiljenu knjigu.

deva

Devica

Finansije će se stabilizovati, što će doprineti vašem osećaju mira i stabilnosti. Neki poslovi koje radite nekoliko meseci, a iščekujete rasplet, sada vam donose povoljne vesti. Na komplimente koje primate i emocije koje se nude, reagujete sa zadrškom, ali vam ipak prijaju. Naučite da se opustite i uživajte! Pokažite da vam pažnja prija. Na momente vam tmurne misli kvare raspoloženje. Razmišljajte pozitivno, pomaže i razgovor sa drugaricom.

vezni

Vaga

Napetost će stvoriti situacija o promenama i preraspodeli odgovornosti na poslu, što vam može doneti dodatni stres, ali će vas grejati vest o novom položaju. Konflikti sa kolegama su na žalost neizbežni. Potrebno je da iskristališete svoja osećanja i da rešite zablude koje imate prema jednoj osobi. Za koji dan, kad izbalansirate um i srce, biće sve jasnije. Pronađite način da izbacite nagomilanu negativnu energiju, krenite u teretanu ili jednostavno u duge prolećne šetnje.

skorpion

Škorpija

April će biti obeležen aktivnim kontaktima i razgovorima sa vrlo uticajnim ljudima. Prihvatite ponudu da budete deo novog tima jer tako možete realizovati neke svoje ciljeve i planove. Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu sa voljenom osobom. Bićete na gubitku. Nije ljubav stvar biznisa, već emocija. Mentalni i emotivni napori iziskuju uravnoteženu i redovnu ishranu. Nemojte trošiti snagu uzalud.

strelec

Strelac

Pred vama je miran period u kojem osim nekih beznačajnih sitnica koje vam kidaju živce, nema ničeg što bi narušilo poslovnu atmosferu. Vraćate se u kolotečinu, sve vam je poznato. U skladu sa svojom impulsivnom prirodom ne budite nestrpljivi, već sačekajte da se emotivne želje i potrebe iskristališu. Pokušajte da na najbolji način rešite konflikte u sebi i sa familijim. Oprostite sebi, prošlim ljudima, porodici. Bićete kvalitetniji sebi i ljudima koje volite i koji vas vole.

oven

Jarac

Sve što ima veze sa poslom, praktičnim i materijalnim stvarima, ići će dobro. Biće to tempo koji će vam odgovarati, kao i novčana nadoknada. Problemi će nastajati u komunikaciji sa ljudima. Jednostavno se nećete razumeti i to je put ka nervozi, svađi, raspravama. Ovo će biti naročito aktuelno u ljubavnom životu. Ako se budete inatili, samo ćete produbljivati nerazumevanje, a niko se promeniti neće. Najbolje je da ćutite i volite se, tad neće biti problema. Nervoza stomaka.

vodolej

Vodolija

Vaša kreativnost će morati malo da sačeka. Pokazaćete se kasnije, sada morate slušati nadređene, a sa saradnicima se potrudite da što manje ulazite u konfliktne situacije. Biće vremena za posao, poradite na ljubavi. Normalan razgovor će moći da sredi sve emotivne napetosti, jer vi više volite glavom i mislima, nego srcem. Prava reč, lep gest i malo romantike mogu preokrenuti situaciju. Proleće donosi ljubav, prepustite se. Brinu vas godine, ali one su samo broj.

ribi

Ribe

Poslovni partneri biće ključni u realizaciji i planiranju posla i zato pazite dobro koga ste odabrali za saradnike jer će od toga zavisiti i uspeh svega što ste započeli. Budite odvažni, ovo je dobar period za ribe. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za blisku osobu. Mašta će vam biti saveznik i vodič, oslušnite intuiciju, reći će vam mnogo više od logike. Potrebna vam je fizička aktivnost, razmislite o rekreativnom sportu.